• Hele hjemmet/lejligheden

  • 4 Gæster

  • 28 m²/301 ft²

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu

Mere om Magnifique Appartement residence Argonautes

En oversigt

Med en praktisk beliggenhed i Le Barcares er Standing Appartement Residence Argonautes et fremragende udgangspunkt for at gå på opdagelse i denne livlige by. Herfra har gæster glæde af nem adgang til alt, hvad denne livlige by kan tilbyde. Med sin praktiske beliggenhed tilbyder dette hotel nem adgang til byens vigtigste seværdigheder.

På Standing Appartement Residence Argonautes sikrer den utrolige service og de fremragende faciliteter dig et ophold du ikke vil glemme. For at nævne blot nogle få af hotellets faciliteter tilbydes der blandt andet gratis trådløst internet på alle værelser, trådløst internet i fællesområder, parkering, familieværelse, elevator.

Alle hotellets værelser er indrettede med betænksomme bekvemmeligheder som garanti for uforlignelig komfort. Hotellet tilbyder et fremragende udvalg af rekreative faciliteter, som udendørs pool, dykning, fiskeri, tennisbaner, bordtennis. Uanset hvilket formål du har med din rejse til Le Barcares, så er Standing Appartement Residence Argonautes det perfekte sted til en spændende rejse.
Vis mere Vis mindre

Faciliteter

  • fladskærms-TV
  • hårtørrer
  • klædeskab
  • køkkenudstyr
  • køleskab
  • mikroovn
  • opvarmning
  • opvaskemaskine
  • siddeområde
  • strygefaciliteter
  • tekøkken
  • vaskemaskine
  • ventilator
Vis mere Vis mindre

Politikker

  • Ekstra senge afhænger af det værelse, du vælger. Se venligst det enkelte værelses maksimale belægning for flere oplysninger.
Ved reservation af mere end 5 værelser, kan andre vilkår og yderligere tillæg gælde.
Vis mere Vis mindre

Oplysninger

Please note that a prepayment equivalent to 30% of the total amount will be requested following the booking. This must be paid via bank transfer or cheque. The remaining 70% of the total amount must be paid a month before the check-in date by bank transfer or cheque, or on the day on arrival in cash. Please note that bed linen and bath towels are not provided. Guests must bring their own. Please note that an end of stay cleaning fee is not included in the price. You can chose to pay the fee or clean the accommodation yourself. A baby cot can be provided upon reservation. A security deposit of EUR 500 is required upon arrival for incidentals. This deposit is fully refundable upon check-out and subject to a damage inspection of the accommodation.
Vis mere Vis mindre
Booking.com Anmeldelser (2)


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: