Reservér nu: Mehram Hotel

Rigtig godt
Baseret på 165 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,7
90% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (165)Booking.com Anmeldelser (212)
7,7
Rigtig godt
Baseret på 165 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,8
Faciliteter7,0
Beliggenhed8,0
Værelseskomfort og kvalitet8,2
Service8,0
Værdi for pengene7,9
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
日本語
Værelsestype
Familieværelse
Superior Værelse
Deluxe med queensize-seng
Deluxe med 2 enkeltsenge
Sortér efter
Viser 107 verificerede gæsteanmeldelser
8,0
Fantastisk
Liaw fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 2 nætter i november 2016
Good”
Good
Anmeldt 02 august 2017
8,0
Fantastisk
Liaw fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 3 nætter i februar 2017
Good”
Good
Anmeldt 02 august 2017
7,2
Rigtig godt
Nasrum fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 1 nat i juli 2017
Good location”
The only good thing is its good location at Chukai Town with easy parking space. They have no non smoking room, thus the room smells cigarette smoke. I didn't quite like it. I stayed at superior room but the bathroom is small with toilet bowl is quite close to the wall. I can't sit on it properly. The shower is placed beside the sink, thus i got to be extra cautious as to avoid risk on injury if slippage. May not be so value for money to me.
Anmeldt 16 juli 2017
7,6
Rigtig godt
rosman fra Malaysia
Par
Familieværelse
Boede 1 nat i marts 2017
reasonable hotel rate, good for short stay”
Value for money for short stay, clean. Nice deco.
Anmeldt 11 juli 2017
4,8
PATURET fra Frankrig
Forretningsrejsende
Familieværelse
Boede 1 nat i oktober 2016
Acceptabel”
Needed one room for one night at cheap price. That one is good. No breakfast here but plenty of cafe where to go. Cheaper than any resort.
Anmeldt 17 juni 2017
9,2
Fremragende
malida fra Malaysia
Forretningsrejsende
Familieværelse
Boede 2 nætter i juni 2017
Good location, comfortable hotel, value for money”
It has all basic facilities and comfortable
Anmeldt 09 juni 2017
8,8
Fantastisk
malida fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 1 nat i maj 2017
Spacious room”
The room is clean and spacious, it will be good if the hotel has lift, especially for older customer, who may find a bit hard going up the stairs.
Anmeldt 21 maj 2017
8,8
Fantastisk
malida fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 2 nætter i maj 2017
Comfortable room with good facilities”
Has all basic facilities, good location, comfortable room..... absence of lift, so, not suitable for elderly people
Anmeldt 18 maj 2017
9,6
Fremragende
malida fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 1 nat i maj 2017
Spacious famili room”
The hotel has spacious famili room.... Two doubted bed. Clean, adequate facility.
Anmeldt 16 maj 2017
8,0
Fantastisk
KHAIRUL fra Malaysia
Familie med store børn
Superior Værelse
Boede 1 nat i april 2017
Best hotel”
Will stay here again
Anmeldt 03 april 2017
8,0
Fantastisk
KHAIRUL fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 1 nat i april 2017
Good location”
Best hotel in Kemaman
Anmeldt 03 april 2017
8,4
Fantastisk
Abdul fra Malaysia
Familie med store børn
Superior Værelse
Boede 1 nat i marts 2017
Abdul”
Location Facilities are good Towels not good smell No hair shampoo
Anmeldt 19 marts 2017
7,2
Rigtig godt
Firdaus fra Malaysia
Par
Superior Værelse
Boede 2 nætter i februar 2017
Simple but nice hotel”
Simple but nice hotel. Clean room, but still lot of room for improvement. Good location.
Anmeldt 05 marts 2017
8,8
Fantastisk
HAMZAH fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 7 nætter i januar 2017
Nearby eating area, supermarket & banking.”
Excellent wifi and large room.
Anmeldt 01 februar 2017
6,4
Godt
Raja fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 1 nat i december 2016
value for money”
nice budget hotel for family with kids. great location near to amenities and convenience shops.
Anmeldt 14 december 2016
8,8
Fantastisk
Tajuddin fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 1 nat i december 2016
Spacious and value for money ”
The room is spacious and clean, the staffs were polite and good facilities. One thing, the restaurants only open at 8am, slightly late for those who has early appointment
Anmeldt 09 december 2016
9,2
Fremragende
HAMZAH fra Singapore
Forretningsrejsende
Familieværelse
Boede 3 nætter i november 2016
Great Place To Stay”
Spaces room, clean & neat. Easy access to nearby Mart, Food, Cafe & Restaurant. I will be back
Anmeldt 22 november 2016
7,6
Rigtig godt
ABDUL fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 1 nat i oktober 2016
75”
Shower is too slow
Anmeldt 05 november 2016
9,6
Fremragende
Hafizah fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 1 nat i september 2016
Spacious and clean”
Spacious hotel, reasonable price and clean. Friendly staff.
Anmeldt 03 november 2016
8,0
Fantastisk
Azlin fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 1 nat i oktober 2016
Good for business travelers ”
Good location, easy access, spacious, nearby shops.
Anmeldt 26 oktober 2016
6,0
Muhammad fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 1 nat i oktober 2015
Review”
Kepok
Anmeldt 09 oktober 2016
8,0
Fantastisk
Liaw fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 1 nat i juli 2016
Good”
It is good hotel.
Anmeldt 30 september 2016
8,0
Fantastisk
Liaw fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 3 nætter i juli 2016
Good”
It is good hotel
Anmeldt 30 september 2016
8,0
Fantastisk
Abdul fra Malaysia
Forretningsrejsende
Familieværelse
Boede 1 nat i april 2016
Not bad”
a great place to stay
Anmeldt 14 september 2016
9,6
Fremragende
NOR fra Malaysia
Forretningsrejsende
Familieværelse
Boede 1 nat i august 2016
Clean and good location, near to bank,shoplot, restaurant and mart”
easy to find the hotel too
Anmeldt 08 august 2016
10,0
Fremragende
Mohd fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 1 nat i juli 2016
Unexpected value”
For the price we paid, we weren't expecting wonders. We arrived at midnight and everyone was cranky, so the climb up to the first floor was a turnoff. However, once we got into the room, we were shocked to see at least 8 feet between the double beds. The room was huge. No carpets meant cold floors but also safe and inviting for children to play on. The TV being centered on the wall with a small table with two chairs meant we could comfortably have a takeaway dinner watching movies while the children slept. The bathroom was small but sported a ceiling (!) shower, something I had never seen in any five star hotel. The restaurant downstairs, although probably not owned by the hotel, had excellent, affordable food, and a 7-11 walking distance and McD a short driving distance away made it the best location in between Kuantan and Kemasek beach. We will definitely return.
Anmeldt 01 august 2016
8,0
Fantastisk
Masitah fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Værelse
Boede 1 nat i juli 2016
Recommended for a short stay”
Clean room & all facilities in the room are in good condition. Recommended for a short stay & it is economical. Easy parking.
Anmeldt 12 juli 2016
8,0
Fantastisk
ku fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Good location ”
Family room is big
Anmeldt 11 juli 2016
6,4
Godt
Ting fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 2 nætter i juni 2016
Not the cheapest, but needs improvement on cleanliness”
Sheets are unwashed and stained. Washroom is not clean.
Anmeldt 22 juni 2016
8,0
Fantastisk
Liaw fra Malaysia
Forretningsrejsende
Familieværelse
Boede 3 nætter i april 2016
Good”
Good experience
Anmeldt 20 juni 2016
8,0
Fantastisk
Liaw fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 4 nætter i maj 2016
Good”
Good experience
Anmeldt 20 juni 2016
6,4
Godt
Rohaizam fra Malaysia
Par
Superior Værelse
Boede 1 nat i maj 2016
Nice room with few downsides”
I'm staying one night at nice room with 1 queen bed and 1 single bed. They provide late check in. We need to pay cash advance RM 50 and reimbursed once check out. However, there are few downsides such as, smelly towels, cracking bed, and the room is unlocked when we were arrived.
Anmeldt 18 maj 2016
7,6
Rigtig godt
NORNIZA fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Værelse
Boede 1 nat i april 2016
Hotel”
Very convenience & easy to access
Anmeldt 03 maj 2016
8,0
Fantastisk
SHEILA fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 1 nat i marts 2016
Review of Hotel Mehram”
Location of hotel
Good location, helpful staff, clean room and value for money
Anmeldt 20 marts 2016
9,2
Fremragende
NORALIA fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 1 nat i februar 2016
Good place for short time stay..”
Very friendly staff and room also clean..
Anmeldt 09 februar 2016
10,0
Fremragende
Abdul fra Singapore
Par
Superior Værelse
Boede 2 nætter i december 2015
good hotel”
location,clean,good service.
Anmeldt 14 januar 2016
6,3
Godt
siti fra Malaysia
Forretningsrejsende
Familieværelse
Boede 1 nat i januar 2016
Comfortable room”
Room.
Anmeldt 06 januar 2016
6,0
Carol fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 1 nat i september 2015
location good”
comfortable, safe, clean
Anmeldt 28 december 2015
10,0
Fremragende
MOHD fra Malaysia
Forretningsrejsende
Familieværelse
Boede 1 nat i december 2015
Nice and clean”
Nice, clean ,price so good
Very good
Anmeldt 15 december 2015
8,3
Fantastisk
MOHAMMAD fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Værelse
Boede 1 nat i november 2015
Strategic location and comfortable stay”
1. Location 2. Comfortable 3. Affordable
Nice stay
Anmeldt 25 november 2015
8,7
Fantastisk
Abdullah fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 1 nat i oktober 2015
Good Hotel for Family”
Big Room, Nice and quite area
Good and will come back to stay there
Anmeldt 21 november 2015
7,3
Rigtig godt
Shi fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 2 nætter i oktober 2015
Not bad”
Restaurant below, hotel transport fast and flexible, near 24hour 7 eleven
Anmeldt 08 oktober 2015
6,0
NOOR fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Værelse
Boede 1 nat i maj 2015
Nice and clean”
Location, price and clean
Good for a quick stopover
Anmeldt 22 september 2015
7,3
Rigtig godt
ISA fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 1 nat i september 2015
good”
best room comfort
Agoda online
Anmeldt 18 september 2015
7,7
Rigtig godt
M fra Malaysia
Gruppe
Familieværelse
Boede 1 nat i august 2015
Nice and clean hotel”
Clean, Quiet and Spaciaous
Great.
Anmeldt 30 august 2015
6,3
Godt
MOHD fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 1 nat i marts 2015
A decent & value for money hotel ”
price , newly built , cleanliness , near to shops and restaurants
Anmeldt 28 august 2015
7,7
Rigtig godt
Lim fra Singapore
Gruppe
Superior Værelse
Boede 2 nætter i august 2015
Clean room, good location ”
friendly staff , clean room and free parking
nice stay
Anmeldt 12 august 2015
7,0
Rigtig godt
mohd fra Malaysia
Forretningsrejsende
Familieværelse
Boede 3 nætter i august 2015
value for money”
clean, comfort and nice
Anmeldt 08 august 2015
5,0
ellias fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 1 nat i juli 2015
clean quiet hotel ..off main street”
clean sheets, quiet rooms and large rooms size
Very happy with the price and location
Anmeldt 24 juli 2015
7,0
Rigtig godt
KEE fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 2 nætter i juli 2015
Mehram Hotel Review”
The staffs are friendly and helpful, the room is clean, the location is good
Met my need of a clean room during business travelling
Anmeldt 09 juli 2015