Se alle 409 ejendomme i Luang Prabang.
Muangthong Boutique Hotel
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
Swimmingpool
Se flere billeder
7,8 Rigtig god placering
Se kort
Se alle 42 billeder
7,8Beliggenhed
Fjernet fra Favoritter
Rigtig godt
Baseret på 172 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,6
88% vil anbefale ejendommen til en ven
  • Lufthavnstransport

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • aircondition

  • altan/terrasse

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Premier med gratis afhentning i lufthavn og fly indtjekning (Premier With Free Airport Transfer and Fligh Check In)
...
  • Udsigt: Pool
  • 30 m²/323 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Deluxe med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge (Deluxe Double or Twin)
...
  • Udsigt: By
  • 25 m²/269 ft²
  • 2 enkeltsenge eller 1 dobbe...
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om Muangthong Boutique Hotel?

Mere om Muangthong Boutique Hotel

Oversigt

Vis mere

Afstande og vigtige steder

Vis mindre

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (172)
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring8,2
Faciliteter7,6
Beliggenhed7,8
Værelseskomfort og kvalitet8,0
Service7,8
Værdi for pengene7,4
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
한국어
Deutsch
Français
mere
Værelsestype
Deluxe med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Premier med gratis afhentning i lufthavn og fly indtjekning
Sortér efter
Viser 149 verificerede anmeldelser
12345
7,6
Tanner fra Canada
Rejsende alene
Deluxe med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i december 2017
great place
stayed only 4 nights. very luxurious hotel..staff was helpful. Very quiet here. a lot of business men staying here. everything was good except only one room key.
Anmeldt 28 december 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
8,8
Sheryn fra Australien
Par
Deluxe med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i november 2017
Away from the hustle of Luang Prabang
We had a great 5 days at Muangthong Boutique Hotel. The staff are charming and go out of their way to assist. Breakfast was decent and the one meal we had at the restaurant was lovely. The pool is large and serene but quite cold as it does get shaded most of the day. Would definitely stay again!
Anmeldt 04 december 2017
2 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?|
8,4
Gabriele fra Filippinerne
Par
Deluxe med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i oktober 2017
Super hotel and pool. The restaurant could be impro
The hotel is super, clean and the pool excellent. The restaurant could be improved. The breakfast was cold when we arrived. Juice out of a can or bottle not fresh. The staff was very nice and friendly.
Anmeldt 06 oktober 2017
2 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?|
9,6
james fra Storbritannien
Rejsende alene
Deluxe med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2017
Great hotel
Staff were really friendly and helpful - would recommend
Anmeldt 15 september 2017
2 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?|
6,4
jeremey fra Australien
Familie med store børn
Deluxe med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juni 2017
Godt
bacon and egg breakfast was served cold, then i noticed breakfast is made way up the back of the complex.
Anmeldt 30 juni 2017
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?|
8,4
Sophana fra Thailand
Forretningsrejsende
Deluxe med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i februar 2017
Resort style hotel with good service
Room is quite clean and big. Love this kind of hotel/resort. Staffs are great, excellent service. Bad point is only the location. It is need to walk for a while to the walking street. Price is a bit high.
Anmeldt 16 juni 2017
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?|
7,2
Jessica fra USA
Rejsende alene
Deluxe med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i maj 2017
Meh
The hotel way overcharges for basic services, don't boom anything through them. The experience wasn't the best with the service, but the facilities were nice.
Anmeldt 09 maj 2017
Dear Guest Value Warm greeting from Muangthong Boutique Hotel. Thank you so much for used our service your recommended it is essential with our property Best Regards General Manager
Besvaret 21 maj 2017
Muangthong Boutique Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
9,2
Janice fra New Zealand
Par
Deluxe med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i april 2017
Super Location.
An awesome hotel with the central pool being a real plus. Breakfast was OK. Sadly most of the hot food was cold when we got there. The staff were helpful and if they couldn't understand (due to language challenges) they found someone who could. The only minus was that the beds were very hard. A good excuse for lots of massages.
Anmeldt 04 maj 2017
Dear Guest Value. Warm greeting from Muangthong Boutique Hotel. Thank you so much for your recommend I hope you are enjoying with your trip to next destination. Best Regards General Manager Soulinthong Mr
Besvaret 21 maj 2017
Muangthong Boutique Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
9,2
Janice fra New Zealand
Par
Deluxe med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i april 2017
Teak themed and close to town.
This hotel was perfect. The teak timber made it a bit special. The staff were very accommodating and tried hard with their English. The resort's pool was perfect, very clean and a good size. It was only a 5-7 minute walk to town. We'd come back.
Anmeldt 28 april 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
6,4
Anthony fra Australien
Familie med små børn
Premier med gratis afhentning i lufthavn og fly indtjekning
Boede 1 nat i april 2017
Couple yes yes. Family no no.
Nice small hotel. A little pricey for our family but as a couple would have been happy. More an adult location than kids. Room was neat and large. Didn't have much to do with the staff and they weren't forthcoming.
Anmeldt 23 april 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
12345
    • x
    • Tillykke!
    • Din pris er netop reduceret med vores kuponer!
Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

Tilbage til søgeresultater

Tilbage til værelsesvalg


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
<Forrige
Januar 2018
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Næste>
Februar 2018
MaTiOnToFr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
fre, jan 5, 2018 - lør, jan 6, 2018(1 nat)