Fantastisk 8,6
baseret på 1687 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1687 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,5
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Service 8,8
  • Værdi for pengene 8,6
  • Mad/spisning 8,0
Sortér efter

Henrik fra Danmark
Par
Deluxe med pooludsigt
Boede 2 nætter i marts 2012
skønt hotel, smukee og anderledes værelser
Høflig betjening på hele hotellet, dejligt hotel med skønne værelser
Her ville jeg gerne bo igen hvis jeg skulle til Kata Beach
Anmeldt 20 marts 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Soeren fra Danmark
Par
Deluxe med adgang til pool
Boede 15 nætter i december 2010
Bedste hotel på Kata Beach!
Eminent service
Lidt lang at gå til strand, men der kører fri bus til stranden
Efter mange gange i Thailand, hvoraf de otte gange har været Kata Beach, så må vi udtrykke vores store begejstring for dette vidunderlige hotel! Billederne lyver ikke, tværtimod! Straks når du ankommer bliver du modtaget i receptionen af de søde og altid smilende thaipiger, Poo, Tiffany (undskyld har glemt alle navnene) vi kan varmt anbefale dem alle! Hver dag spørger de, om de nu har det godt! Morgenmaden er bare den bedste man kan få, normalt gider man ikke at blive og spise på hotellet, men et aller andet gjorde, at vi spiste der et par gange, det var et godt valg! Skulle du bruge en Taxi, så var Mr. Chon der, han var altid klar og han kører meget sikkert! Så vi er allerde klar til at bestille den næste rejse til Kata Beacvh, og det bliver selvfølgelig på Metadee....
Anmeldt 22 december 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kenneth fra Danmark
Familie med små børn
Deluxe med adgang til pool
Boede 11 nætter i december 2010
Fantastisk gæstfrihed & helt sublime omgivelser
Poolen, personalet & den frodige natur
Ingen jeg kan komme i tanke om
Vi har netop for anden gang besøgt Metadee og havde en fantastisk oplevelse fra vi kom til vi rejste hjem. Dejligt at opleve, at blive genkendt og om muligt blive behandlet endnu bedre end sidst. Størst er vores ros til Poo i receptionen og intet mindre end verdens bedste chauffør Mr. Chon. De var på alle måder med til at gøre ferien endnu bedre og rejsende med et lille barn, som ovenikøbet blev syg på ferien, er det guld værd, at der tages hensyn og udvises omsorg & interesse. Vi glæder os til at komme tilbage igen.
Anmeldt 20 december 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Michael fra Australien
Familie med små børn
Deluxe med pooludsigt
Boede 4 nætter i september 2016
Reasonable location, with a great pool.
Booked 2 rooms online, unaware that these rooms were upstairs with no elevator which we only found out at check in. Given our Son is in a wheelchair we were offered 2 villa rooms at a charge of THB 6,000 per night extra. We accepted this for lack of a suitable alternative. Rooms were reasonably clean, but floor did have a lot of sand however. One of the safe deposit boxes did not work. Hotel is well located in Kata Beach., However back from the main road a fair way. Staff provide Golf cart pick up and drop off to and from the main road. Breakfast was unavailable to be delivered to room. Buffet breakfast in restaurant was average for THB 350 per person. Quality of room service was ok but no breakfast? Staff were generally very friendly and tried their best to accommodate our requests.
Anmeldt 23 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LEE fra Sydkorea
Familie med små børn
Deluxe med pooludsigt
Boede 3 nætter i april 2016
nice
goood
Anmeldt 18 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

GUO fra Kina
Par
Villa med 1 soveværelse og pool
Boede 2 nætter i september 2016
Good but one of counter staff is not friendly
Private pool is not very clear and one of day, my door lock is broken.
Anmeldt 14 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kay fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med pooludsigt
Boede 2 nætter i august 2016
Good nice quiet and convenient
Superb location, massage right outside the street, and a motorbike rental as well.
Anmeldt 01 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lim fra Malaysia
Par
Deluxe med adgang til pool
Boede 2 nætter i august 2016
Its a 5-star stay
Very pleasant stay with friendly and helpful staff. our room is very comfortable and clean with easy access to the pool. the pool is well maintain. you can get a lot of privacy in this hotel. Just that the food served in the hotel restaurant does not satisfy our tastebud. we ate there for breakfast and dinner but the food was just OK and we need to wait for quite some time for the food to be served. Its better to just go out to the main street outside the hotel to get some better food. There is a lot of "wildlife" happening outside the hotel room, eg. probably after rain, there was a lot of millipede crawling around the walking pavements towards anywhere around the hotel. that gives me a chill when walking thru. But everything was nice, comfortable stay. Love the friendly staffs & pretty pool.
Anmeldt 16 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SAID fra Oman
Familie med små børn
Villa med 1 soveværelse og pool
Boede 1 nat i juli 2016
Phuket holiday
Please provide more of Moslem brake fast
Anmeldt 01 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

John fra Australien
Familie med store børn
Deluxe med pooludsigt
Boede 3 nætter i juli 2016
Quiet, friendly and relaxing
From the time of our arrival where we were updraded to two well appointed Villas to our late departure we thoroughly enjoyed our stay T
Anmeldt 01 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: