Reservér nu: Legenda Tay Ho Hotel

Legenda Tay Ho Hotel Anmeldelser

Fantastisk
Baseret på 40 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,4
/
10

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (40)Booking.com Anmeldelser (22)
8,4
/
10
Fantastisk
Baseret på 40 anmeldelser
Hotellets stand/rengøring8,4
Faciliteter7,4
Beliggenhed8,0
Værelseskomfort og kvalitet8,4
Service9,5
Værdi for pengene8,7
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Alle sprog
Alle slags rejsende (40)
Alle værelsestyper
Viser 30 verificerede gæsteanmeldelser
6,0
ouassila fra Frankrig
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i marts 2017
Over gennemsnittet”
Parfait. Très bon hôtel tenu par une famille chaleureuse et discrète, au calme face au lac, très propre, très bel endroit.Je le recommande à 100%
Anmeldt 20 marts 2017
9,2
Fremragende
Qiang fra Kina
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 3 nætter i februar 2017
不错的选择,伙食一般,条件一般,位置较好,服务不错。”
这个酒店就在西湖旁边。酒店的服务非常好。一共有四样早餐,也可以选择,但是不是同时都有,提前一天晚上可以让你选择第二天早上吃什么。一般是一碗面,一个三明治,或者是一份饭,只能提前一天选择,一共四种。 酒店的很整洁,很干净,位置非常棒。其中呢,他朝西湖那个方向的价格比较贵,背对着西湖的价格,靠里面。 两边因为临街,比较嘈杂一点点。不太适合晚睡晚起的人。 自行车免费使用。 推荐。
Anmeldt 02 april 2017
2,0
Phuong fra Vietnam
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse med altan
Boede 1 nat i november 2017
Avoid at all cost”
I came to this hotel for my business trip. But after only 5 minutes, a staff called me very rude and told me to leave immediately, because another guess booked with higher price! Unbelievable! This hotel is a shame of Hanoi! Tôi đến nhận phòng bình thường. Ngay sau đó 5 phút, nhân viên gọi điện với thái độ rất chợ búa, đuổi tôi ra với lý do có người khác đặt cả ngày, tiền phòng cao hơn! Thật không thể tin nổi! Khách sạn nhìn có vẻ lịch sự nhưng làm ăn quá chộp giật, chợ búa. Không bao giờ tôi quay lại lần 2.
Anmeldt 28 oktober 2018
8,0
Fantastisk
Nguyen fra Vietnam
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i januar 2017
Phòng đẹp nhưng hơi ồn vì cách âm kém”
Mọi thứ dễ thương. Xa trung tâm nên thích hợp ai thích yên tĩnh. Tuy nhiên cách âm rất kém, Ở tầng 2 ồn.
Anmeldt 08 august 2017
9,2
Fremragende
Tài fra Vietnam
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse
Boede 4 nætter i juni 2017
Good”
Ko gần nhiều chỗ chơi nhưng thuận tiện để nghỉ ngơi. Yên tĩnh. Sạch sẽ. Và thuận tiện cho công việc
Anmeldt 20 juni 2017
9,2
Fremragende
HYUNWOO fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i november 2016
서호 주변 가성비호텔”
조식은 몇가지를 선택할수있는데 쌀국수 먹었는데 괜찮았습니다. 서호 북서쪽에 위치하여 한적하고 주변에 카페만 조금있습니다. 가격대비 나쁘지않고 출장으로 간것이라 하루 머물기에 나쁘지않았습니다.
Anmeldt 13 november 2016
8,8
Fantastisk
INSEONG fra Sydkorea
Rejsende alene
Værelse med 2 enkeltsenge og altan
Boede 1 nat i september 2016
사장님이 친절함”
구글맵 위치랑 달라서 찾는데 시간이 조금 걸렸음. 맨 꼭대기 방이었으나 옆 건물 옥상에서 공사 중이어서 오전에 일찍 일어날 수 밖에 없었음. 여사장님이 아주 친절하심. 깨끗하고 좋은 방에서 잘 수 있어서 좋음
Anmeldt 03 november 2016
7,2
Rigtig godt
boo fra Sydkorea
Rejsende alene
Dobbeltværelse med altan
Boede 3 nætter i oktober 2016
따뜻한 정을 느낄 수 있는 호텔”
직원들이 친절하고 조식이 맛있음. 전망도 훌륭하고 근처에 atm 버스정류장, 식당, 슈퍼 등 편의시설도 잘 갖춰져 있음. 다만 가구와 커튼은 좀 오래되어 깔끔한 느낌은 없음.
Anmeldt 03 november 2016
6,4
Godt
GEUNA fra Sydkorea
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i februar 2016
여행자거리 호안끼엠 호수에서 매우 먼 위치 ”
처음에 호수 이름을 잘못 입력하여 여행자 거리에 있는 호안끼엠호수 근처로 잡을 예정이었으나 의도치 않게 예약을 했던 곳입니다. 하지만, 주변에 수 많은 카페거리와 하노이에서 굉장히 유명한 자전거집이 있고, 매우 고요하고 조용한 곳의 숙소 입니다. 호텔이라고 하기엔 규모가 매우 작으며 공간은 충분히 넓고 청결합니다. 아침 조식으로 베트남 쌀국수를 추천합니다. 기타 메뉴는 사진과 매우매우 다르니 유념하시길 바랍니다.
Anmeldt 16 marts 2016
8,3
Fantastisk
VALERII fra Rusland
Rejsende alene
Boede 1 nat i november 2015
Хороший”
Чистота,удобство,бютжетность
Хорошо.
Anmeldt 07 november 2015