Fantastisk 8,2
baseret på 241 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 241 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,5
  • Værdi for pengene 8,4
  • Mad/spisning 7,2
Sortér efter

Neo fra Singapore
Gruppe
Superior
Boede 3 nætter i juli 2016
Value for money
Great value for money. Excellent hospitality. Good place. No lifts though for those with heavy luggage.
Anmeldt 30 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Olivier fra Filippinerne
Par
Superior
Boede 5 nætter i maj 2016
Great Service
Great Service
Anmeldt 04 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Justyna fra Polen
Par
Superior
Boede 1 nat i maj 2016
Great option in Hanoi
We stayed in New Vision for 3 nights. The hotel is a bit old and some renovation could help, however it is kept very clean and has all the facilities you may need. Room we got was very specious with a really efficient AC. Breakfast was more than great - a buffet where everyone will find something. Staf is just amazing - very helpful and nice.
Anmeldt 04 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nguyen fra Vietnam
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i maj 2016
Fantastic Hotel
Hotel was fantastic as it was short trip . Less time to spend but the hotel looks amazing . Staffs are very kind and friendly . Will sure come back in the future .
Anmeldt 28 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

WING fra Hongkong
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i maj 2016
valuable.
staff are very helpful and attentive. so considereated that prepared for my breakfast and let me take away to eat on my way trip (because i have to leave before breakfast time). The room is OK with this price.
Anmeldt 09 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Alex fra USA
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i april 2016
good value
good value hotel, good location, hard bed.
Anmeldt 08 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Satya fra Indien
Par
Superior
Boede 1 nat i april 2016
ok
ok
Anmeldt 29 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Satya fra Indien
Par
Superior
Boede 2 nætter i april 2016
good
good
Anmeldt 29 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Shirley fra Canada
Rejsende alene
Superior
Boede 5 nætter i april 2016
Great stay at bargain rate!
It's a great way to visit Hanoi. Right in the middle of the old quarter, with comfortable beds, and helpful staff, this hotel is an excellent choice.
Anmeldt 28 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jörgen fra Sverige
Familie med store børn
Superior
Boede 2 nætter i april 2016
A very good budget hotel
Very god value for money. Friendly and very helpful staff Clean room The hotel is located in the center of Hoan kiem (old town) The hotel is a little bit old, but I can recommended New vision hotel Jörgen D from sweden
Anmeldt 19 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: