Fremragende 9,2
baseret på 752 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fremragende



baseret på 752 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,4
  • Faciliteter 8,5
  • Beliggenhed 9,5
  • Værelsets komfort/standard 9,3
  • Service 9,4
  • Værdi for pengene 9,3
  • Mad/spisning 8,5
Sortér efter

MELISSA fra Malaysia
Par
Deluxe med balkon
Boede 1 nat i februar 2015
great location
good location, wide spread of breakfast, friendly staffs
pleasant short stay
Anmeldt 14 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ken fra Australien
Par
Deluxe med balkon
Boede 2 nætter i marts 2015
Excellent staff
Staff were extremely helpful. Good location for shopping. Close to many eateries
Cannot recomend this hotel highly enough. The staff were incredibly helpful and polite. Good location for shopping. Stayed at this hotel on our return visit to Hanoi.
Anmeldt 08 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rashad fra Storbritannien
Gruppe
Superior
Boede 1 nat i januar 2015
Excellent
Staff, Room, Location
Our stay was wonderful but made even better by the staff who kept us talking about them even after we left to go home. They were helpful and patient in helping us find places to eat and helping us to arrange a trip to Ha Long Bay.They were easy to talk to, we spent some of our time talking and laughing with them. The rooms were extremely comfortable and the rose petals on the bed and in the sink were thoughtful, it took until I was ready to go to bed to put them in the bin, it felt like a shame. Also, the inclusion of a laptop in each room was a very welcome surprise. The hotels location was ideal, plenty of restaurants, cafes and shops within short walking distance!
Anmeldt 16 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Peter fra Sverige
Rejsende alene
Superior
Boede 3 nætter i januar 2015
Fantastic!!
Location, service, cleanliness, frienliness,atmosphere
Very professional and serviceminded staff. They do whatever they can to make you feel at home and welcome.
Anmeldt 13 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sinead fra Irland
Par
Superior
Boede 1 nat i januar 2015
Fantastic hotel
Staff , location , price
Fantastic hotel , great location , staff are brilliant can't do enough for you . Made to feel very welcome .
Anmeldt 28 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JEONG fra Sydkorea
Par
Superior
Boede 1 nat i januar 2015
very comportable and friendly
compotable friendly helpful
very Good Room is small but clean and compotable
Anmeldt 04 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Taksin fra Thailand
Familie med store børn
Superior
Boede 5 nætter i december 2014
Worthwhile hotel, kindness staff, good location
Location, staff, price
It was great. 3 star hotel but luxury more than we expect
Anmeldt 04 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Isla fra Storbritannien
Par
Superior
Boede 1 nat i december 2014
Fantastic location, helpful staff
Very friendly helpful staff. Clean comfortable room. Fantastic location. Amazing value.
Amazing value for money. Staff also provided us with maps and top tips on local food and places to go plus made bookings for us. Would definitely recommend!
Anmeldt 02 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mitch fra USA
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i december 2014
Little gem in Hanoi
Staff was amazing, room was big, room was super clean
Not one complaint. Very good experience
Anmeldt 29 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Aunya fra Thailand
Gruppe
Familie-værelse med balkon
Boede 1 nat i december 2014
Good hotel to stay
Food, service, facility
Good location and very good service.
Anmeldt 23 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: