Reservér nu: MoonTree47

Fantastisk
Baseret på 498 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,6

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (41)Booking.com Anmeldelser (498)
8,6
Fantastisk
Baseret på 41 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring8,6
Faciliteter7,9
Beliggenhed9,4
Værelseskomfort og kvalitet8,1
Service9,1
Værdi for pengene8,5
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
Deutsch
한국어
mere
Værelsestype
Standard Enkeltværelse med delt badeværelse
Standard Dobbeltværelse med delt badeværelse
Familieværelse til 3 voksne
Deluxe Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
mere
Sortér efter
Viser 36 verificerede gæsteanmeldelser
8,3
Fantastisk
Prissana fra Thailand
Gruppe
Familieværelse til 4 voksne
Boede 1 nat i juni 2015
Most Lovely&Friendly Hostel ”
Service, Facility, Location
This place is very lovely, good for couple and group of friend. Hostel provide everything we need for living as Shampoo&Conditioner/shower cream/drinking water/boiler/iron/refrigerator and umbrella for all guest, like you stay in your friend's house. Staff(Mr. Kent) is very kind and helpful, hostel gave a very useful map that clear and easy to follow. Much more he gave us a mobile for use while we stay at his hotel, great for us that we did not register local phone no. If you looking for the place for backpack in Georgetown this place is highly recommended.
Anmeldt 10 juni 2015
7,7
Rigtig godt
RORY fra Storbritannien
Rejsende alene
Standard Dobbeltværelse med delt badeværelse
Boede 3 nætter i marts 2015
quality quirky and quite marvellous ”
decor. kent-the manager-and kent the manager
I loved it-some Hilton Groupies would not like it-but for an experience of Heritage George Town for real-then this is the place...i am returning and I am 63 yrs f age and done five star seven star etc...this is real...
Anmeldt 17 marts 2015
10,0
Fremragende
josef fra Malaysia
Rejsende alene
Standard Dobbeltværelse med delt badeværelse
Boede 3 nætter i marts 2018
Nur empfehlenswert”
Kent ist einfach spitze! Danke
Anmeldt 07 marts 2018
7,0
Rigtig godt
Anselm fra Tyskland
Familie med store børn
Familieværelse til 4 voksne
Boede 4 nætter i august 2015
Einfache Unterkunft mit Charme, sehr freundlich”
Eigentümer, Frühstück
Die Lage ist gut, aber nicht leise, der Betreiber außerordentlich freundlich und hilfsbereit. Das Ambiente hat Charme. Die Zimmer sind sauber, aber doch abgewohnt und vom Standard (bis auf die Klimaanlage) sehr einfach.
Anmeldt 27 september 2015
8,7
Fantastisk
Benoit fra Frankrig
Par
Deluxe Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2015
Magnifique ambiance dans une maison typique”
superbe décoration à base d'objets de récupération divers, Kent (le propriétaire) connaît parfaitement sa ville et conseille à merveille, emplacement idéal!!
Super expérience en somme. Seul hic, Kent n'est pas souvent la, et ça peut être handicapant!
Anmeldt 09 maj 2015
9,2
Fremragende
XUESONG fra Kina
Par
Deluxe Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i februar 2018
Fremragende”
酒店相当有特色,老板是华人,热情友好,位置优越,我住有阁楼的大床房,楼梯不太好走,下大雨屋内有点漏水,设施较简单,不过老板说最近会重新装修,这样就都很好了。
Anmeldt 03 marts 2018
10,0
Fremragende
Hengyi fra Kina
Par
Deluxe Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i februar 2018
旧南洋的风格,精致,老板暖爆了”
整个建筑内充满绿植,配上复古的建筑,简直不能再赞。老板Kent是个极为贴心的华人,各种不懂的尽管问他就对了
Anmeldt 02 marts 2018
6,8
Godt
Xiao fra Kina
Rejsende alene
Deluxe Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i oktober 2017
Godt”
地理位置不错,民俗整体环境不错,但是住宿房间的设备环境觉得不怎么好。
Anmeldt 09 november 2017
8,8
Fantastisk
Yangming fra Kina
Par
Deluxe Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juni 2017
位置很好,老板人棒”
位置真的很棒,没得说!老板人也很好,会告诉你哪里好玩哪里好吃!
Anmeldt 08 juni 2017
9,2
Fremragende
xingting fra Kina
Gruppe
Familieværelse til 4 voksne
Boede 1 nat i marts 2017
有情怀的一间店”
店主会讲多地语言,有他自制的乔治镇地图,还会我们介绍和规划路线,我们退房往兰卡威遇到状况,他也很热心帮忙。旅店很有特色,适合有情怀的亲。
Anmeldt 17 marts 2017
9,3
Fremragende
zheng fra Kina
Par
Standard Dobbeltværelse med delt badeværelse
Boede 1 nat i oktober 2015
关于房间的评述”
环境,内在,位置。
此房间,为2楼挨着马路的房间,其实个人认为此房间的位置并不好。挨着马路,对面还有一个类似酒吧的店面,晚上很吵(不知道是不是因为周五或者周六的晚上才这样),没有市内的卫生间跟淋浴,因为是老房子,所以改造起来应该不那么容易,所以如果你不介意所有的问题,此房间是个不错的选择,大大的窗户,可以看到外面的街道。总体上讲我觉得moon tree47是不错旅店,怀旧,历史,文艺。但是此房间挨着街道的吵闹是无法避免的。客观上讲,希望给选择者一些建议。但个人认为实价不错的旅店
Anmeldt 02 november 2015
9,3
Fremragende
zheng fra Kina
Par
Familieværelse til 3 voksne
Boede 1 nat i oktober 2015
住宿感觉”
服务,为新来的顾客提供时间规划,及行程安排。
家庭房间为室内卫生间及浴室,因为是老房子改造。难免会有一些潮,但是为的就是体验老房子的感觉,所以不可能所有方面都能兼顾。酒店的位置很好。离爱情巷不远。
Anmeldt 26 oktober 2015
2,0
UiGyeong fra Sydkorea
Rejsende alene
Standard Enkeltværelse med delt badeværelse
Boede 2 nætter i februar 2017
루별루별!”
루별!
Anmeldt 30 december 2017
7,6
Rigtig godt
jisoo fra Sydkorea
Rejsende alene
Standard Enkeltværelse med delt badeværelse
Boede 2 nætter i januar 2017
옛날 스타일 체험”
시설이 특이해서 숙박하게 됐는데 정말 올드스타일의 시설이라 특이한 체험이면서도 씻을 때는 당황스러웠다. 특히 호스트가 매우 오지랖도 넓고 들이대는것도 있고 한국사람 입장에서는 간섭하는게 도를 지나치다는 생각이 들었으며 성폭력일수도 있다는 생각이 잠시 들었다 여성보다는 남성이 숙박하는게 안전할 것 같다 인테리어는 볼 만 했음
Anmeldt 18 januar 2017
10,0
Fremragende
Hsiou fra Taiwan
Familie med store børn
Familieværelse til 4 voksne
Boede 1 nat i juli 2017
很棒的住宿經驗”
愛情巷姓周橋汕頭街都走得到 ,位置方便 。老闆帥氣熱心會中文 。房間古樸有特色。來檳城挑這家準沒錯 。
Anmeldt 08 juli 2017
9,6
Fremragende
Ying fra Taiwan
Rejsende alene
Standard Enkeltværelse med delt badeværelse
Boede 2 nætter i april 2016
非常舒服的民宿”
充滿家的感覺,住在古老的房子,非常適合喜歡復古文青風的旅客,且單人房的房間也夠大,真的很不錯!老闆也非常熱心的提供旅行資訊喔
Anmeldt 27 april 2016