Reservér nu: My Home Hotel Ipoh Station 18

Godt
Baseret på 48 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,1

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (48)
6,1
Godt
Baseret på 48 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring6,4
Faciliteter5,2
Beliggenhed7,1
Værelseskomfort og kvalitet6,2
Service5,9
Værdi for pengene6,0
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
Français
繁體中文 (香港)
mere
Værelsestype
Dobbeltværelse
Dobbeltværelse vindue
Familie uden vindue (3 personer)
Sortér efter
Viser 40 verificerede gæsteanmeldelser
8,0
Fantastisk
Suat fra Malaysia
Familie med store børn
Dobbeltværelse vindue
Boede 1 nat i september 2015
A stay in My Hone Hotel”
The location is good. The room is well design and has good quality furniture.
The water pressure is not good enough as we stay in first floor.
Anmeldt 26 september 2015
8,3
Fantastisk
NORHAFIZAN fra Malaysia
Familie med små børn
Dobbeltværelse vindue
Boede 1 nat i august 2015
Value for money”
Location - near shopping complex. Room - clean room. Staff - friendly staff
Anmeldt 31 august 2015
5,3
Kenneth fra Singapore
Rejsende alene
Dobbeltværelse vindue
Boede 3 nætter i juni 2015
Ok”
good location, cheap, room clean enoough
good location, cheap, room clean enoough
Anmeldt 01 juli 2015
5,7
LEONG fra Singapore
Par
Familie uden vindue (3 personer)
Boede 1 nat i februar 2015
Hotel billed me at RM120 but I paid Agoda S$59,so ”
location is best and located opp Aeon station 18.Plenty of local food around
Late check in around 2230 but staff not aware a my booking, hence called his manager then he allowed us to chk in first but it was 2345. Very disappointed about their IT knowledge and not response to our firm booking and ID.
Anmeldt 23 februar 2015
8,7
Fantastisk
CHANG fra Malaysia
Par
Dobbeltværelse vindue
Boede 1 nat i februar 2015
Good hotel.”
Walking distance to local food. Next to shopping centre. Clean.
Bathroom not bright enough.
Anmeldt 23 februar 2015
5,0
Peggy fra Malaysia
Par
Dobbeltværelse vindue
Boede 1 nat i december 2014
Small with bathroom light spoiled”
Near Jusco & Tesco
The room are super small and the bathroom light are spoiled. The room Card Was Look Old. No escalator. While u sleep the walking area was noisy with all the children sound and make u cant even sleep. Close Room door sound are Loud.
Anmeldt 15 december 2014
4,3
Anil fra Malaysia
Familie med små børn
Dobbeltværelse vindue
Boede 1 nat i november 2014
My home Ipoh”
1. Price. 2.Location 3. The fact that it is quite new.
Reception was small and basic, staff wanted a MYR50 deposit, despite the fact that room was paid for in advance via Agoda. Rooms was clean but this was probably because the hotel was quite new. My room was in a cul-de-sac and the emergency exit was down the corridor. In the event of a fire, no emergency exit available, only out the window. Smell of cigarette smoke was quite strong.. the exhaust fan works off the bathroom light switch..if you off the light then the exhaust fan is off... cigarette smoke from other rooms will then come in thru this. Will I use this hotel again? No.
Anmeldt 05 december 2014
6,3
Godt
Yee fra Malaysia
Familie med små børn
Familie uden vindue (3 personer)
Boede 1 nat i juli 2014
My Home Hotel Ipoh Station 18”
Near the department store
Wondering why they name it Family window is without window.
Anmeldt 01 august 2014
7,3
Rigtig godt
JING fra Malaysia
Familie med store børn
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2014
hotel”
comfortable
the parking area is too small. not suitable at all.
Anmeldt 30 juli 2014
5,0
zairolafzal fra Malaysia
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse vindue
Boede 1 nat i juni 2014
The room to small . Not as metioning 20sqf at all”
Near to shopping malls, fast foods and local shops
Just ok but the room to small for double windows ( actually single small window )
Anmeldt 29 juni 2014
6,0
Kevin fra Indonesien
Gruppe
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i juni 2014
Good no,frill hotel but bad for disabled”
No frill Friendly staffs Clean room
Good stay but the toilet is not completed isolated so if you are taking a dump, the room is filled with the aroma
Anmeldt 09 juni 2014
7,3
Rigtig godt
Brenda fra Malaysia
Forretningsrejsende
Familie uden vindue (3 personer)
Boede 1 nat i juni 2014
Value for money stay!”
Value for money stay!
Value for money stay! Convenient and close to the work place.
Anmeldt 06 juni 2014
7,3
Rigtig godt
Brenda fra Malaysia
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse vindue
Boede 1 nat i juni 2014
Worth the value accommodation”
Worth the value accommodation
Worth the value accommodation, close to the work place type of budget hotel.
Anmeldt 06 juni 2014
8,0
Fantastisk
Usha fra Malaysia
Familie med store børn
Familie uden vindue (3 personer)
Boede 1 nat i april 2014
relaxing”
convinient , relaxing , accessible
For elderly people while waiting for their kids at college for interview . This place is convinient.
Anmeldt 22 april 2014
7,2
Rigtig godt
Carine fra Frankrig
Rejsende alene
Dobbeltværelse vindue
Boede 1 nat i juli 2016
Hotel très correct pour le prix”
Chambre petite mais bien, une alarme se declenche dès qu'on ouvre ou ferme la porte ?! Pourquoi ? Wifi faible. Sinon rien à redire.
Anmeldt 09 juli 2016
7,6
Rigtig godt
NORWAHIDAH fra Malaysia
Par
Familie uden vindue (3 personer)
Boede 1 nat i januar 2017
menarik ”
Lokasi strategik berdepan dgn aeon Mall
Anmeldt 30 januar 2017
3,2
Mohd fra Malaysia
Familie med små børn
Familie uden vindue (3 personer)
Boede 2 nætter i september 2016
Parking Terhad”
Parking yg amat terhad serta amat amat crowded dgn pengunjung restoran di hujung kedai
Anmeldt 19 september 2016
6,4
Godt
Tan fra Malaysia
Familie med små børn
Familie uden vindue (3 personer)
Boede 1 nat i marts 2016
Memuaskan”
Lokasi bagus, bilik bersih
Anmeldt 30 marts 2016
6,0
Leong fra Macao
Gruppe
Dobbeltværelse
Boede 3 nætter i januar 2015
房間打掃有待改善”
酒店位置不錯,對面即有大型商場可供購物,但商場以外的地方則較靜;員工服務不錯,大致上都能夠做到我們的要求;但住房清潔度不佳,浴室很小,床單發黃
位置尚算便利,對面即有商場可供購物,員工態度尚可,盡量做到我們的要求 但房間清潔度實在不太好,床單發黃,而浴室花灑的水壓不夠,僅能勉強洗澡。此住宿僅提供兩條毛巾,其餘的拖鞋、牙刷、沐浴露及洗髮水均需要自備
Anmeldt 08 januar 2015
7,0
Rigtig godt
Han fra Malaysia
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse vindue
Boede 1 nat i december 2014
住宿評鑑”
很靠近商場;便利;乾淨的環境
Anmeldt 25 december 2014