Se alle 2.937 ejendomme i Los Angeles (CA).
Rigtig godt7,6
Baseret på179anmeldelser
Motel 6 Carson
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
Se alle 22 billeder
8,0 Rigtig god placering
Se på kort
8,0Beliggenhed
  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • have

  • elevator

  • ikke-rygerværelser

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Deluxe med king-size seng - Nemt tilgængelig ...
  • 15 m²
  • 1 Super king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Deluxe med 1 King Size-seng (Deluxe King Bed)
  • 25 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Queen - Nemt tilgængelig (Deluxe Queen...
  • 15 m²
  • 2 king-size senge
Indtast datoer for at se priser
Deluxe-værelse med 2 Queen Size-senge (Deluxe...
  • 25 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 2 queen-size senge
Indtast datoer for at se priser
Gæsteværelse (Guestroom)
  • 25 m²
Indtast datoer for at se priser
Gæsteværelse (Guestroom)
  • 25 m²
Indtast datoer for at se priser
Gæsteværelse (Guestroom)
  • 25 m²
Indtast datoer for at se priser
Gæsteværelse (Guestroom)
  • 25 m²
Indtast datoer for at se priser
Gæsteværelse (Guestroom)
  • 25 m²
Indtast datoer for at se priser
Gæsteværelse (Guestroom)
  • 23 m²
Indtast datoer for at se priser

Afstande og vigtige steder

  • Nærliggende lufthavne
    • 6 km
    • Compton/Woodley Lufthavn (CPM)
    • 11 km
    • Long Beach Lufthavn (LGB)
  • Bus- og togstationer
    • 4,6 km
    • Del Amo Metro Station
    • 10 km
    • Avalon Metro Station
  • Hospitaler og klinikker
    • 3 km
    • Tb Tuberculosis Skin Test Clinic
  • Apoteker
    • 850 m
    • Walmart Pharmacy
  • Dagligvarebutikker
    • 700 m
    • ampm
  • Hævning af kontanter
    • 100 m
    • ATM

Mere om Motel 6 Carson

En oversigt

Vis mere

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (179)
Booking.com Anmeldelser (485)

7,6

Sortér efter rejsetype
  • Hotellets stand/rengøring 7,8
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,0
  • Service 7,7
  • Værdi for pengene 8,0
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,2
  • Service 7,7
  • Værdi for pengene 7,7
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 7,7
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,7
  • Service 7,3
  • Værdi for pengene 7,8
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,9
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,7
  • Service 7,6
  • Værdi for pengene 7,9
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,6
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,4
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 7,7
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,2
  • Service 7,4
  • Værdi for pengene 8,1
  • Hotellets stand/rengøring 8,8
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelseskomfort og kvalitet 9,1
  • Service 8,7
  • Værdi for pengene 9,0
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtre

Anmeldelsessprog
  • English
  • 简体中文
  • 한국어
  • 日本語
  • 繁體中文 (台灣)
  • Español
  • Français
  • Svenska
  • Norsk
  • Deutsch
  • Italiano
  • ภาษาไทย
  • Bahasa Indonesia
  • 繁體中文 (香港)
mere mindre

Værelsestype
  • Deluxe med 1 King Size-seng
  • Deluxe-værelse med 2 Queen Size-senge
  • Deluxe Queen - Nemt tilgængelig

Sortér efter
Viser 157 verificerede anmeldelser
  • ryd alle

3,6
Daniel fra USA
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i maj 2017
Theres better”
Paid a lot less at other hotels for more anentities and cleaner rooms. Felt unsafe and like the place was under cinstructions.
Anmeldt 29 maj 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
5,2
Zhen fra Kina
Familie med små børn
Deluxe-værelse med 2 Queen Size-senge
Boede 5 nætter i april 2017
Staff not too friendly and lack of information provide from motel behalf..”
No elevator, need to use hand lift the luggage to second floor. It's too difficult for family. Too many bags and baby stuffs. The management should consider this as a resulotion in order to upgrade the guests satisfactory.
Anmeldt 10 april 2017
We’re sorry you were unhappy - we’ll work hard to fix the issue you experienced. Thanks for letting us know.
Besvaret 16 maj 2017
Vis mere
Motel 6 Carson
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
4,4
siyang fra Kina
Rejsende alene
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i april 2017
Poor experience ”
Walls are thin like paper. You literally can hear everything. Almost didn't sleep for the whole night because there were some crazy people smashed door and made phone calls at 3am. Can't login the free wifi. Because too many people were using it. Stay away from this motel
Anmeldt 08 april 2017
We’re sorry you were unhappy - we’ll work hard to fix the issue you experienced. Thanks for letting us know.
Besvaret 16 maj 2017
Vis mere
Motel 6 Carson
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,0
Kitty fra Hongkong
Gruppe
Deluxe-værelse med 2 Queen Size-senge
Boede 1 nat i marts 2017
Value for money especially for 1 night stay”
Room is clean, motel has a lot of rooms, our room was facing the pool. There is no elevators, if you have seniors I suggest to let them know and arrange you the first floor room, otherwise you have to stay at the second floor like us, so we did not move our baggage in room, just pick some needed clothes and stuff to our room. The location is excellent, right next to highway and opposite to IKEA. There are also several restaurants and Target nearby, you can get whatever you need from there. I recommend for those who are on road trip just need a place to stay overnight and do some necessary shopping ready for their next destination.
Anmeldt 05 april 2017
Dear kitty, Thank you for taking the time to review our property, your comments are very much valued. We appreciate your comments regarding our customer service and ongoing upgrades. Our staff are trained to provide only the best in customer service, and we are pleased that you found value and hospitality during your stay. Our commitment to investing in our property will continue this winter with renovations to our banquet and convention areas. We look forward to seeing you on your next trip to Saskatoon!
Besvaret 24 maj 2017
Vis mere
Motel 6 Carson
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
3,6
Brenda fra USA
Familie med små børn
Deluxe-værelse med 2 Queen Size-senge
Boede 1 nat i marts 2017
Acceptabel”
I booked a room through Agoda due to a family emergency. I will noever do that again! Upon arrival to my room I we were greeted with a roach crawling across the floor. I immediately went to the front desk to report the roach and was given another room. The next day I went to the front desk to speak with Liz the General Manager. Because I booked through Agoda (third party) she was not able to compensate for the inconvenience. Liz gave me a good rate for the next (2) days. On Saturday night upon arrival back to the motel there was another roach crawling up the wall above my luggage. I videoed the roach and I killed it. I went back to the front desk and made another report to the employee and left a message for the Liz the General Manager because she was off. I checked out on Sunday and was told I would have to call Liz regarding the second roach report. I called and left my telephone number for Liz and no one has called me back! I will be calling again today for resolution.
Anmeldt 05 april 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
3,2
Cassandra fra USA
Par
Deluxe-værelse med 2 Queen Size-senge
Boede 2 nætter i februar 2017
Management ”
Management very rude. Management knocked on our room door to ask us when we are going to leave. Neighbors were to loud and no sense of regulations
Anmeldt 06 februar 2017
We’re sorry you were unhappy - we’ll work hard to fix the issue you experienced. Thanks for letting us know.
Besvaret 16 maj 2017
Vis mere
Motel 6 Carson
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
10,0
Barkhordar fra USA
Par
Deluxe-værelse med 2 Queen Size-senge
Boede 5 nætter i januar 2017
good stay”
clean and friendly staff
Anmeldt 17 januar 2017
Dear Barkgordar, Thank you for taking the time to review our property, your comments are very much valued. We appreciate your comments regarding our customer service and ongoing upgrades. Our staff are trained to provide only the best in customer service, and we are pleased that you found value and hospitality during your stay. Our commitment to investing in our property will continue this winter with renovations to our banquet and convention areas. We look forward to seeing you on your next trip to Saskatoon!
Besvaret 24 maj 2017
Vis mere
Motel 6 Carson
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,2
Jasper fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe-værelse med 2 Queen Size-senge
Boede 1 nat i december 2016
Hotel within Carson City Center”
Carson Motel very nice locations. near shopping malls and restaurants. staffs are friendly. Parking lot are plenty
Anmeldt 09 januar 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,6
Jasper fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe-værelse med 2 Queen Size-senge
Boede 6 nætter i december 2016
Location & Hospitality of Staff”
Staffs are friendly and hospitable, location is very nice, near Target and IKEA. Restaurants are available within the vicinity
Anmeldt 09 januar 2017
Dear Jasper, Thank you for taking the time to review our property, your comments are very much valued. We appreciate your comments regarding our customer service and ongoing upgrades. Our staff are trained to provide only the best in customer service, and we are pleased that you found value and hospitality during your stay. Our commitment to investing in our property will continue this winter with renovations to our banquet and convention areas. We look forward to seeing you on your next trip to Saskatoon!
Besvaret 24 maj 2017
Vis mere
Motel 6 Carson
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,0
Josephine fra Filippinerne
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i januar 2017
Value for money”
you get what you paid for
Anmeldt 08 januar 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
Deluxe-værelse med 2 Queen Size-senge reserveret 5 timer, 40 minutter siden
5 overvejer dette hotel lige nu!
<Forrige
Juni 2017
MaTiOnToFr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Næste>
Juli 2017
MaTiOnToFr
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31