Reservér nu: Lapa CR Center Hotel

Godt
Baseret på 32 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,9

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (32)Booking.com Anmeldelser (452)
6,9
Godt
Baseret på 32 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring6,3
Beliggenhed6,8
Værelseskomfort og kvalitet7,6
Service6,8
Værdi for pengene7,6
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Deutsch
Svenska
Español
mere
Værelsestype
Standard Værelse
Standard Enkeltværelse
Sortér efter
Viser 29 verificerede gæsteanmeldelser
8,3
Fantastisk
Jose fra Brasilien
Gruppe
Standard Værelse
Boede 2 nætter i april 2011
Excelente localização”
localização
A sua localização facilita os acesso a quase todos os pontos da cidade.
Anmeldt 05 maj 2011
8,7
Fantastisk
Mariana fra Argentina
Gruppe
Standard Værelse
Boede 9 nætter i marts 2011
Muy bueno recomendable”
Muy buena atencion, muy buena ubicacion en el centro de RIo
muy buena, es perfecto para el que quiere estar en el centro de rio cerca de lapa donde la noche es la protagonista. no esta cerca de la playa pero pasan por la puerta todos los colectivos necesarios para ir a ipanema, copacaban, cristo redentor. muy recomendable para quien quiere conocer el verdadero rio de janeiro
Anmeldt 05 april 2011
9,0
Fremragende
antonio fra Spanien
Rejsende alene
Boede 2 nætter i februar 2010
Un hotel amable”
Muy bien situado, en el centro de la ciudad. Buenas vistas al cerro de Santa Teresa. Recepcionistas son muy amables. Buen desayuno
Deberían remodelar la zona de la sauna y la piscina, y remozar el mobiliario de las habitaciones (mejores perchas en el armario, cierre de cortinas,etc)
Este hotel está perfecto en su relación calidad-precio. Muy bien situado, junto al animado barrio de Lapa. Los recepcionistas son muy amables y enrollados, y uno puede sentirse como en casa.
Anmeldt 10 februar 2010
8,0
Fantastisk
CORNELIS fra Holland
Par
Standard Værelse
Boede 3 nætter i marts 2010
waar voor je geld”
goed ontbijt
slecht engels spekend personeel
waar voor je geld goed ontbijt
Anmeldt 04 maj 2010
3,3
Marie fra Frankrig
Par
Boede 1 nat i marts 2010
Hotel Rio nice”
proche du centre-ville
le personnel ne parle pas anglais; internet disponible seulement dans le lobby; vieilles chambre mal entretenues; ménage fait à la va-vite chaque jour
Nous avons passé 4 nuits dans cet hôtel et avons été très déçus. Bien que la maorité des clients de l'hôtel étaient des étrangers, les employés ne parlent pas un mot d'anglais. La chambre était très vieillote et mal entretenue. Il n'y avait pas le cable avec des chaines de TV anglophones comme dans la plupart des hôtels au Brésil. Ce qui nous a le plus dérangés est la façon dont le ménage était fait le matin: les draps étaient à peine rabattus sur le lit, la femme de chambre oubliait une fois sur deux de mettre des serviettes et un coup de balai n'était même pas passé sur le sol. D'autres clients se snt plaints. Internet n'est disponible que dans le lobby. L'hôtel est situé dans un quartier un petit peu dangereux mais il est près du centre-ville.
Anmeldt 23 marts 2010
6,7
Godt
Natsuko fra Japan
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 2 nætter i april 2010
値段に見合ったホテル”
lapa地区にあり、スーパーマーケット、バス停も近いので便利だった。
道路に面した部屋だったので、外の騒音が気になった。
近くに飲食店とスーパーがあり、買い物や夕食をとるのに便利だった。ホテルは古いが、それなりに掃除はしてあるで清潔だった。
Anmeldt 10 maj 2010
6,3
Godt
RYUJI fra Japan
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2009
フロントは親切”
フロントが親切でコルコバードなどの観光地や空港へ路線バスでの行き方を丁寧に教えていただきました。
水が錆臭く不衛生でした。
宿は水が錆臭く不衛生な感じがする。 フロントは英語の話せる人がいて親切にバスの乗り方等を説明してくれた。 朝食はビュッフェ形式で種類が多い。
Anmeldt 02 december 2009
8,3
Fantastisk
Lev fra Rusland
Gruppe
Standard Værelse
Boede 7 nætter i februar 2011
См. комментарий”
См. комментарий
Отзыв об отеле Rio’S Nice Hotel. Жил в отеле Rio’S Nice Hotel в Rio de Janeiro с 12 по 19 февраля 2011г. Отель расположен в 1.5км от центра города. Рядом с отелем находится автобусная остановка, автобусов много, можно доехать до разных частей города. Напротив отеля большой продовольственный магазин. Рядом имеются небольшие кафе, где можно поесть. Отель недорогой – 314 $ (9955 руб.) за 7 дней. По соотношению цена/качество вполне соответствует своей цене. В номере есть душ, туалет, умывальник, большая кровать, кондиционер, сейф для документов, телевизор. Чисто. В ванной есть мыло, но без шампуня. Постельное белье и полотенца меняют каждый день. В стоимость входит завтрак (шведский стол). Обслуживающий персонал (в регистратуре) говорит, кроме португальского, на испанском и английском языках. Вежливы, отношение хорошее. Хотя в Рио напряжение в электрической сети 120 вольт, я заряжал аккумуляторы для фотоаппарата без дополнительного трансформатора. Предложения: 1. На визитной карточке отеля сделать небольшую схему его расположения. 2. Желательно иметь электрический чайник в номере. 3. Улучшить внешний вид входа в отель (вывеску). 4. Было бы хорошо иметь возможность купить в отеле карту города и сувениры. Лев Пик, Москва.
Anmeldt 27 februar 2011
7,3
Rigtig godt
Heikki fra Finland
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 10 nætter i marts 2011
Huokea hotelli centrosta”
Hinta/laatu kohdallaan tässä hotellissa.
hotelli sijaitsee centrossa lähellä yöelämän keskusta, lapa-nimistä aluetta. kävellen matkaa sinne on muutama sata metriä. alue on täysin turvallinen, mutta yöllä kannattaa olla varovaisempi ja käyttää taksia liikkumiseen. huoneet ovat pieniä ja liikenteen melu voi hiukan häiritä. aamiainen on tyydyttävä. katolla auringonottotilat ja erittäin pieni uima-allas. lähin metroasema "cinelandia" on n. 15 minuutin kävelymatkan päässä. bussilla pääsee melkein hotellin ovelta joka paikkaan.
Anmeldt 25 marts 2011