Reservér nu: Mayfair Hotel Kuching

Godt
Baseret på 49 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,0

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (49)
6,0
Godt
Baseret på 49 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring6,0
Faciliteter6,4
Beliggenhed6,5
Værelseskomfort og kvalitet5,8
Service6,1
Værdi for pengene6,4
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
Bahasa Indonesia
Español
mere
Værelsestype
Standard med 2 enkeltsenge og vindue
Familieværelse
Sortér efter
Viser 37 verificerede gæsteanmeldelser
2,3
Fanny
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i april 2012
so so”
okla
The location is not that convenient, at least 25 mins walk to the waterfront. The towels provided were old and had stain marks.
Anmeldt 30 april 2012
2,0
kazuko fra Australien
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 2 nætter i juli 2011
Budget if you can put up with it”
nothing i can say about it. i did not like there
There was no hot water and when having a shower the water wouldn't drain out properly. We complained several times about the hot water but nothing was fixed. The service was not good....we will never stay there again. The location is not that convenient, at least 25 mins walk in the hot heat to the waterfront. The towels provided were old and had stain marks.
Anmeldt 03 august 2011
4,3
Yow fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 1 nat i juli 2011
very poorly maintain”
budget - low cost
the hotel is too poorly maintain, no breakfast.
Anmeldt 25 juli 2011
3,3
Javier fra Argentina
Rejsende alene
Boede 1 nat i august 2011
No lo recomiendo para viajeros en vacaciones”
precio y bañera
El hotel esta a las afueras de Kuching, el hotel apesta a incienzo, y lo primero que note a entrar a la habitacion es que el suelo no estaba muy firme y se doblaba con las pisadas, el filtro del aire acondicionado estaba totalmente sucio, y la decoracion NO EXISTE. Si solo necesitas dormir tranquilo en un lugar alejado por un precio barato entonces esta bien pero si estas de vacaciones y quieres disfrutarlo OLVIDALO, la ubicacion es muy mala, mejor buscate uno en el waterfront!
Anmeldt 14 august 2011
3,0
Danielle fra Frankrig
Par
Boede 2 nætter i juli 2011
hotel excentré et vieillot”
rien
Hôtel beaucoup trop à l'extérieur du centre touristique. L'accueil est sympathique mais la chambre que nous avions n'était pas très propre, la salle de bain en particulier était vétuste, par exemple le rideau de douche était moisi. De plus pas de connection internet possible. L'hôtel se trouve à proximité d'un restaurant et les odeurs de cuisine remontaient jusqu'à la chambre.
Anmeldt 19 juli 2011
5,3
JOHARI fra Malaysia
Familie med små børn
Standard med 2 enkeltsenge og vindue
Boede 2 nætter i december 2014
perlu di upgrade.”
dekat dengan kemudahan bandar.
Kurang memuaskan.aircond tidak kuat. Tidur malam kepanasan. Aircond dh macam robot transformers. Banyak debu. Tidak di servis sekian lama. TV1 tidak ada suara..
Anmeldt 07 december 2014
6,0
JOHARI fra Malaysia
Familie med små børn
Standard med 2 enkeltsenge og vindue
Boede 1 nat i september 2014
sederhana saja.”
nothing.
1. bilik 209 amat sempit. kedudukan katil terlalu rapat. susah hendak berjalan. 2. bilik tandas tiada selipar. 3. tidak diberi dua uncang kopi untuk minum. 4. pintu bilik tandas tidak dapat tertutup rapat dari luar..semasa kita tidur pintu tandas masih ternganga (open). 5. tiada petunjuk kiblat untuk orang Islam bersolat.
Anmeldt 09 september 2014
6,3
Godt
JOHARI fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 1 nat i december 2013
kurang menyeronokkan (ikhlas).”
1. santai. 2. lokasi tepat. 3. ada kedai makanan di tingkat bawah.
jujur saya katakan..penginapan ini tidak begitu menyeronokkan..petugas kaunter tidak peramah..dah tua-tua..bilik sewa RM50 dan RM60 sama sahaja tak ada tingkap..gelap..macam tinggal dalam gua..(api letrik pun tak terang)..bilik sewa RM80.00 ada tingkap..besar..remote control aicond baterinya lemah bertampal dengan selotape lagi..haha..kadang tak boleh dipakai..lokek sangat dengan bateri..lain kali bawa bateri sendiri kalau nak menginap di sini..
Anmeldt 24 december 2013
6,0
JOHARI fra Malaysia
Familie med små børn
Standard med 2 enkeltsenge og vindue
Boede 2 nætter i november 2013
tiada wi-fi..kita tertutup dengan dunia luar.”
1. senyap 2. sesuai untuk bersantai 3. dekat dengan tempat makan
agak mengecewakan. keadaan bilik terlalu gelap. warna siling gelap. siaran tv hanya tv1,tv2 dan tv3. salah sebuah katil berkeriang-keriuk (sentiasa berbunyi apabila diduduki).tiada selipar untuk ke tandas/bilik mandi. Bilik 103.
Anmeldt 21 november 2013
5,0
ROSTANI fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 1 nat i april 2013
KECIWA”
KECIWA SEBAB HOTEL DITEMPAH TIDAK IKUT DALAM WEB SIDE.
SAYA TEMPAH BILIK UNK 4ORG TERTAPI BILA CHECK INI BILIK DIHOTEL ADA UNTUK 3 ORANG AJA DAN HARGA DIAGODA MAHAL SEBAB IKUT HARGA BETOL MURAH.KENA KENCING OLEH AGODA SAYA.SAYA TANYA CAUNTER MERITA KATA MUNKIN AGODA ADA CAS COST LAIN.KECIWA PENGIDAPAN KALI INI.DAN ORANG JAGA HOTEL PUN TIDAK PERAMAH TERIMA KITA MACAM BUKAN PELANGAN.
Anmeldt 21 maj 2013
6,3
Godt
suokbah fra Malaysia
Familie med store børn
Standard med 2 enkeltsenge og vindue
Boede 2 nætter i januar 2013
Lokasi Strategik tetapi layanan kurang mesra”
selesa
Suasana yang selesa. Lantai bilik kurang menyenangkan. Siaran tv tidak jelas.
Anmeldt 29 januar 2013
7,3
Rigtig godt
HAIRMA fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 2 nætter i december 2012
lokasi menarik cuma perkhidmatan perlu diperbaiki.”
berdekatan tempat tumpuan ramai
Tahap kebersihan bilik terutama bilik air dan lantai perlu dipertingkatkan. Bilik agak berbau mungkin kerana sampah penghuni terdahulu lewat dikutip.
Anmeldt 24 december 2012
8,7
Fantastisk
AZAMRI fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i februar 2012
Hotel menarik dan perkhidmatan dengan senyuman”
Lokasi yang sesuai untuk urusan perniagaan di sekitar tempat yang berhampiran jauh dari kesesakan lalulintas.
Walaupun bilik disediakan kecil, tetapi menyelesakan dan kondusif. Pengudaraan yang baik.
Anmeldt 16 maj 2012
8,0
Fantastisk
Azizah fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 7 nætter i juni 2011
hotel ok lah”
ada perhidmatan yang baik...ada serapan pagi
air memasak ada,,,gelas disedikan x boleh tuang air panas...pecah,,,dan saya kena ganti rm3-00,cuba tukarkan cawan bagi bole menapung kepanasan dan tiada serapan pagi dan teh,kopi,gula dan susu segera...disediakan..kami hanya minum air kosong...dan kena beli sendiri bila nak buat air...
Anmeldt 30 juni 2011
3,7
Losdi fra Indonesien
Rejsende alene
Boede 2 nætter i juli 2011
Hotel Yang Besar”
Ruangan nya aga besar
Hotel bangunan nya besar, hanya di ruang receptionist nya sempit dan Lift nya juga sempit, Hanya ada satu lift dan agak lambat karena lift nya sudah kadaluarsa. Kamarnya agak besar hanya agak ber bau dan ACnya juga berisik. Tidak di sediakan air minum. Hotel ini jauh dari City (Waterfront Kuching ) dan agak susah transport ke mana mana.
Anmeldt 10 oktober 2011
4,0
djadjang fra Indonesien
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 1 nat i august 2011
hotel dan layanan cukup baik tapi lokasi agak jauh”
tidak ada
fasilitas kurang memadai dan kurang diperhatikan perawatannya oleh pengurus hotel
Anmeldt 13 september 2011
6,0
Su fra Malaysia
Rejsende alene
Familieværelse
Boede 4 nætter i juli 2012
房間較小”
地點方便
如果只是短暫逗留還不錯的選擇,交通方便!房間簡單不過還算不錯~往巿區也很近!服務态度還不錯,下次有機會來古晉應該還會選擇這裡。
Anmeldt 14 juli 2012