Se alle 4.295 ejendomme i Phuket.
Rigtig godt8,0
Baseret på67anmeldelser
LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
Se alle 30 billeder
6,6 Placeringsbedømmelse
Se på kort
6,6Beliggenhed
  • 200 m fra stranden

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • sauna

  • damprum

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Suite med 2 soveværelser (Two Bedroom Suite)
  • Udsigt: Hav
  • 135 m².
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Penthouse med 3 soveværelser og pool (3 Bedro...
  • Udsigt: Hav
  • 210 m².
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Studio med egen pool (Studio with Private Poo...
  • Udsigt: Hav
  • 92 m².
  • 1 king-size seng og 1 soves...
Indtast datoer for at se priser
Studio med havudsigt (Studio with Sea View)
  • Udsigt: Hav
  • 50 m².
  • 1 king-size seng og 1 soves...
Indtast datoer for at se priser
Lejlighed med 1 soveværelse og havudsigt (1 B...
  • Udsigt: Hav
  • 80 m².
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Three Bedroom Suite with Breakfast (B2B)
    Indtast datoer for at se priser
    Suite med 3 soveværelser (Three Bedroom Suite...
      Indtast datoer for at se priser
      One Bedroom Suite with Breakfast (B2B)
        Indtast datoer for at se priser
        Three Bedroom Suite with Breakfast
          Indtast datoer for at se priser
          Suite med 2 soveværelser og morgenmad (Two Be...
            Indtast datoer for at se priser
            One Bedroom Suite (B2B)
              Indtast datoer for at se priser
              Studio Seaview and Private Pool
                Indtast datoer for at se priser
                Studio Seaview and Private Pool (B2B)
                  Indtast datoer for at se priser
                  Two Bedroom Suite with Breakfast (B2B)
                    Indtast datoer for at se priser
                    Three Bedroom Suite (B2B)
                      Indtast datoer for at se priser
                      Suite med 1 soveværelse (One Bedroom Suite)
                        Indtast datoer for at se priser
                        Studio Seaview (B2B)
                          Indtast datoer for at se priser
                          Suite med 1 soveværelse og morgenmad (One Bed...
                            Indtast datoer for at se priser
                            Studio Seaview
                              Indtast datoer for at se priser
                              Har du et spørgsmål angående LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa?

                              Afstande og vigtige steder

                              • Nærliggende lufthavne
                                • 25 km
                                • Phuket Internationale Lufthavn (HKT)
                                • 81 km
                                • Krabi Internationale Lufthavn (KBV)
                              • Bus- og togstationer
                                • 14 km
                                • Phuket Busterminal 2
                              • Hospitaler og klinikker
                                • 3,3 km
                                • Ujjain
                              • Apoteker
                                • 2 km
                                • Bangla Pharmacy
                              • Dagligvarebutikker
                                • På stedet
                              • Hæveautomat
                                • 350 m
                                • ATM

                              Mere om LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa

                              En oversigt

                              Vis mere

                              Hvad de tilbyder

                              Vis mindre

                              Politikker

                              Vis mere

                              Brugbare oplysninger

                              Vis mere

                              Oplysninger

                              Renovering finder sted i nærheden af ejendommen. Der kan forekomme støj i dagtimerne.

                              Verificerede kundeanmeldelser

                              Agoda Anmeldelser (67)
                              Booking.com Anmeldelser (7)

                              6,7

                              Sortér efter rejsetype
                              Rigtig godt
                              • Hotellets stand/rengøring 8,7
                              • Faciliteter 8,3
                              • Beliggenhed 6,6
                              • Service 8,1
                              • Værdi for pengene 8,5
                              Rigtig godt
                              • Hotellets stand/rengøring 8,0
                              • Faciliteter 7,6
                              • Beliggenhed 6,0
                              • Service 6,8
                              • Værdi for pengene 7,6
                              Rigtig godt
                              • Hotellets stand/rengøring 7,8
                              • Faciliteter 7,2
                              • Beliggenhed 5,6
                              • Service 7,2
                              • Værdi for pengene 7,3
                              • Hotellets stand/rengøring 9,5
                              • Faciliteter 9,3
                              • Beliggenhed 7,1
                              • Service 9,1
                              • Værdi for pengene 9,5
                              • Hotellets stand/rengøring 9,8
                              • Faciliteter 9,6
                              • Beliggenhed 6,6
                              • Service 8,6
                              • Værdi for pengene 9,2
                              • Hotellets stand/rengøring 9,4
                              • Faciliteter 9,1
                              • Beliggenhed 7,7
                              • Service 8,9
                              • Værdi for pengene 9,4
                              Rigtig godt
                              • Hotellets stand/rengøring 8,3
                              • Faciliteter 7,5
                              • Beliggenhed 6,8
                              • Service 7,8
                              • Værdi for pengene 8,3
                              Leveret af verificerede gæster fra Agoda
                              Filtre

                              Anmeldelsessprog
                              • English
                              • 简体中文
                              • ภาษาไทย
                              • 繁體中文 (香港)
                              • 日本語
                              • Svenska
                              • Español
                              • Français
                              • Tiếng Việt
                              • 한국어
                              • Magyar
                              • 繁體中文 (台灣)
                              mere mindre

                              Værelsestype
                              • Studio med havudsigt
                              • Suite med 2 soveværelser
                              • Studio med egen pool
                              • Lejlighed med 1 soveværelse og havudsigt
                              • Penthouse med 3 soveværelser og pool
                              mere mindre

                              Sortér efter
                              Viser 59 verificerede anmeldelser
                              • ryd alle

                              6,4
                              Helen fra Australien
                              Par
                              Studio med egen pool
                              Boede 3 nætter i maj 2017
                              Downgrade”
                              My partner and I went from a 5 star accommodation (Wyndham Grand) to a 4 star, believe it or not the 5 star place was cheaper and a lot nicer! We thought our private pool would be attached to our room, but it wasn't. When we got to our 'private' pool, I noticed there was no privacy! The walls of our neighbours were low, they could see us we could see them if we 'peaked' over. The reason why we changed was because I wanted to tan naked...and I couldn't even do that with the walls so low. My time there couldn't get any worse when my $550 Dior sunglasses was taken. I had forgotten that I left them in the bottom of my bag, and had left my bag in the room when we went swimming. The cleaners came in cleaned our room, and I never saw my sunglasses again. Not only that but we tipped the cleaners for cleaning our room everyday we were there! I am 100% sure they took it, my bag was with me the whole time during my trip, except that afternoon. The manager checked cctv which I appreciate, but if you're going to steal something so valuable, wouldn't you be careful in front of cameras? I'm sure they know where all the camera's are, it won't be that hard to smuggle something small and thin in the waistline of your pants out of my room, and move it to your handbag when you're in the camera's blindspot. Its simple as that. I am disgusted of how ungrateful they are that they have to go through my belongings...why not lie? Why not have it all? The $550 sunglasses you stole and your full time job? I would never come back here.
                              Anmeldt 05 juni 2017
                              Dear H, Many thanks for taking the time to make a review of your stay and we are disappointed that you have not enjoyed your visit. The room is split level and as you mention there are walls that come down to a lower end as an architectural feature, but as you put yourself you have to 'peek' over the lower end. We certainly wouldn't recommend the unit for nude sunbathing and this is a cultural taboo in Thailand as well. You informed the front desk,(at check out, 16 hours after your last clean) you 'lost' your glasses but couldn't be sure where or even when, we made a vigorous check of your room/check of CCTV, check of the electronic door locking for unauthorized access. We have clear bags for staff. Our HK work in teams and swop to prevent collusion. We have stop & search randomly as policies. There is/was no evidence of what you allege occurred, unfortunately evidence is required. There is no reason of the hotel not to investigate fully. There is also a safety box for valuables.
                              Besvaret 08 juni 2017
                              Vis mere
                              LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa
                              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
                              10,0
                              Barbara fra Storbritannien
                              Par
                              Studio med egen pool
                              Boede 10 nætter i maj 2017
                              Fabby hotel”
                              Superb customer service from this company, staff always helpful, although your not in a big resort they do a courtesy bus to Patong. The construction works happening just now were not mentioned when we booked but that was not the fault of the hotel. Once completed with the lazy river etc it will be amazing. Food was amazing at the Blue Mango Bar Grill well worth a visit or 3 xx
                              Anmeldt 03 juni 2017
                              Dear B, Many thanks for your fantastic review it makes us proud and happy when we receive such feedback from our guests. We are so happy that you enjoyed your visit and had a memorable stay. Thanks once again for your support. Regards, Tom
                              Besvaret 09 juni 2017
                              Vis mere
                              LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa
                              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
                              8,0
                              CHO fra Hongkong
                              Familie med små børn
                              Studio med havudsigt
                              Boede 3 nætter i april 2017
                              Rigtig godt”
                              The services of reception was satisfactory while the work attitude of the staff in restaurant is to be improved. This hotel is good for self-driving guests and the environment is quiet. You only need to drive for 10 minutes going to the nearest Big C Supermarket.
                              Anmeldt 02 juni 2017
                              Many thanks for your recent stay, and for taking the time to make a review. We are happy that in the main you enjoyed your visit with us. The hotel constantly looks at way to improve the standards of our staff & services in all areas of the resort and I thank you for pointing out specific areas that you felt did not fully meet your expectations, this type of feedback helps us greatly to focus on key areas. I hope you had a pleasant onward trip and thanks once again for staying with us recently. Best Regards, Tom Darby
                              Besvaret 03 juni 2017
                              Vis mere
                              LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa
                              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
                              9,2
                              Yostakorn fra Thailand
                              Familie med store børn
                              Suite med 2 soveværelser
                              Boede 2 nætter i maj 2017
                              95”
                              -
                              Anmeldt 21 maj 2017
                              Many thanks for taking the time to review your recent stay with us, it makes us very happy that you enjoyed your visit and we hope you had a nice onward journey. Regards, Tom Darby
                              Besvaret 25 maj 2017
                              Vis mere
                              LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa
                              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
                              9,6
                              THEERAWAT fra Thailand
                              Rejsende alene
                              Studio med havudsigt
                              Boede 2 nætter i april 2017
                              Good and impression hotel”
                              Cheap price and good accommodation together with swimming pool, the room is very large with bed and sofa set and kitchen equipment, microwave, refrigerator, Good view but a little bit some construction with not make the best view. Breakfast prepare for set not buffet but there are many menus. Good service from all members of hotel
                              Anmeldt 18 april 2017
                              Many thanks for taking the time to make a review of your recent stay, your business and feedback is much appreciated. We are happy that you enjoyed your stay. We hope that you had a nice onward trip and thanks once again for taking time to make a review. Regards, Tom
                              Besvaret 22 april 2017
                              Vis mere
                              LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa
                              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
                              8,8
                              John fra Filippinerne
                              Familie med små børn
                              Suite med 2 soveværelser
                              Boede 5 nætter i marts 2017
                              World of its own”
                              Want to bond? This is the place. This is 15-20 mins from Patong and has no beach but they have a shuttle anyway that is very convenient. The room is huge and beautiful. Staff is fantastic. There is only one restaurant though thats a bit expensive (just a bit) but the service is great.
                              Anmeldt 09 april 2017
                              Many thanks for taking the time to make a review of your stay, your feedback is important to us and your fellow travelers, we are happy that you enjoyed your stay. We hope you had a pleasant onward trip and thank you once again for your business. Regards, Tom
                              Besvaret 11 april 2017
                              Vis mere
                              LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa
                              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
                              9,2
                              raj fra Indien
                              Par
                              Studio med egen pool
                              Boede 2 nætter i februar 2017
                              Excellent ”
                              Resort is very good little far from Bangla road. We had taken room with private pool , it's not a pool but jacuzzi but very private. We liked it. Breakfast is set menu nit buffet. So ur choice is very less. Staff are very friendly.
                              Anmeldt 28 februar 2017
                              Dear Raj, Many thanks for taking the time to review your stay and we are happy that you enjoyed your experience. The Breakfast is an A La Carte choice that included a coffee (Premium Illy Brand) and juice. Although it doesn't affect your stay from April we are changing the drinks option to include unlimited coffee along with the A La Carte choices this change is reflective to the direct feedback of our guests needs. We hope this change will be well received. I hope that you had a nice onward trip and thanks once again for your custom and the review.
                              Besvaret 28 marts 2017
                              Vis mere
                              LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa
                              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
                              8,0
                              Mohamad fra Singapore
                              Gruppe
                              Lejlighed med 1 soveværelse og havudsigt
                              Boede 3 nætter i august 2016
                              clean and relaxing”
                              The place is very clean and professional.
                              Anmeldt 20 februar 2017
                              Dear Mohamad, Thank you for your recent stay and for taking the time to make a review, the feedback is important to us, and for your fellow travelers, we are happy that you enjoyed your stay. I hope you had a nice onward journey.
                              Besvaret 28 marts 2017
                              Vis mere
                              LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa
                              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
                              8,0
                              Rawipon fra Thailand
                              Familie med store børn
                              Lejlighed med 1 soveværelse og havudsigt
                              Boede 1 nat i januar 2017
                              Excellent choice for people who have car”
                              Modern room design. very clean and large room, nice bathroom. Sea view from balcony (with construction area). Breakfast are not buffet. Only one set of food and drink per person. Very recommend for people that have car. because the location are quite far from any other attractive area.
                              Anmeldt 29 januar 2017
                              Dear Rawipon, Many thanks for taking the time to review your stay and we are hay that you enjoyed your stay with us. We have recently amended the breakfast to still include the cooked to order breakfast, but now with unlimited hot beverages as a result of direct feedback from our customers, unfortunately not in time for your stay, but your feedback was important to us. Once again many thanks for your review and we hope you had a pleasant onward journey. Regards, Tom
                              Besvaret 09 april 2017
                              Vis mere
                              LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa
                              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
                              10,0
                              Kiara fra USA
                              Gruppe
                              Penthouse med 3 soveværelser og pool
                              Boede 1 nat i december 2016
                              Excellent Hotel”
                              This hotel was is currently under construction but the lobby and our room was beautiful. Once construction is complete, I can't imagine how amazing it will look. The staff was attentive and the only thing I think they should upgrade is their elevator because it's too small and it's only one for the building. There's too many rooms for the building to only have one elevator. Other than that, this place was perfect.
                              Anmeldt 05 januar 2017
                              Dear K., Many thanks for taking the time to review the resort and for your valuable feedback including the information in regards to the lift, there is no current plan to upgrade it currently from the 8 passenger lift installed but we note the comments and will consider during refit times this feedback. Once again much appreciated for your positive experience and thanks for taking theme to make a review
                              Besvaret 09 april 2017
                              Vis mere
                              LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa
                              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


                              1

                              Vælg bonusordning

                              PointsMAX
                              Sprog
                              Bonusordning A Bonusordning A
                              Bonusordning B

                              Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

                              2

                              Vælg pointtilbud

                              Hotelværelse A
                              Værelsesoplysninger
                              Tjen
                              5.000 point

                              Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

                              3

                              Indtast medlems-ID

                              Land i pas
                              Medlemskabs-ID
                              1234

                              Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

                              Start her og vælg din foretrukne ordning:
                              <Forrige
                              Juni 2017
                              MaTiOnToFr
                                 1234
                              567891011
                              12131415161718
                              19202122232425
                              2627282930  
                              Næste>
                              Juli 2017
                              MaTiOnToFr
                                   12
                              3456789
                              10111213141516
                              17181920212223
                              24252627282930
                              31