Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jakarta (Apartment Specialist - Mediterania 2 Tanjung Duren)
Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jakarta (Apartment Specialist - Mediterania 2 Tanjung Duren)
Se alle 35 billeder
Hotellet indefra Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jakarta (Apartment Specialist - Mediterania 2 Tanjung Duren)
Hotellet indefra
Se alle 35 billeder
Hotellet indefra Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jakarta (Apartment Specialist - Mediterania 2 Tanjung Duren)
Hotellet indefra
Se alle 35 billeder
Badeværelse Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jakarta (Apartment Specialist - Mediterania 2 Tanjung Duren)
Badeværelse
Se alle 35 billeder
Skrivebord Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jakarta (Apartment Specialist - Mediterania 2 Tanjung Duren)
Skrivebord
Se alle 35 billeder
PÅ KORTET Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jakarta (Apartment Specialist - Mediterania 2 Tanjung Duren)
PÅ KORTET
Fantastisk
Beliggenhed
8,5
Se alle 35 billeder Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jakarta (Apartment Specialist - Mediterania 2 Tanjung Duren)
Se alle 35 billeder
Fjernet fra Favoritter
Agoda Homes

Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jakarta (Apartment Specialist - Mediterania 2 Tanjung Duren)

Lejlighed
Fremragende placering
- 2,6 kilometer fra centum
Rigtig godt
Baseret på 4 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,2
/
10
Værdi for pengene7,0
Placeringsvurdering8,5
Agoda Homes
Nyd ekstra plads og lokalområder
med denne Agoda Homes-ejendom.
Hartaja KurniawanVært
  • Hele hjemmet/lejligheden
  • 4 Gæster
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelse
  • 42 m²/452 ft²
Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
  • 24-timers sikkerhedsvagt

  • Wi-Fi 

  • Dagligvarebutik

  • daglig rengøring

  • massage

Oversigt

Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jak, der er ideelt til sjov og afslapning, ligger i området Grogol i Jakarta. Med sin beliggenhed kun fra byens centrum og fra lufthavnen tiltrækker denne populære 3-stjernede ejendom talrige rejsende hvert år. Med sin praktiske beliggenhed tilbyder denne ejendom nem adgang til byens vigtigste seværdigheder. Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jak tilbyder fremragende service samt alle de basale bekvemmeligheder, der giver den trætte rejsende ny energi. Find ting som dagligvarebutik, daglig rengøring, gratis trådløst internet på alle værelser, taxiservice, kørestolsvenlig blandt ejendommens adskillige faciliteter. Alle værelserne har et udvalg af bekvemmeligheder; mange tilbyder endda fladskærms-TV, tøjstativ, spejl, sofa, separat stue, der vil glæde selv den mest kvalitetsbevidste gæst. I løbet af dagen kan du nyde den afslappende atmosfære i vandland, fitnesscenter, udendørs pool, massage, børnepool. Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jak er et ideelt sted for rejsende, der efterspørger charme, komfort og bekvemmelighed i Jakarta.

Opredning

  • Soveværelse 1:1 queen-size seng
  • Soveværelse 2:2 enkeltsenge
  • Fællesareal1 sovesofa

Faciliteter

Vis mere

Husregler

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Om værten

Hartaja Kurniawan
Vært siden august 2012 | Jakarta, Indonesien
50+ reservationer • 4 anmeldelser

Talte sprog
engelsk 、indonesisk
Svartid:
Inden for et par timer
VÆLG DATOER FOR AT SE PRISER

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (4)
7,2
/
10
Rigtig godt
Baseret på 4 anmeldelser
Hotellets stand/rengøring6,5
Faciliteter6,5
Beliggenhed8,5
Service7,5
Værdi for pengene7,0
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Alle sprog
Alle slags rejsende (4)
Viser 3 verificerede gæsteanmeldelser
6,0
syaffiq fra Malaysia
Par
Lejlighed
Boede 1 nat i november 2017
JUST OK FOR SHORT STAY”
ONLY CAN SAY MALL ANGGERIK JUST 5 MINUTE WALK. CLEANLINESS ARE BAD.
Anmeldt 16 april 2018
4,0
stanley fra Canada
Rejsende alene
Lejlighed
Boede 1 nat i november 2016
images are not real”
Poorly managed, no proper cooking ware and utensils as promised on our call ahead. Electricity issues that you have to turn off air conditioning before taking a shower. A disappointment that should not be repeated. Very unprofessional, no towels until asked, no tooth brush, no slipper, no shower gel, no dish washing soap, no considerations for clients and just like to milk every pennies period! Asking for above prices but bare shell!
Anmeldt 30 november 2016
Hi Stanley, We are sorry that you have experienced such an uncomfortable situation during your stay. However, please allow us to explain that all our own rooms were fully booked at the moment of your stay period and as a policy, we have to find a replacement room for you, which is why the room were not as the images. And in regards to the electricity issue, we are sorry to inform that different owner's apartment has different electricity capacity which is why you must turn off air condition upon using hot water. This is not the case with our rooms, however. And in regards to towel, our policy is always by request but we do not provide shower gel nor slipper. Dish washing soap is provided in our units but we cannot control what's in other owner's unit. We are truly sorry that you felt being milked every pennies but we had given you a fair market price rent for the apartment here. We hope you will understand the situation. Thank you for your stay. Regards, Apartmentsp
Show more
Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jakarta
10,0
Fremragende
marsella fra Indonesien
Gruppe
Lejlighed
Boede 2 nætter i juli 2016
Apt medit 2”
Kamar-nya super bersih... Owner nya baik banget! Recommended :)
Anmeldt 01 august 2016
Terima kasih banyak untuk reviewnya dan terima kasih sudah menginap ditempat kami. =) Ditunggu ya sewaan selanjutnya. Regards, Apartmentspecialist.co
Besvaret 07 maj 2017
Mediterania Garden Residences 2 - Central Park Jakarta