Rigtig godt 7,9
baseret på 4997 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 4997 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,4
  • Faciliteter 7,9
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 8,2
  • Personalet 7,9
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,3
Sortér efter

Donna fra Filippinerne
Par
Boede 1 nat i februar 2012
Small room
bed, staff, shower
Nice stay
Anmeldt 04 marts 2015

Marcus fra Singapore
Par
Boede 1 nat i december 2014
A Romantic Christmas
Big Rooms, Friendly Staffs, Great Breakfast
We'd a Anniversary stay with M Hotel. Upon check-in, a friendly staff attended to us. we was given a free upgrade as there wasn't any rooms fitting our booking requirements at that moment. They upgraded us to Club Suite room, without the club benefits. As it was Christmas Eve, we were given a little token of cookies in our room, and discover it when we returned. Nice bedtime snack. It was a fantastic stay experience with them.
Anmeldt 04 marts 2015

Andy fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i marts 2015
excellent view and location
high floor, good view and good location
high floor, good view and good location
Anmeldt 04 marts 2015

tan fra Kina
Familie med små børn
Deluxe
Boede 2 nætter i februar 2015
comfortable
Room Comfort/Standard, price & Location
very good experience!
Anmeldt 04 marts 2015

Edward fra Australien
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i februar 2015
Convenience
Location, amenities, cleanliness
Anmeldt 03 marts 2015

Kirandeep fra Singapore
Gruppe
Deluxe
Boede 1 nat i marts 2015
Comfortable with good service
Nice ambience, comfortable and good service
Comfortable and good service
Anmeldt 03 marts 2015

ERA fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2015
Two thumbs up for M Hotel...highly recommended
Nice and cozy rooms, best choice of furniture, large rooms, quiet so it's very relaxing. Everything is very clean. And most of all it's worth the price.
It was good, peaceful and quiet. Very relaxing stay. Good food and nice people around
Anmeldt 02 marts 2015

Ahmad fra Singapore
Par
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2015
Best Place to stay
The Bar was nice. Few Promotion in the bar. Room was clean & big. Happy with the stay.
Anmeldt 02 marts 2015

Mohammad fra Indien
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2015
Enjoyed my short stay
Room, Staff and Service with smile
It was a very pleasant stay, was served with smile and I even got a free upgrade. Highly recommended place.
Anmeldt 02 marts 2015

AMELIA fra Malaysia
Par
Boede 1 nat i februar 2015
Overall pleasant stay
Spacious room, check in and check out was fast & walking distance to MRT
Check in & out was fast & professionally handled. Swimming pool is very small but they have 2 mini Jacuzzi that is open till 11pm and a gym that opens 24 hours. Breakfast spread has limited choices. Very convenient walking distance to the MRT.
Anmeldt 02 marts 2015


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: