Se alle 372 ejendomme i Nainital.
Mount N Mist Hotel
Se flere billeder
Badeværelse
Se flere billeder
Badeværelse
Se flere billeder
Udvendig
Se flere billeder
Restaurant
Se flere billeder
5,7 Placeringsbedømmelse
Se kort
Se alle 11 billeder
5,7Beliggenhed
  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • daglig rengøring

  • roomservice [24 timer]

  • restauranter

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Deluxe
...
  • Udsigt: Natur
  • 16 m²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Super Deluxe
...
  • Udsigt: Natur
  • 18 m²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser

Mere om Mount N Mist Hotel

En oversigt

Vis mere

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Oplysninger

Bemærk venligst, at regeringsbestemte ændringer i skattesammensætningen vil resultere i reviderede skatter, hvilket gælder for alle reservationer og opkræves ekstra ved udtjekning.

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (6)

5,7

Sortér efter rejsetype
Godt
baseret på 6 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,3
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 5,7
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,0
  • Service 8,7
  • Værdi for pengene 6,7
Godt
baseret på 2 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,0
  • Beliggenhed 6,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,0
  • Service 9,0
  • Værdi for pengene 7,0
Godt
baseret på 1 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,0
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 4,0
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 6,0
Rigtig godt
baseret på 1 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 10,0
  • Beliggenhed 4,0
  • Service 10,0
  • Værdi for pengene 6,0
Godt
baseret på 2 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,0
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 7,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,0
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 7,0
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Sortér efter
Viser 6 verificerede anmeldelser
  • ryd alle

7,6
vivek fra Indien
Familie med store børn
Deluxe
Boede 3 nætter i juni 2017
Rigtig godt”
Distance from mall road
Anmeldt 20 juni 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,4
simple fra Indien
Gruppe
Deluxe
Boede 2 nætter i januar 2017
Best in price”
Value money , near many places of interest. Naini lake free drop n take.. enjoyed
Anmeldt 30 januar 2017
Dear Guest, Greetings from Mount N Mist Nainital !!! Thank you for choosing Mount N Mist Nainital. It was a pleasure hosting you and we are glad our staff was able to assist you. Your feedback goes a long way in helping us in our mission. Look forward to having you back soon.
Besvaret 10 juni 2017
Vis mere
Mount N Mist Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,4
Sachin fra Indien
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i juni 2016
Cosy rooms , Overall Good Services !!”
Pick n Drop facilities were satisfactory however cut off time at night should have been more for travelers as who would like to come back to hotel at 8:30 pm from Mall Road . Cleanliness , good customer service , courteous & honest staff !! Not suitable for people who would wish to do sight viewing from hotel room
Anmeldt 11 juni 2016
Dear Guest, Greetings from Mount N Mist Nainital !!! Thank you for choosing Mount N Mist Nainital. It was a pleasure hosting you and we are glad our staff was able to assist you. Your feedback goes a long way in helping us in our mission.Right now we upgrade our pick up and drop timing to 11.00 pm. Look forward to having you back soon.
Besvaret 10 juni 2017
Vis mere
Mount N Mist Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
5,3
Varuna fra Indien
Gruppe
Deluxe
Boede 2 nætter i august 2015
Good rooms, cleanliness may be worked upon”
Rooms, staff and bedding
It was good, we had fun. Rooms were comfortable with respect to size and bedding. Cleanliness was a bit issue but staff acted well. Some of the doors, like bathroom were too tight to open and required a lot of power to push and pull. Since it was raining heavily , the bathroom towels were not replaced due to shortage and rooms were stinking. Staff got freshener on reuqest. Bathroom taps and fixtures were not functioning , work on them. Thanks
Anmeldt 24 august 2015
Dear Guest, Greetings from Mount N Mist Nainital !!! Thank you for choosing Mount N Mist Nainital. It was a pleasure hosting you and we are glad our staff was able to assist you. We understand that they were areas where we fell short but we really appreciate your patience. We will certainly act on your feedback regarding the rooms, bathroom strive to provide you with a top-notch experience during your next visit. Look forward to having you back soon.
Besvaret 10 juni 2017
Vis mere
Mount N Mist Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
4,7
varun fra Indien
Par
Super Deluxe
Boede 2 nætter i juli 2015
Worst hotel”
Worst...Pics on sites & rooms are different as per reality. Rooms are uncleaned. dirty & very bad smell. Bed sheets & quilt are dirty & smell badly. Complaint so many times with hotel staff but corrective measures taken by them. Breakfast was horrible (included in package) No eggs, nothing. Served puri sabzi & Bread. Breads was not toasted. totally worst experience with hotel. After so many fights they changed the room next day.
Anmeldt 06 juli 2015
Dear Guest, Greetings from Mount N Mist Nainital !!! Thank you for choosing Mount N Mist Nainital. It was a pleasure hosting you and we are glad our staff was able to assist you. We understand that they were areas where we fell short but we really appreciate your patience. We will certainly act on your feedback regarding the Service, Food and Staff Behavior we server different menu according to day... we didn't same breakfast every day, we served you sandwich not butter toast. We didn't fight with our any guest we told you at check in time that if you don't like the room we change your room on next day.But thanks for this review after this review we continuously improve our self and getting positive review for clients. Thanks for encourage us.
Besvaret 10 juni 2017
Vis mere
Mount N Mist Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,7
Pankaj fra Indien
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i oktober 2014
awsome food n service”
staff service and location
It was great
Anmeldt 02 november 2014
Dear Guest, Greetings from Mount N Mist Nainital !!! Thank you for choosing Mount N Mist Nainital. It was a pleasure hosting you and we are glad our staff was able to assist you. Your feedback goes a long way in helping us in our mission. Look forward to having you back soon.
Besvaret 10 juni 2017
Vis mere
Mount N Mist Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
<Forrige
August 2017
MaTiOnToFr
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Næste>
September 2017
MaTiOnToFr
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930