Reservér nu: My Hotel Bukit Mertajam

Godt
Baseret på 125 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,8

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (125)
6,8
Godt
Baseret på 125 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring6,9
Faciliteter6,0
Beliggenhed7,3
Værelseskomfort og kvalitet7,0
Service6,9
Værdi for pengene7,1
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
Bahasa Malaysia
Værelsestype
Deluxe Værelse
Familiesuite
Standard Værelse
Superior Værelse
mere
Sortér efter
Viser 89 verificerede gæsteanmeldelser
7,2
Rigtig godt
AHMAD fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 1 nat i januar 2017
Strategic Location”
Strategic Location to commercial area
Anmeldt 05 februar 2017
6,0
Khairunnisa fra Malaysia
Gruppe
Standard Værelse
Boede 1 nat i juli 2016
ok”
not great but will do
Anmeldt 14 januar 2017
6,0
Khairunnisa fra Malaysia
Gruppe
Værelse til 3 personer
Boede 2 nætter i juli 2016
value for money”
value for money
Anmeldt 14 januar 2017
6,0
PECK fra Singapore
Familie med små børn
Superior Værelse
Boede 2 nætter i december 2016
Good location ”
Book superior room with 2 queen bed. Room is quite big. However there is a strong smoking smell in the room. Amenities very basic. Location is good lots of good food nearby.
Anmeldt 01 januar 2017
8,4
Fantastisk
Soo fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 1 nat i december 2016
Value for money”
Room size is okay but it is quite clean with a very friendly staff.
Anmeldt 17 december 2016
5,2
Eddy fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse
Boede 1 nat i december 2016
Ok for a night stay”
Toilet can't be flush with faulty toilet door and fridge.
Anmeldt 14 december 2016
6,8
Godt
HENG fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse
Boede 1 nat i august 2016
good location ,convenient”
good location,free parking ,room is clean and big,but quite noisy even close the window ,still can heard the sounds from outside, front counter's staff services need to improve.
Anmeldt 04 oktober 2016
2,4
Khoo fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 6 nætter i august 2016
Dirty”
Very noisy no sound prof , when i go bck to the room i saw a lot of ants and baby cockroach, lousy wifi
Anmeldt 04 september 2016
6,4
Godt
Khairunnisa fra Malaysia
Gruppe
Standard Værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Very basic but comfortable ”
Value for money and comfortable.
Anmeldt 20 juli 2016
7,6
Rigtig godt
CHOONG fra Malaysia
Familie med små børn
Familiesuite
Boede 1 nat i juli 2016
Value for money”
Big family suite, suitable for families with young children. But room cleanliness is so-so only
Anmeldt 08 juli 2016
8,0
Fantastisk
Yap fra Malaysia
Gruppe
Familiesuite
Boede 1 nat i juni 2016
Good Budget Hotel”
Clean and tidy rooms. Quiet location.
Anmeldt 01 juli 2016
8,0
Fantastisk
Yap fra Malaysia
Gruppe
Superior Værelse
Boede 1 nat i juni 2016
Great place to stay at BM”
Value for money, many great dining choices nearby the hotel
Anmeldt 01 juli 2016
7,6
Rigtig godt
Lau fra Malaysia
Forretningsrejsende
Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i juni 2016
Day trip”
The location just great as there's one food court within walking distance. Mr DIY also within walking distance. They do provide many machine for drinking water.
Anmeldt 27 juni 2016
6,8
Godt
JACKY fra Singapore
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 1 nat i maj 2016
Nice Hotel”
Clean and tidy rooms. Quiet location.
Anmeldt 17 maj 2016
6,8
Godt
JACKY fra Singapore
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 2 nætter i maj 2016
Nice Hotel”
Clean and tidy rooms. Quiet location.
Anmeldt 17 maj 2016
4,8
Eirenes fra Malaysia
Rejsende alene
Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i april 2016
Overall ok ”
Location is good and convenience, Car Park is outdoor and big. We booked 3 single bed bedroom but they give us 1 double bed and 1 single bed room, The room is very small and no space to put luggage. They not provided toothpaste and toothbrush so have to prepare by yourself.
Anmeldt 08 april 2016
7,2
Rigtig godt
CALVIN fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse
Boede 2 nætter i marts 2016
Clean”
Clean
Anmeldt 01 april 2016
7,6
Rigtig godt
SRIMURUGAMUTHAN fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i marts 2016
Middle of the town”
Location is convenient and worth for money
Anmeldt 30 marts 2016
8,0
Fantastisk
ENG fra Malaysia
Familie med store børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i februar 2016
Good Budget Hotel”
Value for money, Clean condition and many great dining choices nearby the hotel
Anmeldt 12 februar 2016
9,3
Fremragende
kean fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse
Boede 5 nætter i december 2015
Pleasant stay”
Clean, tidy and reasonable price
This was my second stay , was pleasant . Clean , Tidy , reasonable price and met my basic need.
Anmeldt 29 december 2015
10,0
Fremragende
Chuan fra Malaysia
Familie med store børn
Familiesuite
Boede 3 nætter i december 2015
Pleasant”
Convenient parking, sufficient water supply, good shower
Convenient
Anmeldt 29 december 2015
6,3
Godt
Sai fra Malaysia
Familie med store børn
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2015
good value for money hotel”
cheap, easy access and easy parking
Anmeldt 15 november 2015
7,3
Rigtig godt
May fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i november 2015
Just ok”
Clean, cheap, easy access to hawker food
Not that comfort hotel, hard bed, dim light. But its clean and quite cheap. Just stay a night for rest.
Anmeldt 04 november 2015
6,0
Chong fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 2 nætter i januar 2015
value for money , convenient, hotel”
value for money , convenient, location
so far so good
Anmeldt 22 september 2015
7,0
Rigtig godt
Boon fra Singapore
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i september 2015
good and cheap hotel in Bukit Mertajam”
cheap, clean, fast service
Anmeldt 07 september 2015
6,0
HONG fra Singapore
Gruppe
Standard Værelse
Boede 1 nat i august 2015
ok”
convenient
Anmeldt 17 august 2015
6,0
HONG fra Singapore
Gruppe
Standard Værelse
Boede 2 nætter i august 2015
ok”
convenient
Anmeldt 17 august 2015
6,0
HONG fra Singapore
Gruppe
Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i august 2015
ok”
convenient
Anmeldt 17 august 2015
6,0
HONG fra Singapore
Gruppe
Standard Værelse
Boede 1 nat i august 2015
ok”
convenient
Anmeldt 17 august 2015
6,0
HONG fra Singapore
Gruppe
Standard Værelse
Boede 1 nat i august 2015
ok”
convenient
Anmeldt 17 august 2015
6,0
HONG fra Singapore
Gruppe
Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i august 2015
ok”
conveninent
Anmeldt 17 august 2015
8,0
Fantastisk
Michael fra Malaysia
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 2 nætter i juni 2015
Value for money”
Helping to look for taxi , serving wifi without fail and clean
Good and will recommend friends to stay there
Anmeldt 30 juni 2015
7,0
Rigtig godt
Ern fra Malaysia
Familie med små børn
Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i maj 2015
Good for a stop-over”
Guarded parking, water dispenser, clean
I was pleasantly surprised to find a guarded open car park directly opposite the hotel, which gave me a better peace of mind while I slept. My triple room was clean and looks pretty new. Water dispensers available at 2 locations on my floor. The only drawback was the poor TV reception, which made the visuals snowy, and there was no fridge but those were only minor concerns as I used it as a base before crossing into the island. Overall, very good value for money.
Anmeldt 07 juni 2015
4,3
TEH fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 2 nætter i maj 2014
budget and stay”
budget,clean
Anmeldt 09 maj 2015
9,0
Fremragende
Lik fra Malaysia
Gruppe
Standard Værelse
Boede 1 nat i april 2015
great location, friendly staff”
great location , value of money and friendly staff
Anmeldt 22 april 2015
8,7
Fantastisk
Lik fra Malaysia
Gruppe
Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i april 2015
great location and friendly staff ”
great location, clean, friendly staff
Anmeldt 21 april 2015
8,7
Fantastisk
kean fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Værelse
Boede 4 nætter i marts 2015
Good basic hotel ”
have it own carpark to park your car and water cooler for hot and cold water at corridor
was pleasent
Anmeldt 25 marts 2015
7,7
Rigtig godt
Ai fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 2 nætter i marts 2015
Ideal location”
Close many eateries, walking distance to St Anne's Church, reasonable price
Pleasant and comfortable
Anmeldt 09 marts 2015
7,7
Rigtig godt
KANG fra Malaysia
Familie med store børn
Standard Værelse
Boede 2 nætter i februar 2015
Price”
Reasonable
Anmeldt 22 februar 2015
8,3
Fantastisk
Lim fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i februar 2015
The only things that is no hair dryer.”
Staff polite, room is clean and have security car park.
The food court is near the hotel and is convenient for us. Besides that, it make me felt comfortable and I would recommend those from outstation people stay here.
Anmeldt 16 februar 2015
7,3
Rigtig godt
wong fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse
Boede 1 nat i december 2014
best of city view and jungle view”
Good Location, good scenery and nearby to food court.
Very nice and confortable. Good bedding and have good tv programme for children.
Anmeldt 29 december 2014
8,0
Fantastisk
Hong fra Malaysia
Par
Standard Værelse
Boede 1 nat i december 2014
OK budget hotel”
location, cheap, clean
The room was clean, hotel staff is ok, and the hotel location is easy to find from GPS/Waze.
Anmeldt 24 december 2014
6,0
Ang fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Værelse
Boede 1 nat i december 2014
standard”
standard, normal, only for rest
so far so good
Anmeldt 15 december 2014
8,0
Fantastisk
Kaw fra Malaysia
Familie med store børn
Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i november 2014
Worth to stay”
Clean, comfort & convenient
Anmeldt 01 december 2014
6,0
Wong fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 1 nat i januar 2014
Good”
clean
Clean
Anmeldt 30 november 2014
7,7
Rigtig godt
koh fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse
Boede 2 nætter i oktober 2014
location”
good location, easy access for food, and value for money
overall okay, room and bed are comfortable and clean, and easy access to restaurants.
Anmeldt 20 november 2014
7,7
Rigtig godt
SIEW fra Malaysia
Familie med store børn
Superior Værelse
Boede 2 nætter i november 2014
I am not understand”
Location is good, nearby highway, nearby food code.
Everythings is good, except the light in the room is no bright enough.
Anmeldt 17 november 2014
6,0
MUI fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 2 nætter i juli 2014
Good”
room Internet food court
Thee
Anmeldt 25 oktober 2014
6,0
winnie fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Værelse
Boede 1 nat i marts 2014
Good location”
Location tidy room convinient
Good
Anmeldt 23 september 2014
7,3
Rigtig godt
Yee fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Værelse
Boede 1 nat i september 2014
My Hotel”
Location , staff performance , cleanliness
Good.
Anmeldt 11 september 2014