Fantastisk 8,2
baseret på 242 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 242 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 7,9
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,5
  • Værdi for pengene 8,4
  • Mad/spisning 7,2
Sortér efter

An fra Vietnam
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i august 2016
A hidden Jem
Thanks to the superb helpful team of the hotel we experienced very nice time in Ha Noi . The room was lovely , light , lots of space , spotless bathroom with an extremely comfortable kingsized bed with pillow as fluffy as clouds. Breakfast was in a lovely light room , plenty of choice . The staff were friendly and efficient , front desk very friendly and informative . Would definitely stay again , very well priced. Fabulous location for sightseeing .
Anmeldt 09 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Neo fra Singapore
Gruppe
Superior
Boede 3 nætter i juli 2016
Value for money
Great value for money. Excellent hospitality. Good place. No lifts though for those with heavy luggage.
Anmeldt 30 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Olivier fra Filippinerne
Par
Superior
Boede 5 nætter i maj 2016
Great Service
Great Service
Anmeldt 04 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Justyna fra Polen
Par
Superior
Boede 1 nat i maj 2016
Great option in Hanoi
We stayed in New Vision for 3 nights. The hotel is a bit old and some renovation could help, however it is kept very clean and has all the facilities you may need. Room we got was very specious with a really efficient AC. Breakfast was more than great - a buffet where everyone will find something. Staf is just amazing - very helpful and nice.
Anmeldt 04 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nguyen fra Vietnam
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i maj 2016
Fantastic Hotel
Hotel was fantastic as it was short trip . Less time to spend but the hotel looks amazing . Staffs are very kind and friendly . Will sure come back in the future .
Anmeldt 28 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

WING fra Hongkong
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i maj 2016
valuable.
staff are very helpful and attentive. so considereated that prepared for my breakfast and let me take away to eat on my way trip (because i have to leave before breakfast time). The room is OK with this price.
Anmeldt 09 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Alex fra USA
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i april 2016
good value
good value hotel, good location, hard bed.
Anmeldt 08 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Satya fra Indien
Par
Superior
Boede 1 nat i april 2016
ok
ok
Anmeldt 29 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Satya fra Indien
Par
Superior
Boede 2 nætter i april 2016
good
good
Anmeldt 29 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Shirley fra Canada
Rejsende alene
Superior
Boede 5 nætter i april 2016
Great stay at bargain rate!
It's a great way to visit Hanoi. Right in the middle of the old quarter, with comfortable beds, and helpful staff, this hotel is an excellent choice.
Anmeldt 28 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: