MH Apartments Ramblas
MH Apartments Ramblas
Se alle 32 billeder
 MH Apartments Ramblas
Se alle 32 billeder
Dansesal MH Apartments Ramblas
Dansesal
Se alle 32 billeder
Badeværelse MH Apartments Ramblas
Badeværelse
Se alle 32 billeder
Badeværelse MH Apartments Ramblas
Badeværelse
Se alle 32 billeder
PÅ KORTET MH Apartments Ramblas
PÅ KORTET
Beliggenhed
Fantastisk
8,5
Se alle 32 billeder MH Apartments Ramblas
Se alle 32 billeder
Fjernet fra Favoritter

MH Apartments Ramblas

Lejlighed
Nyrenoveret
Bo i hjertet af Barcelona
Vil du vide mere om MH Apartments Ramblas?
Rigtig godt
Baseret på 12 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,6
  • 250 m til offentlig transport

  • byens hjerte

  • Gratis Wi-Fi på alle værelser

  • Aircondition

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
2-værelseslejlighed (3-4 voksne) (Two-Bedroom Apartment (3-4 Adults))
2-værelseslejlighed (3-4 voksne) (Two-Bedroom Apartment (3-4 Adults))
...
  • Udsigt: By
  • 75 m²/807 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Lejlighed med 2 soveværelser (Two Bedroom Apartment)
Lejlighed med 2 soveværelser (Two Bedroom Apartment)
...
  • Udsigt: By
  • 75 m²/807 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Apartment Kapacitet 4 To Soveværelser (Apartment Capacity 4 Two Bedrooms)
Apartment Kapacitet 4 To Soveværelser (Apartment Capacity 4 Two Bedrooms)
...
    Indtast datoer for at se priser
    Lejlighed med 2 soveværelser (2 voksne) (Two-Bedroom Apartment (2 Adults))
    Lejlighed med 2 soveværelser (2 voksne) (Two-Bedroom Apartment (2 Adults))
    ...
    • Udsigt: By
    • 65 m²/700 ft²
    Indtast datoer for at se priser
    Lejlighed med 3 soveværelser (Three-Bedroom Apartment)
    Lejlighed med 3 soveværelser (Three-Bedroom Apartment)
    ...
    • 85 m²/915 ft²
    • Bruser
    • 1 dobbeltseng
    Indtast datoer for at se priser
    Apartment To Soveværelser (Apartment Two Bedrooms)
    Apartment To Soveværelser (Apartment Two Bedrooms)
    ...
      Indtast datoer for at se priser
      Apartment To Værelser To Badeværelser (Apartment Two Bedrooms Two Bathrooms)
      Apartment To Værelser To Badeværelser (Apartment Two Bedrooms Two Bathrooms)
      ...
        Indtast datoer for at se priser
        Apartment To Soveværelser (Apartment Two Bedrooms)
        Apartment To Soveværelser (Apartment Two Bedrooms)
        ...
          Indtast datoer for at se priser
          Vil du vide mere om MH Apartments Ramblas?
          Mere om MH Apartments Ramblas

          Mere om MH Apartments Ramblas

          Oversigt

          Vis mere

          Afstande og vigtige steder

          Afstandene på kortet er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
          Vis mindre

          Hvad de tilbyder

          Vis mindre

          I nærheden

          Vis mere

          Vigtige oplysninger

          Vis mere

          Brugbare oplysninger

          Vis mere

          Verificerede kundeanmeldelser

          Agoda Anmeldelser (12)Booking.com Anmeldelser (166)
          7,6
          Rigtig godt
          Baseret på 12 anmeldelser
          Sortér efter rejsetype
          Hotellets stand/rengøring7,7
          Faciliteter7,1
          Beliggenhed8,5
          Værelseskomfort og kvalitet6,0
          Service6,8
          Værdi for pengene8,2
          Leveret af verificerede gæster fra Agoda
          Filtrér gæstekommentarer efter:
          Sprog
          English
          Deutsch
          日本語
          Sortér efter
          Viser 8 verificerede anmeldelser
          4,8
          Richard fra Storbritannien
          Familie med store børn
          Lejlighed med 2 soveværelser
          Boede 4 nætter i november 2017
          Basic accomdation.”
          No hot water on arrival, toilet wouldnt flush and kept running throughout our first night. next day took all day to get a technician out and when came home still was not fixed. Spent most of the weekend on the phone to the apartment managers. Although they were helpful on the phone more could have been checked prior to our arrival so that these simple things could have been avoided.
          Anmeldt 02 december 2017
          Dear guest sorry for the inconveniences during the stay, as soon as we received your call the technician came to your apartment to fixed it, the water and the toilet was reconfirmed and they working propertly. In the evening you called us again and we came to your apartment, the toilet was working but we gave you another apartment in case any problem you could used it. During the morning the technician cheked again and he reconfirm us that everiything was working.
          Show more
          MH Apartments Ramblas
          7,6
          Pornpat fra Thailand
          Gruppe
          Boede 2 nætter i oktober 2017
          Clean but have no place to left luggages”
          room very Clean but have no place to left luggage
          Anmeldt 30 oktober 2017
          Thank you for your comments, we offer you the possibility to leave your suitcases in our office, the office is open 24h. It's 10 minutes by taxi to the apartment.
          Besvaret 14 december 2017
          MH Apartments Ramblas
          9,6
          Sonia fra Australien
          Gruppe
          Lejlighed med 2 soveværelser
          Boede 2 nætter i november 2016
          Fremragende”
          I recommend this hotel. It is near the water taxi. The unit was huge and comfortable. Good shopping and restaurants at the door.
          Anmeldt 19 juni 2017
          6,0
          Edwin fra Storbritannien
          Gruppe
          Boede 3 nætter i januar 2017
          lost an item here, but customer service just don't care !”
          The apartment is good , but needs to tighten up security and install security cams. I lost an item And I did made a complaint, I was promised they will get back to me but they never did. On my last day of stay they arrange somebody to come and look on the apartment to check and see what has happened and they made me wait an hour and a half. I rang again to find out whats gonna happen next and I was told to send an email of complaint which i did , and a certain Lydia said she will get back to me which she never did. I sent another email but they never answered it. As I said the Apartment is good but be carefull with your important stuff !!
          Anmeldt 26 april 2017
          8,0
          Kathleen fra Filippinerne
          Gruppe
          Lejlighed med 2 soveværelser
          Boede 2 nætter i november 2016
          Good apartment for groups, in prime location”
          Pros: - Great location, right along Las Ramblas, near metro stop - clean, spacious, with simple modern furnishings Cons: - can get a bit noisy at night because of the people outside - no wifi
          Anmeldt 14 november 2016
          7,3
          Jong fra Sydkorea
          Par
          Boede 3 nætter i april 2015
          location. location.”
          location. market. price.
          It was nice as the price.
          Anmeldt 18 april 2015
          8,0
          Priska fra Schweiz
          Familie med store børn
          Boede 2 nætter i maj 2016
          Langes Warten auf Schlüssel, Top Lage.”
          Tolle Wohnung, sauber, gut ausgerüstet. Schlüsselübergabe sehr schlecht koordiniert.
          Anmeldt 13 maj 2016
          6,4
          Uchida fra Japan
          Familie med store børn
          Lejlighed med 2 soveværelser
          Boede 3 nætter i oktober 2017
          広くてゆったり滞在できました。”
          ロケーションは繁華街の中で騒々しく、入口付近に少々怪しげな人が立っていたりしました。中に入れば騒々しさも消えゆったりできます。2組4名で利用しました十分な広さでした。
          Anmeldt 25 februar 2018
          Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

          Tilbage til søgeresultater

          Tilbage til værelsesvalg