Reservér nu: Dawn Langkawi Hotel

Rigtig godt
Baseret på 72 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,8

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (72)Booking.com Anmeldelser (7)
7,8
Rigtig godt
Baseret på 72 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring8,3
Faciliteter7,4
Beliggenhed7,3
Værelseskomfort og kvalitet8,7
Service8,2
Værdi for pengene8,9
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
Bahasa Malaysia
繁體中文 (香港)
mere
Sortér efter
Viser 66 verificerede gæsteanmeldelser
6,7
Godt
Ahmad fra Malaysia
Familie med små børn
Chalet
Boede 2 nætter i marts 2013
Nice place, quite enviroment. ”
Clean room. Quite enviroment. Good surrounding.
Anmeldt 23 marts 2013
6,7
Godt
khairul fra Singapore
Familie med store børn
Chalet
Boede 3 nætter i marts 2013
A place of peace and quiet”
cute place, feels like home, and very peaceful
it was great,as the place was very quite, there is no need to worry about the traffic outside as dawn langkawi hotel was located in a village,the place did not take many people , that is why it felt peaceful and we got the swimming to ourselves.but there are no breakfast served,the reception closed at 9. other than that, their service is great.in terms of providing us on information for any tourist interactions(cheap ones)and renting us cheap cars.but this dawn langkawi hotel is for people who like adventure, as u need to go out and find ourselves and there are no public transports there.strictly for people who have licenses.:)
Anmeldt 15 marts 2013
8,7
Fantastisk
Ahmad fra Malaysia
Familie med små børn
Chalet
Boede 1 nat i marts 2013
Cheap. clean & spacious room.”
Room, cheap & nice.
you can get a very nice spacious room. Quality bathroom. Nice swimming pool. Couldn't ask for more!
Anmeldt 12 marts 2013
6,3
Godt
SHIAU fra Malaysia
Familie med små børn
Chalet
Boede 2 nætter i februar 2013
Lovely hotel & nice living environment”
Big room & clean
Nice hotel, big room & clean. Very good environment for stay however the location is a bit deep inside the cenang beach. Driving to the cenang beach took about 15 mins. The hotel come together with free wifi however the wifi is only available at public area but not in room. The surrounding area not easy to get food & need to have transport to go out.
Anmeldt 27 februar 2013
8,0
Fantastisk
Mohamed fra Maldiverne
Par
Chalet
Boede 1 nat i december 2012
Lovely hotel, but bit secluded ”
The pool was great, spacious rooms, clean bathrooms, fairly new hotel
I really enjoyed my stay here and I will stay there again, it's around 20 ringit taxi fare from pantai cenang which was the only downside
Anmeldt 04 januar 2013
5,2
chen fra Kina
Familie med små børn
Chalet
Boede 1 nat i januar 2017
Over gennemsnittet”
地点很难找,特别是晚上去找。房间很大,可是设施比较简陋。床单和枕头感觉没有洗干净,另外第二天清晨,水龙头放出来都是脏水,放了一个小时才有干净点的水。。不推荐去住。
Anmeldt 23 marts 2017
8,0
Fantastisk
Ke fra Kina
Familie med små børn
Chalet
Boede 3 nætter i marts 2016
性价比高、泳池不错”
性价比很高,泳池不错,每天清晨都在打扫,有很多伊斯兰人住在这里,很适合家庭出游居住。
Anmeldt 07 april 2016
9,0
Fremragende
feng fra Kina
Familie med små børn
Chalet
Boede 1 nat i august 2015
美好的入住经历”
环境 舒适 卫生
超高性价比的酒店,环境优美,设施完备,绝对超一星!孩子非常喜欢!只路途遥远,不过到了兰卡威自己租车的话,都没问题的!找不到路,热心的当地人也会帮助你的!极力推荐!
Anmeldt 13 august 2015
6,3
Godt
ying fra Kina
Familie med små børn
Chalet
Boede 3 nætter i juli 2015
安静的乡村别墅”
安静,有泳池,有花园
前面是看了很多好评才定的这家酒店,但是对于我这种不挑剔的人来说,我觉得真是一般般。我们留言提前入住,在10点钟到达,他们说要12点才能入住,我们以为房间没收拾好,就开着车到处溜达。后来办理好入住,发现卫生间居然还有老鼠屎,蜘蛛网,差点晕过去。而且当天只有3个房间有人入住,我们搞不懂为什么还要12点才能入住,房间还那么脏。白天出游如果不和前台的人说需要打扫的话,回来还是乱糟糟的。这是我们最近几年旅游来,住得不太好的一次。
Anmeldt 27 juli 2015
7,7
Rigtig godt
LOW fra Malaysia
Familie med små børn
Chalet
Boede 2 nætter i oktober 2014
价钱便宜,又干净舒适的hotel”
清洁,友善,住的舒适
感觉很好的一间hotel,下次会再选择它。干净,舒适。价钱不贵。是一个适合家庭或朋友一起旅行的的好住宿。
Anmeldt 01 marts 2015
7,0
Rigtig godt
SIQI fra Kina
Familie med store børn
Chalet
Boede 2 nætter i februar 2015
不错”
性价比高,房间大,安静
Anmeldt 12 februar 2015
7,7
Rigtig godt
LI fra Kina
Familie med store børn
Chalet
Boede 1 nat i oktober 2014
离机场近,在村里面”
幽静,人性化,居家
选择这里就是因为这里离机场近些,但是那个地方真的村的厉害,还是一个当地人开车引路把我们带过去的,很偏僻,附近有个夜市卖吃的,但是那些典型就是村镇街边货,赶脚不是很干净的样子。但是酒店老板还是很好的,帮我们去买beer,有求必应型,但是不推荐入住,太乡村了。其实兰卡威不大的,租个车去哪里都不远,不用想着走前一天住机场附近的~
Anmeldt 21 oktober 2014
9,3
Fremragende
SHEN fra Kina
Familie med store børn
Chalet
Boede 1 nat i juli 2014
干净舒适的别墅客栈。”
干净、泳池、安静。
很好,适合自驾。员工很友善。Google地图标注位置不对。
Anmeldt 08 september 2014
10,0
Fremragende
meize fra Kina
Gruppe
Chalet
Boede 2 nætter i juli 2014
太棒了 这价钱有游泳池啊!”
游泳池 服务 房间环境
全5分好评 我们马来西亚18天住的第一家酒店 也是除了热浪岛之外住过最好最舒服的酒店!我们去时,就我们4个人,别的房间都没人住 所以专属游泳池啊!住了三天退房时 才又来了一家印度人。店员们服务态度超好!有个马来女孩总是微笑让人印象深刻。泳池每天清晨都会看到印度小哥在做清洁。离大厅远的房间收不到wifi信号 所以我们住了两天换了一间离大厅近的房间 但是这间的空调不给力 打了电话 小哥马上就来修了 虽然修后效果一般 但是态度让人非常满意。他家没有吃的 所以早上可以自己出去吃。唯一一点要注意的就是去之前做功课把位置找好了。我们租了车一路的找啊 问了不下20个人,都不知道在哪,后来好费劲的终于找到了。其实就在一个加油站往里一拐就是。知道了位置只要自己开车以后就超级方便了。酒店很安静 像是室外桃园。偶尔会有清真寺念经广播,但是习惯了就好了。总之很棒,下次要去兰卡威我肯定还去这家!
Anmeldt 09 august 2014
8,0
Fantastisk
lidong fra Kina
Familie med store børn
Chalet
Boede 6 nætter i juli 2014
性价比高,很安静!”
很安静、很清洁、很舒适
酒店很安静,只是位置有点偏,如果没有租车的人士不建议选择这里,酒店环境很幽静,房间很大,因为入住的时间是淡季酒店就我们一家人,超爽!这是一家性价比很高的酒店,如果房间有冰箱就更好了!
Anmeldt 02 august 2014
9,0
Fremragende
DONG fra Kina
Familie med små børn
Chalet
Boede 3 nætter i januar 2014
超级喜欢这家宾馆,第二次去兰卡威了”
游泳池,位置,花园
这是我们第二次去兰卡威,这家酒店不在海滩上,所以非常安静,价格非常便宜。围着游泳池有大约十栋独立小房子,每栋房子里都是两张1.5米的床,如果不介意,每栋房子可以住四个人。用泳池给孩子带来无限乐趣啊,也晒黑了好多,呵呵。在兰卡威反正都要租车玩,所以,我们这次去决定找个安静的地方住,然后开车出去吃饭、玩啥的,都很方便。不开车的话就不要考虑这家酒店了。另外,google地图标的位置不对,相当坑人啊。
Anmeldt 20 februar 2014
9,0
Fremragende
DONG fra Kina
Familie med små børn
Chalet
Boede 1 nat i februar 2014
第二次去兰卡威,超级喜欢这家酒店!”
游泳池,房间,位置
这是我们第二次去兰卡威,这家酒店不在海滩上,所以非常安静,价格非常便宜。围着游泳池有大约十栋独立小房子,每栋房子里都是两张1.5米的床,如果不介意,每栋房子可以住四个人。用泳池给孩子带来无限乐趣啊,也晒黑了好多,呵呵。在兰卡威反正都要租车玩,所以,我们这次去决定找个安静的地方住,然后开车出去吃饭、玩啥的,都很方便。不开车的话就不要考虑这家酒店了。另外,google地图标的位置不对,相当坑人啊。
Anmeldt 20 februar 2014
6,3
Godt
Renhua fra Kina
Gruppe
Chalet
Boede 4 nætter i januar 2014
位置较偏,但性价比不低”
性价比 可停车 泳池
位置比较偏,院子内可以停车适合自驾游,但属于木质平房,蚂蚁较多,未吃完的东西最好扎扎紧,但对得起价格,总的来说性价比比较高。
Anmeldt 30 januar 2014
6,0
Yingzhe fra Kina
Rejsende alene
Chalet
Boede 3 nætter i august 2013
干净、静谧就是有点偏”
干净、静谧、有泳池,服务人员很热情
还是相当舒适的。地理位置上靠近中部,去到各个景区距离都差不多,需要租车才会方便出行,酒店没有餐饮提供,附近也 没有什么饮食场所,因此不是很方便。附近有一家清真寺,每天早上六点会有朝拜的音乐声,稍微有点吵。
Anmeldt 16 september 2013
8,3
Fantastisk
WEIFENG fra Kina
Familie med små børn
Chalet
Boede 2 nætter i august 2013
乡村庄园式酒店”
游泳池水质干净,近加油站,房间大
总体感觉还是不错的,从机场租了车开十分钟就到加油站,酒店就在加油站对着的那条小路上。唯一缺憾就是酒店附近吃东西的地方不多。
Anmeldt 01 september 2013
9,0
Fremragende
wang fra Kina
Familie med store børn
Chalet
Boede 4 nætter i august 2013
性价比超高,非常适合家庭旅游!”
房间大、酒店精致,人不多,小朋友随时可以到泳池游泳
这个酒店非常适合家庭旅游!房间大,床大,卫生间大。每一个房间象别墅!晚上还可以坐在花园里看星星、喝小酒,小朋友可以随时下去游泳!酒店位置总体安静!很适合家庭旅游!性价比超高!
Anmeldt 21 august 2013
7,0
Rigtig godt
ever fra Malaysia
Gruppe
Chalet
Boede 2 nætter i juli 2013
Good and bad”
friendly stuff, comfortable room, nice bed
it was a pleasant hotel except for no water supply during our stay :( and the stuff told us they would only supply unlimited pails of water until 3.30pm everyday, and the pail was very small, obviously not enough for 4 of us in a room. After 3.30pm, if we need water, we have to get it from the swimming pool, she told us the water in the swimming pool was cleaned and chlorinated every morning :( However, when we saw there are kids and adults wearing shirt and jumping into the swimming pool, we were disgusted and decided not to get the water from swimming pool and we would rather buy mineral water from convenient shop. Other than this, it is fine, the bedroom is big enough for 4 of us and the beds are comfortable. :)
Anmeldt 11 juli 2013
6,7
Godt
CHEE fra Malaysia
Gruppe
Chalet
Boede 3 nætter i maj 2013
干净,舒适,环境优美。 最重要是住的舒服”
游泳池,房间的干净,很大的空间
干净,舒适,环境优美,有游泳池。 最重要是住的舒服。 有车是最好,因为可以驾车进去,要不然这个地方是很难找到的。 整体来说我蛮喜欢的下次会再回去。
Anmeldt 21 maj 2013
8,3
Fantastisk
JING fra Kina
Familie med store børn
Chalet
Boede 3 nætter i april 2013
幽静、环境优美、泳池漂亮、离各大景区开车15分钟”
前台服务很好很贴心,环境优美、干净,泳池非常棒。
酒店所在的小巷在FREE MAP上没显示,但是也不难找,非常棒,很漂亮的酒店。我们晚上10点租好车,问路1个小时,电瓶没电,半夜电话叫租车师傅来换电瓶,真是“太囧”的经历啊。当地人很好,一个当地的警察一直陪我们等租车师傅,租车师傅电瓶换了一半,倾盆大雨啊!撑着伞师傅二话没说换好电瓶,你们跟着我我带你们去酒店。对兰卡威第一印象棒极了,酒店自驾到各大旅游区均需要15-20分钟左右,幽静、安逸、完美的环境、价格较低是其卖点。喜欢夜生活,优势路盲的朋友就不要选择了,这里除了一个加油站,没有任何玩的。但是,我就是很喜欢,是我马来行最爱的酒店。谢谢兰卡威!
Anmeldt 26 april 2013
7,7
Rigtig godt
Kee fra Malaysia
Familie med store børn
Chalet
Boede 2 nætter i februar 2013
幽靜的小型度假村”
寧靜,空氣清新、遠離繁忙
該酒店距離市中心、浪交怡沙灘和機場的距離介於15-20分鐘。 幽靜環境是其賣點,駕車回酒店的沿途可以看到大片稻田,感覺很舒服。所有客房都環繞游泳池,一家大小在那邊玩樂,十分痛快。 不過如果是單身女子就顯得不方便,因為那邊顯得太過幽靜,感覺不安全。
Anmeldt 25 februar 2013
8,0
Fantastisk
FARAHIDA fra Malaysia
Familie med små børn
Chalet
Boede 1 nat i maj 2018
Suasana Tenang”
Tempat yg tenang utk berehat..Cuma tekanan air pancuran mandi perlu dikuatkan lagi.
Anmeldt 07 maj 2018
6,8
Godt
shuhaimi fra Malaysia
Familie med store børn
Chalet
Boede 1 nat i september 2017
Chalet yang menarik dan bersih”
Bilik yg luas, bersih dan tempat yang damai dari kesibukan. Lokasi ditengah pulau langkawi. Jauh daripada tempat tumpuan pelancong. Sesuai untuk mereka yang inginkan percutian yang tenang
Anmeldt 05 september 2017
9,6
Fremragende
Hisham fra Malaysia
Familie med store børn
Chalet
Boede 2 nætter i marts 2017
Fremragende”
Pro .. Tempat yg cantik ada kolam renang sesuai untuk dewasa dan ada kolam kanak2. Bilik yg luas senang nak solat. Sejadah juga ada disediakan. Keaadaan persekitaran dan bilik bersih. Staff yg peramah. Lokasi 10 minit ke airport dan 20 minit ke kuah. Kedai 24 jam dan tempat makan hanya 10 minit berjalan kaki. Parking boleh muat 8 - 10 kereta. Peti sejuk juga ada disediakan. Kontra.... Wifi terhad kena duduk bilik no 1 or 2 br dapat signal. Ada limit pengguna pula dlm satu2 masa. Semut banyak terutama dlm bilik mandi. Tiada service mengemas bilik. Saluran chanel tv terhad jika ada astro sports lebih menarik.
Anmeldt 24 marts 2017
7,2
Rigtig godt
MOHD fra Malaysia
Familie med små børn
Chalet
Boede 2 nætter i oktober 2016
cuti-cuti Malaysia”
saya suka menginap di sini kerana New Dawn mempunyai bilik yang besar dan selesa serta mempunyai kolam mandi yang bersih sesuai untuk seisi keluarga.
Anmeldt 18 oktober 2016
7,7
Rigtig godt
ZARINA fra Malaysia
Familie med små børn
Chalet
Boede 2 nætter i marts 2016
Tempat yang selesa”
kebersihan,katil yang selesa dan kolam renang untuk anak mandi-manda
Urusan di kaunter berjalan lancar dengan keramahan petugas.Keadaan bilik yang bersih dan luas mengilangkan kepenatan.Lokasi agak jauh ke dalam.Lebih baik jika diletak papan tanda yang besar sebagai panduan.Alangkah baik jika pihak hotel menyediakan peti sejuk untuk kemudahan penginap.Kolam diluar bilik sangat sesuai dan menyeronokkan bagi pengunjung yang bekeluarga.
Anmeldt 22 marts 2016
7,7
Rigtig godt
siti fra Malaysia
Gruppe
Chalet
Boede 2 nætter i marts 2015
Happy & Selesa”
Bilik yg besar n selesa , lokasi yg sng di cari , kola renang yg sesuai untk dewasa n kanak2
Saya gembira n selesa.. bdk2 seronok mandi di kolam..suasana hotel yg ala2 kampung
Anmeldt 01 april 2015
6,7
Godt
Zuhairi fra Malaysia
Familie med store børn
Chalet
Boede 3 nætter i november 2014
semua ok, kecuali kerani di mj dpn kurang prihatin”
1) Lokasi 2) Harga berpatutan 3) Selesa
Sy sukakan keadaan di dawn langkawi, tidak sibuk, bising dan lokasi yg sesuai. Berada ditengah2 langkawi.
Anmeldt 28 november 2014
8,0
Fantastisk
nazrie fra Malaysia
Familie med små børn
Chalet
Boede 1 nat i september 2014
Family trip”
Selesa dan ruang penginapan yg besar
Keseluruhannya terbaik..
Anmeldt 24 september 2014
7,0
Rigtig godt
Adillah fra Malaysia
Familie med store børn
Chalet
Boede 3 nætter i april 2014
sangat memuaskan, lokasi dan harga berpatutan”
Selesa dan murah
tiada pengalaman yang tidak memuaskan.
Anmeldt 24 april 2014
5,7
Norshamira fra Malaysia
Familie med små børn
Chalet
Boede 2 nætter i februar 2014
BILIK YANG BESAR ”
KOLAM UNTUK KANAK-KANAK, BILIK YANG LUAS, MENYEDIAKAN AIR PANAS
KESELURUHAN MEMUASKAN, HANYA KOLAM PERLU DIBERSIHKAN SELALU, KOTOR SEDIKIT, BILIK BYK SEMUT HITAM, SIGNBOARD UNTUK KE LOKASI HOTEL TIADA DAN MENYUKARKAN PENCARIAN. TAPI JIKA SAYA DATANG LAGI KE LANGKAWI, MUNGKIN SAYA AKAN MENETAP DI SINI LAGI.
Anmeldt 24 februar 2014
9,0
Fremragende
Siti fra Malaysia
Familie med små børn
Chalet
Boede 1 nat i januar 2014
Penginapan yang selesa, harga yang berpatutan”
bilik yang luas, 2 katil queen, suasana yang nyaman
Sangat berpuas hati dengan layanan staf dan fasiliti yang disediakan
Anmeldt 28 januar 2014
7,3
Rigtig godt
rozalman fra Malaysia
Familie med små børn
Chalet
Boede 1 nat i august 2013
penginapan yang tenang, nyaman dan selesa”
selesa, ada kolam untuk kanak2 dan harga berpatutan
Tiada sebarang masalah.Sungguh selesa, bilik dan persekitaran yang bersih.Penyambut tetamu yang baik hati.Kami sekeluarga amat berpuas hati semasa menginap di situ.
Anmeldt 27 august 2013
8,0
Fantastisk
Raudhah fra Malaysia
Familie med små børn
Chalet
Boede 3 nætter i juni 2013
Persekitaran yang bersih dan sunyi.”
Bersih, selesa dan harga berpatutan.
Servis bilik yang bagus dan mesra. Bilik bersih dan selesa. Kolam renang terletak dihadapan bilik mudah untuk pengawasan kanak-kanak. Kolam renang yang selamat untuk kanak-kanak. Fasiliti tidak mewah tapi tidak mengapa kerana harga yang berpatutan. Keluarga kami amat cerewet tentang kebersihan tapi kami amat berpuas hati dengan penginapan kami di sini. Lokasi hotel sedikit jauh dan perlu menyewa kenderaan untuk ke hotel.
Anmeldt 11 juni 2013
10,0
Fremragende
JULIATY fra Malaysia
Familie med små børn
Chalet
Boede 4 nætter i maj 2013
Pilihan terbaik bagi NILAI UNTUK WANG!!!!!!!!!!!!!”
Kedamaian, ketenangan dan keselesaan.
Dawn Langkawi Hotel merupakan penginapan terbaik bagi keluarga ramai dan budget terhad. Mempunyai 11 chalet (2 queen bedsize) dan 1 homestay (3 bilik termasuk dapur). Kalau tak silap, ianya baru beroperasi dalam masa setahun. Kolam renang agak kecil namun boleh digunakan sehingga 11 malam dan setiap pagi kolan dirawat. Tiada restoran namun khidmat "tapau" makanan tempatan disediakan dengan harga berpatutan (terhad pada 4 menu sahaja). Perkhidmatan dobi juga disediakan pada harga berpatutan namun mengambil masa 2 hari untuk siap. Siaran tv di bilik kurang jelas dan terhad pada 4 channel sahaja dan channel movie kawalan dvd pilihan terbaik untuk ditonton. Bilik air besar, bersih dan selesa. Mmepunyai 2 shower bagi air sejuk dan panas. Aircond dalam bilik juga sejuk. Petugas hotel sangat membantu dan peramah, cuma adakalanya apabila pekerja berdepan dengan pelanggan, diminta jangan merokok didepannya. Cuma yang agak menjengkelkan di hotel ini ialah "ketiadaan peti sejuk kecil" bagi menyimpan air sejuk dan makanan tertentu. Secara keseluruhan, saya sekeluarga sangat seronok berada di Dawn Langkawi Hotel dan berharap agar pihak pengurusan hotel dapat mempertingkatkan lagi kualiti perkhidmatan dan mengekalkan keindahan hotel bagi tahun-tahun akan datang. Kami akan kembali lagi ke sini jika melawat Langkawi!
Anmeldt 03 juni 2013
8,7
Fantastisk
Siti fra Malaysia
Familie med små børn
Chalet
Boede 2 nætter i april 2013
Bilik yang sangat selesa ”
selesa, mesra, bersih
saya berasa sangat selesa semasa menginap di dawn langkawi. katilnya yang besar sangat selesa untuk kami 4 beranak.
Anmeldt 23 april 2013
7,0
Rigtig godt
SITI fra Malaysia
Familie med små børn
Chalet
Boede 2 nætter i marts 2013
bagus”
bagus dari segi lokasi, tempat makan mudah didapati dgn harga yag berpatutuan
kolam renang sering diselenggara oleh pihak hotel dan membantutkan keseronokan bercuti di situ. anak2 kerap sangat dihalau dari mandi di situ. lebih baik selenggara betul2 dan kemudian dibenarkan utk digunakan semula. mungkin perlu timbangkan utk memilih chalet lain utk percutian di lain kali
Anmeldt 21 marts 2013
7,3
Rigtig godt
weng fra Macao
Familie med store børn
Chalet
Boede 2 nætter i juli 2013
很有渡假的感覺”
很有渡假的感覺,很方便~~很不錯
很方便~~很不錯很有渡假的感覺
Anmeldt 03 august 2013
7,7
Rigtig godt
weng fra Macao
Familie med store børn
Chalet
Boede 1 nat i juli 2013
很不錯~”
環境好...價錢平...服務生不錯~!
Anmeldt 03 august 2013
6,0
carol fra Hongkong
Familie med store børn
Chalet
Boede 1 nat i juli 2013
乾淨,寧靜,有泳池,感覺好正!”
環境十分清靜,乾淨,房間大,有泳池。
環境十分清靜,周圍好乾淨,不過離市區遠少少,近机場,適合自駕遊,房間空間大,最好帶電动驅蚊器,感覺非常好,下次再來一定住D間!
Anmeldt 31 juli 2013
7,0
Rigtig godt
Yasir fra Oman
Par
Chalet
Boede 2 nætter i februar 2016
فندق جيد إلى حد ما”
الغرف. بركة السباحة.
جيدة ولكن تنقصها خدمة الإنترنت المجاني wifi
Anmeldt 22 februar 2016
6,4
Godt
Ekaterina fra Rusland
Familie med små børn
Chalet
Boede 3 nætter i marts 2018
Средненько. ”
На пару дней сойдёт. Полчища муравьев, полотенца не первой свежести, горячую воду так и не дождались. Конечно зачем нужна в жарких странах горячая вода.... но приятней мыться теплой, а не холодной. За 3дня не разу не чистили бассейн, думаю его в принципе чистят редко, туалетной бумаги не было при заезде, во время проживания никто ее так и не положил. Ресепшн работает с 8 до 18.
Anmeldt 14 marts 2018