Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 212 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,7
  • Faciliteter 5,8
  • Beliggenhed 7,1
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Personalet 6,6
  • Værdi for pengene 7,2
  • Mad/spisning 6,2
Sortér efter

Leong fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i december 2015
Clean.
Clean.Location.
Anmeldt 21 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

WN fra Malaysia
Familie med store børn
Mega familieværelse
Boede 2 nætter i december 2015
Towels are dirty, 2 towels for a family rooms?
Good service when requested.
Quite ok but not to the value of the price paid.
Anmeldt 15 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ESTHER fra Malaysia
Familie med store børn
Dobbeltværelse med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i november 2015
Friendly staff and clean room
clean, friendly staff, good location
It was my second time staying here. Quite good especially their friendly staffs. The room is comfortable. Just the bathroom is a bit small. There's food court which easy for dining and pharmacy & clinic around. Supermarkets is also there. The location is quite good especially for bowlers (bowling centre is beside it)
Anmeldt 04 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kasma fra Indonesien
Familie med store børn
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i november 2015
Holiday/vacation
customer service
the first 2 days of stay, I was unable to connect to the wifi and i tried to ask frontdesk lady to restart the wifi modem but she said it will change nothing, however after that the wifi is back to normal. the lift also broke down due to the blackout affecting whole kuching, so we were using the stairs to 5th floor for 2 days. the cleanliness of the room was bad, they only threw away the rubbish and fold the bed comforter, obvious dust and hairs on the floor are not swept or vacuumed. unable to sleep sometimes when noises are heard clearly from the corridor. overall, the hotel location is good and comfortable, i will come back to stay for my next holiday, but hope that the cleaning service can be improve.
Anmeldt 12 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SIM fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i november 2015
Hotel truly value for money
Easy to locate, variety of food stores within walking distance, convenience parking space.
Value for money. Convenience place to stay while visiting UNIMAS, Kuching City and nearby tourist locations. Wifi was available most of the time but occasionally with weak signal.
Anmeldt 11 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ESTHER fra Malaysia
Gruppe
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2015
Nice Stay
Friendly staff, comfortable bed
Quite good. You can have taxi easily or there's a bus stop there. Beside it will be the bowling centre and supermarket with food courts behind.
Anmeldt 30 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SIEW fra Malaysia
Gruppe
Tredobbelt med vindue
Boede 1 nat i oktober 2015
Mega Inn
Expansive
Anmeldt 18 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Poay fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i oktober 2015
Unforgettable online booking
Poor There's routers outside rooms but wifi couldn't connect 😓 Got to hold the shower for showering, Noisy at night and early morning as maybe too closed to ground floor and 'yaks' from window view😫
Anmeldt 07 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sheau fra Malaysia
Familie med små børn
Mega familieværelse
Boede 2 nætter i september 2015
Not bad with Mega Family Room
clean, room size quite big, nearby got a lot of food
Good, value with money
Anmeldt 30 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ROGER fra Malaysia
Rejsende alene
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2015
Nice stay
Location, affordable rate & comfortable
Good
Anmeldt 14 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: