Reservér nu: Mercure Grand Hotel Alameda

Fantastisk
Baseret på 34 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,1

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (34)Booking.com Anmeldelser (306)
8,1
Fantastisk
Baseret på 34 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring8,8
Faciliteter8,5
Beliggenhed8,2
Værelseskomfort og kvalitet7,5
Service8,3
Værdi for pengene8,1
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Español
简体中文
Deutsch
mere
Værelsestype
Superior-værelse med kingsize seng
Superior Suite med king-size seng
Sortér efter
Viser 32 verificerede gæsteanmeldelser
8,0
Fantastisk
Christoph fra Østrig
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i november 2011
huge room, but a bit old fashioned”
location is ok, friendly and helpful staff, big rooms, high speed internet
got a stopover between colombia and peru here in quito. the location of the hotel is ok, maybe for the weekend it would be better in the historic center but however taxis are quite cheap and all attractions are quite near. breakfast was really good. the room was huge and equiped with two balconies - thats the good point, maybe it was a bit old fashioned. the wifi was working perfect (and for free). there was some reconstruction in the hotel lobby that time but except while checking in and out it was no disturbing matter. based on the price, room size and location i would book this hotel again if there is no possibility to have a hotel in the historic center.
Anmeldt 22 november 2011
8,0
Fantastisk
JOHNY fra Indien
Forretningsrejsende
Boede 4 nætter i juli 2011
Lovely Hotel and great Location”
Location
The hotel is situated close by to the city center. Was there for the weekend too and hence was able to get to the city center with ease. The staff were also very friendly and helped with the direction and reliable taxis. A great hotel and will stay there during the next visit
Anmeldt 27 september 2011
9,7
Fremragende
Freddie fra USA
Par
Boede 1 nat i juli 2011
excellent hotel !!”
almost everything is top quality!!
i loved this hotel..great staff and very good service..clean and very comfortable rooms !!
Anmeldt 19 juli 2011
9,7
Fremragende
Freddie fra USA
Par
Boede 1 nat i juni 2011
great hotel !!”
everything is good about this hotel !!
Lovely Hotel everything is very nice and up to almost anyones standard !!
Anmeldt 19 juli 2011
9,7
Fremragende
guy fra Belgien
Rejsende alene
Boede 1 nat i juni 2012
Hôtel agréable”
10 min du centre historique en taxi
Un hôtel agréable, le check in rapide et le personnel serviable et poli. La chambre confortable et propre, le service de chambre était rapide. L’hôtel est aussi situé dans un quartier de shopping agréable et pas loin du centre historique (10 min en taxi). Bien que ces dernières années la sécurité à Quito s’est grandement améliorée, il est préférable de ne pas se promener dans le quartier la nuit. Attention pour les pickpockets, gamines expertes de 10 à 12 ans, même dans les églises. Mais, ceci est aussi valable pour les grandes villes d’Amérique du Sud. Le petit déjeuné plutôt une nourriture Equatorienne, assez grasse, difficile à la digestion, et pour un hôtel 5 étoiles la WIFI devrait être gratuite.
Anmeldt 06 juli 2012
8,3
Fantastisk
Carlos fra Tyskland
Par
Boede 2 nætter i august 2012
Hotel limpio y bien ubicado”
Ubicacion, desayuno completo
El hotel es muy bueno para el precio, buena ubicación y buena comida. La unica queja es que a pesar de tener servicio de transporte, requerian de aviso con 24 horas de anticipacion para poder enviarnos un carro. Dicho esto, avisé con 24 horas de anticipación para que nos vayan a dejar al aeropuerto el día del checkout pero dijeron que lo único que podían hacer era llamarnos un taxi. En resumen, no dependan de su servicio de transporte.
Anmeldt 17 august 2012
8,3
Fantastisk
jaime fra Chile
Par
Boede 1 nat i marts 2012
buen hotel,buena ubicacion,buen restaurant,pero...”
habitacion amplia,buena cocina del restaurant
muy agradable hotel,pero para ser 5 estrellas debe ser internet gratis,televisor lcd o led no antiguo,toallas deben ser nuevas o con poco uso,y debe estar impuesto municipal incluido en pago agoda. Un desagrado lo cobren extra igual internet
Anmeldt 22 marts 2012
7,7
Rigtig godt
jaime fra Chile
Par
Boede 1 nat i marts 2012
agradable hotel,pero puede mejorar solucionando de”
buen restaurant-habitacion comoda
toallas muy gastadas, tv muy antigua,internet-wifi pago adicional-por lo que se paga deberia ser free
Anmeldt 22 marts 2012
7,0
Rigtig godt
jaime fra Chile
Par
Boede 1 nat i marts 2012
Buen Hote pero solucionando detalles seria Excele”
Habitacion Comoda amplia-buen restaurant.
debe mejorar:toallas muy gastadas por uso. televisor muy antiguo,no lcd ni led. pago extra internet,mala politica,molesta al cliente. hasta en aeropuesto intenet-wifi gratis y tambien hoteles de menor calidad. tarifa agoda no incluye impuesto municipal que lo hacen pagar extra,aunque barato molesta.
Anmeldt 16 marts 2012
7,3
Rigtig godt
BIN fra Kina
Forretningsrejsende
Superior Suite med king-size seng
Boede 1 nat i august 2015
比较老旧的一家酒店”
硬件还行,服务,房间
相对星级来说,各种一般,没留下什么特别的印象,普通的四星级吧,设备有点旧了。
Anmeldt 13 september 2015
10,0
Fremragende
Tan fra Kina
Par
Boede 1 nat i maj 2012
非常棒的酒店!”
有特色,位置也不错。
一推门进去就很满意,门廊处的拱门很有特点,另外还有个小阳台,可以看到山景。酒店内配有hifi,听着当地特色的歌曲看山景,很惬意!价格也不贵,是性价比很高的酒店,总的来说非常喜欢。就是wifi得花钱,不过价格还可以。
Anmeldt 04 juni 2012
7,3
Rigtig godt
TSUTOMU fra Japan
Rejsende alene
Boede 1 nat i april 2012
新市街の中心に建つ近代的なホテル”
立地がよく部屋も清潔
ノルテ(新市街)の大きなホテルですので、空港からは間違いなく着きます。レセプションは可も無く不可も無くと言った所で、部屋は清潔でほどよい広さ。洗面所のアメニティは二流ホテルのそれなので、シャンプーなどは日本から持って行った方が良い。あと、欠点を言えば、部屋に仕事が出来る机と椅子がない事で、PCの操作がやりにくかった。世界遺産の旧市街へは近くにあるトロリーバスの停留所から乗り換えなしで行くことが出来る。次回もこのホテルに泊まると思います。
Anmeldt 01 maj 2012