Reservér nu: Nice Stay Hotel

Godt
Baseret på 54 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,4

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (54)
6,4
Godt
Baseret på 54 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring6,1
Faciliteter5,5
Beliggenhed6,7
Værelseskomfort og kvalitet6,7
Service7,1
Værdi for pengene6,8
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
简体中文
日本語
Værelsestype
Lejlighed med 3 soveværelser
Familiesuite
Deluxe til 3 personer
Junior Suite
mere
Sortér efter
Viser 41 verificerede gæsteanmeldelser
6,0
chiew fra Malaysia
Familie med store børn
Familiesuite
Boede 1 nat i februar 2016
Friendly staff, location good, ample parking space, convinient & quite”
Will coming again
Anmeldt 15 februar 2016
5,3
Fauzi fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe til 3 personer
Boede 2 nætter i november 2015
A Hotel in Raub”
In between Raub and Fraser's Hill
I booked a room with 3 single beds but was given 1 queen sized bed plus 1 single bed. The room was small. No window. The bathroom was smelly with blocked drainage system. The towels had yellowish stain.
Anmeldt 17 november 2015
7,3
Rigtig godt
Sok fra Malaysia
Par
Deluxe King
Boede 1 nat i december 2014
good”
clean, nice staff
the room is clean and the staff is friendly and helpful.The environment quite good but the soundproof was not so good. I can heard the children shouting and crying.
Anmeldt 05 august 2015
5,0
Lee fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe til 3 personer
Boede 1 nat i juli 2015
Overrated hotel”
Friendly staff and good location
Moldy smell dirty floor and dirty toilet.
Anmeldt 21 juli 2015
5,0
Lee fra Malaysia
Familie med små børn
Familiesuite
Boede 1 nat i juli 2015
Hotel room with smell and hair on the floor ”
Good location and friendly Chinese staff
Hotel room with moldy smell and many hairs on the floor when we check in, bath room have spider web, will not back and not recommended hotel.
Anmeldt 21 juli 2015
7,7
Rigtig godt
Wye fra Malaysia
Gruppe
Familiesuite
Boede 1 nat i juli 2015
Great location”
Location, price and overall value
It was great. There's a small playground just 50m from the hotel and a kedai runcit just next door. Rooms were quite spacious. They can improve a bit on cleanliness though. One of the rooms seem moldy. Overall, good value for money.
Anmeldt 19 juli 2015
7,7
Rigtig godt
Munirah fra Malaysia
Familie med små børn
Lejlighed med 3 soveværelser
Boede 1 nat i april 2015
Convenient location”
Ample parking, privacy, good water pressure in bath rooms/toilets
It was comfortable with one exception. The air-conditioning in one of the bedrooms was not functioning properly. We made a complaint and the staff offered to change to another room. However, that would mean a different floor from the rest of the family. So we politely declined and endured the temperature. After all it was only for one night.
Anmeldt 12 april 2015
4,7
Justin fra Australien
Familie med små børn
Deluxe King
Boede 1 nat i februar 2015
One night stay in Raub town”
Location, affordable and comfy
Anmeldt 04 marts 2015
8,0
Fantastisk
Suzana fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i februar 2015
the aminities is too limited”
short stay ok.
Anmeldt 25 februar 2015
8,0
Fantastisk
CHUNG fra Malaysia
Rejsende alene
Junior Suite
Boede 1 nat i december 2014
Nice”
Nice
Anmeldt 23 december 2014
7,0
Rigtig godt
khalijah fra Malaysia
Gruppe
Familiesuite
Boede 1 nat i november 2014
Good for family holiday”
Easy to find
Good
Anmeldt 01 december 2014
6,0
POH fra Malaysia
Par
Deluxe til 3 personer
Boede 1 nat i oktober 2014
Very small room with no window”
easy to find, between Raub and Frasers Hill
Anmeldt 30 oktober 2014
9,3
Fremragende
Nurhaisyam fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i august 2014
cheap and strategic location”
good location, nice room, and very cheap!
Anmeldt 04 september 2014
3,2
Chee fra Malaysia
Par
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i december 2016
有味道(烟味)👎”
👎旧,臭烟味。
Anmeldt 24 december 2016
8,7
Fantastisk
Angeline fra Singapore
Familie med store børn
Deluxe til 3 personer
Boede 1 nat i juni 2015
地点位置好,安全”
地点,安全,方便
在定房间时有主意房间有没有窗,不然会有点小失望。地点位置好,晚上很安静,也很安全
Anmeldt 21 juni 2015
4,8
ahmad fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i december 2017
Bilik semlit”
Bilik sempit dan kotor
Anmeldt 17 december 2017
6,4
Godt
Saripah fra Malaysia
Par
Deluxe Queen Værelse
Boede 1 nat i juli 2016
Bilik bersih”
Walaupun biliknya kecil tapi bersih, tandas pun bersih dan pekerja yang sangat peramah
Anmeldt 04 juli 2016
7,3
Rigtig godt
Faez fra Malaysia
Forretningsrejsende
Junior Suite
Boede 1 nat i november 2015
Adakan tingkap di setiap bilik”
Bilik untuk seorang tak guna tangga
Okay , tapi jauh dari bandar
Anmeldt 14 november 2015
5,0
juliana fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe King
Boede 1 nat i august 2015
sempit,tandas berbau”
katil besar dan selesa
maybe
Anmeldt 03 september 2015
7,3
Rigtig godt
Shang fra Malaysia
Par
Deluxe King
Boede 1 nat i juli 2015
Peaceful”
clean, relax, location
Anmeldt 02 august 2015
6,7
Godt
michihito fra Japan
Rejsende alene
Junior Suite
Boede 9 nætter i april 2015
寝るだけには良い”
スタッフ 自然 基本設備
最初に、ラウブは小さな町です。その中心街まで徒歩で20 分近くかかります。暑いマレーシアでは結構大変です。部屋は寝るだけには問題ないでしょう。スタッフの方は大変親切で助かりました。また、アゴダで予約した宿泊期間の短縮を、宿泊期間中にお願いしたら、スタッフはペナルティ無しで受け入れてくれました。
Anmeldt 28 maj 2015