Reservér nu: Luscious Hotel

Rigtig godt
Baseret på 128 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,0

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (128)Booking.com Anmeldelser (25)
7,0
Rigtig godt
Baseret på 128 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,3
Faciliteter6,3
Beliggenhed6,3
Værelseskomfort og kvalitet7,0
Service7,4
Værdi for pengene7,5
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
Bahasa Malaysia
Bahasa Indonesia
Værelsestype
Deluxe Queen Værelse
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Familieværelse
Familiesuite
Sortér efter
Viser 95 verificerede gæsteanmeldelser
7,2
Rigtig godt
Kevin fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2016
Value for money”
Only bad thing is the sound insulation and the toilet door otherwise it's all good. Should always take the room with breakfast. Few selection but the food is good.
Anmeldt 21 december 2016
7,2
Rigtig godt
YI fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2016
Good”
Good
Anmeldt 15 december 2016
7,6
Rigtig godt
Eddy fra Malaysia
Familie med små børn
Familiesuite
Boede 1 nat i december 2016
Recommended”
Will come again.
Anmeldt 14 december 2016
6,0
YOKE fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i november 2016
Botique hotel with no breakfast”
With a bit of age need to refurbish
Anmeldt 12 december 2016
5,6
Aznan fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i januar 2016
Giod vakue for money”
Decent room, cheap and friendly staff
Anmeldt 26 november 2016
7,2
Rigtig godt
Kim fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 1 nat i september 2016
Overall its ok”
I do enjoy the breakfast, overall is not bad with its price.
Anmeldt 20 november 2016
7,2
Rigtig godt
Kim fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2016
Overall not bad”
Based on the price, the hotel facilities is ok and friendly staff, only the aircon take some time to feel the "cool". Indeed, breakfast is simple but delicious (I found it better than restaurant near by).
Anmeldt 20 november 2016
7,2
Rigtig godt
Swee fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i september 2016
BA Sgp”
Quite well maintained. Reasonable breakfast for value.
Anmeldt 26 september 2016
4,0
AMAT fra Malaysia
Par
Deluxe Queen Værelse
Boede 2 nætter i april 2016
room”
nice room
Anmeldt 16 september 2016
5,2
Chan fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i september 2016
Improvement”
room small is ok but too crampy with toilet facing the desk and the desk facing the rear window. The desk is only 2.5 feet wide and just cant really do work. And wifi is really slow.
Anmeldt 13 september 2016
8,8
Fantastisk
Suresh fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i august 2016
Ok for 1night”
Ok for 1 night.
Anmeldt 26 august 2016
6,0
sze fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i juli 2016
poor wifi”
few times reset router, wifi still not working, all day cant online
Anmeldt 20 juli 2016
7,6
Rigtig godt
wong fra Malaysia
Par
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i juli 2016
Value for money ”
Staff is nice and helpful, breakfast is ok..
Anmeldt 06 juli 2016
8,4
Fantastisk
Thana fra Malaysia
Par
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i maj 2016
good stay at this hotel”
everything was good and satified
Anmeldt 06 maj 2016
4,4
Koh fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 3 nætter i april 2016
N/A”
the wifi always stay in "no internet".
Anmeldt 27 april 2016
9,6
Fremragende
Thana fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i april 2016
good and friendly staff & very clean hotel”
overrall is best for money hotel
Anmeldt 19 april 2016
6,0
TEOH fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i april 2016
Satisfied”
ok
Anmeldt 05 april 2016
7,6
Rigtig godt
Kia fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i februar 2016
delicious food, friendly staff”
Overall the experience in this hotel is good. like the morning breakfast alot. the only setback could be the location is slightly too far from the town area & the twin sharing room is too warm until we had to change to another different type of room.
Anmeldt 03 marts 2016
8,3
Fantastisk
Phei fra Malaysia
Familie med små børn
Familiesuite
Boede 2 nætter i februar 2015
Comfortable Stay and Value for Money”
Clean, Modern Design, Nice Decoration
I really enjoyed the stay in the hotel, it's clean, quiet and the hotel decoration is very pleasing. They even provide breakfast and private parking for the guest, would definitely return to this hotel.
Anmeldt 14 februar 2016
8,8
Fantastisk
Muhammad fra Malaysia
Familie med store børn
Familiesuite
Boede 1 nat i februar 2016
Great”
The rooms and services value for money. Simple breakfast yet delicious.
Anmeldt 10 februar 2016
6,0
Chan fra Malaysia
Familie med store børn
Familiesuite
Boede 2 nætter i december 2015
Over the weekend”
clean, spacious, value for money
Anmeldt 24 december 2015
7,0
Rigtig godt
Wai fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2015
good”
clean. good. friendly
Anmeldt 22 december 2015
8,3
Fantastisk
Yen fra Malaysia
Par
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i december 2015
Love this place!”
Delicious simple breakfast, relaxing and clean room, friendly staff.
Love this place this is my third visit👍🏻👍🏻👍🏻
Anmeldt 13 december 2015
10,0
Fremragende
nur fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i december 2015
Not Bad”
their staff so friendly, clean, value for money
Anmeldt 09 december 2015
10,0
Fremragende
nur fra Malaysia
Gruppe
Familiesuite
Boede 1 nat i december 2015
Not Bad”
their staff so friendly, clean, comfortable
Anmeldt 09 december 2015
5,0
Thana fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i november 2015
just a better budget hotel”
nothing
nothing so great about this hotel. No wifi, but advertise available wifi in here.
Anmeldt 02 december 2015
8,0
Fantastisk
Sok fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i november 2015
Great!”
Food, location, services
Great place to stay.
Anmeldt 17 november 2015
4,7
Eng fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i oktober 2015
Luscious Hotel, Bukit Mertajam ”
The toilet is so small, when taking bath, the water wet the whole toilet paper. The towel is so dirty, a lot of yellow and black dot on the towel. The room is very dark.
Anmeldt 19 oktober 2015
9,0
Fremragende
soon fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i september 2015
Cosy stay”
location is great just beside the main road, cosy and comfortable hotel
its a new hotel for cosy and comfortable stay
Anmeldt 30 september 2015
4,0
Shin fra Malaysia
Par
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i august 2015
so far so good”
reasonable
Anmeldt 07 september 2015
10,0
Fremragende
Yen fra Malaysia
Par
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i juli 2015
Nice Lobby, Friendly Staff, Clean Room”
Nice Lobby, Friendly Staff, Clean Room, Breakfast included
Anmeldt 24 juli 2015
4,7
Cheang fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i december 2014
Nothing good”
Clean
Bad service staff. Don't got any shop closed
Anmeldt 22 juli 2015
6,0
Jansen fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i juli 2014
Just a very basic hotel”
Clean & Brightly Lit
Rooms are very small and very basic. Stayed here because was attending a function in the area.
Anmeldt 12 juli 2015
7,3
Rigtig godt
LEE fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i juli 2015
location,breakfast,clean,staff.”
the location was good if u need travel to Bukit Mertajam and buffet breakfast is serve during your stay.the staff was very polite and good manner.
Overall no comment just that the room have a bit smoke smell.
Anmeldt 05 juli 2015
7,3
Rigtig godt
Damian fra Malaysia
Par
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i juni 2015
Value for Money”
Clean, Value.
Anmeldt 08 juni 2015
6,0
Khairunnisa fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i oktober 2014
Very basic”
room, lobby, parking
it was a one night stay. very basic.
Anmeldt 23 maj 2015
5,7
Mervyn fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i april 2015
Beware...bed mites infested ”
Breakfast was wonderful
Beware bed mites...other than that great hotel for the price
Anmeldt 06 maj 2015
7,7
Rigtig godt
KAM fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i marts 2015
Hotel in Bukit Minyak”
Good location, good value and friendly reception
Will stay again at the same hotel for my next trip
Anmeldt 31 marts 2015
8,0
Fantastisk
Jasmine fra Singapore
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 2 nætter i februar 2015
comfortable”
clean, comfort, friendly
Pleasant
Anmeldt 24 februar 2015
6,0
Kang fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i november 2014
locality and price”
location, price, cleaniness
Anmeldt 09 januar 2015
4,0
Norlin fra Malaysia
Par
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i december 2014
Far from Town”
Nothing
Anmeldt 31 december 2014
4,3
Norlin fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2014
Decent Breakfast, Poor Location, No Wifi”
Nothing
Stay was not really good. This is more like budget hotel and not 2 star. Small room. Decent Breakfast.
Anmeldt 31 december 2014
8,3
Fantastisk
Jasmine fra Singapore
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 3 nætter i december 2014
Pleasantly surprise with what we're getting. ”
clean, simple yet elegant, reasonably priced
We took the family room that has 2 Queen beds for 3 of us, 2 adults and a 5 yrs old. We were very impressed that the room is very clean and well maintained. It's simple but not cheap looking. All things worked well. They even has a water dispenser outside the room. Only problem is that we could smell smoking smell in the corridor and sometimes it get a little into our room, not serious, but prefer there isn't. Not sure if they make to whole floor non smoking or not. Breakfast were simple 3-4 course and toast. But they were delicious. We ate there for all 3 days of our stay, that's how acceptable it is. Staff were very friendly. I would certainly recommend this hotel to friends and relatives.
Anmeldt 28 december 2014
5,3
Cheang fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i december 2014
bad service staff”
comfort, clean
Anmeldt 25 december 2014
7,0
Rigtig godt
Liew fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i august 2014
Everything was okay”
Location, location, location
Normal hotel, great location
Anmeldt 29 november 2014
7,0
Rigtig godt
Thana fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i november 2014
nice hotel”
clean, nice room and good staff
uts was very good
Anmeldt 20 november 2014
5,0
Thana fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i oktober 2014
clean hotel”
clean hotel
good stay....very quiet n clean hotel to relax.
Anmeldt 27 oktober 2014
9,7
Fremragende
Yee fra Malaysia
Par
Deluxe Queen Værelse
Boede 2 nætter i september 2014
Nice and clean room”
Cleanliness, cosy and comfortable
good price and planning to stay the same hotel again for the next holiday
Anmeldt 24 oktober 2014
5,0
Samantha fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 2 nætter i oktober 2014
New with comfy bed”
Comfy bed, clean & good to stay for 2
An average boutique hotel with amenities. The room was good with comfy bed. They provide food to room too. The toilet is clean but the water pressure is not that strong. It gets noisy early in the morning when the workers starts their cleaning jobs and keep talking in their languages. It is disturbing as Im still in my sleep and I can hear them clearly. The hotel used traditional key type lock which makes the room lack of security. It's a good stay after all.
Anmeldt 24 oktober 2014
9,3
Fremragende
Cheah fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i juni 2014
I like the Coway water machine”
Clean, location, value for money
The hotel very clean and near to my business place. We as a business traveler, the only thing we like is a clean room for rest.
Anmeldt 10 september 2014