Fantastisk 8,5
baseret på 4864 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 4864 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,8
  • Faciliteter 8,1
  • Beliggenhed 9,2
  • Værelsets komfort/standard 8,6
  • Personalet 8,6
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 7,7
Sortér efter

GEMMA fra Singapore
Familie med små børn
Standard-værelse med 1 dobbeltseng
Boede 2 nætter i juli 2016
Convenient Location and accessible to major shopping areas
Hotel is conveniently located at the heart of Pratumum. Just next to Platinum Mall with great accessibility to eateries and major shopping malls. Link bridge to CentraWorld is just next to hotel as well. Hotel serves good breakfast spread which is worth a try
Anmeldt 24 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

maria fra Filippinerne
Gruppe
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2016
good hotel
great hotel very accessible to mall
Anmeldt 23 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Denise fra Singapore
Familie med små børn
Standard-værelse med 1 dobbeltseng
Boede 4 nætter i august 2016
Convenient and bear almost all shopping area
Nice service but abit crowded
Anmeldt 23 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

james fra Hongkong
Familie med store børn
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i december 2015
james l.
good location, nice staffs, great view for countdown during new year!
Anmeldt 23 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kannie fra Singapore
Par
Standard-værelse med 1 dobbeltseng
Boede 3 nætter i september 2016
Lovely Room
The rooms are spacious and the view is great. The location is near to the wholesale shopping mall, 4 face Buddha and Central world. Will book again if we are visiting Bkk
Anmeldt 22 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

KA fra Malaysia
Familie med små børn
Superior-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i september 2016
good
very good hotel
Anmeldt 22 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Vera fra Filippinerne
Par
Executive king-suite
Boede 3 nætter i september 2016
Great vacay!
Novotel has a great location, with high end fashion trend , supermarkets, restaurants & street foods .. Its swimming pool is cozy, infinity style ..staff are excellent, very polite & efficient .. Hotel is very clean.. Food is great, only they served the same food for 3 buffet breakfast we had.. With a few new ones.. Aside from our breakfast buffet, as inhouse guest we had free mini japanese buffet, alcoholic & non-alcoholic drinks with desserts every 5-7pm.. Just great!
Anmeldt 22 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ang fra Singapore
Rejsende alene
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2016
Best Hotel In Bkk
Good location, Clean hotel, Nice Staff especially Ms Natasha.
Anmeldt 22 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ONG fra Singapore
Familie med store børn
Standard-værelse med 1 dobbeltseng
Boede 4 nætter i september 2016
good location but a bit far from BTS
Breakfast no good... No changes Not much choices
Anmeldt 22 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lai fra Malaysia
Gruppe
Executive king-suite
Boede 1 nat i september 2016
Location is marvelous but service is so so
My gfs and i booked a suite for a weekend stay. We called housekeeping 3 times requesting for coffeemate and it was only brought to us 40 minutes later. The TV was faulty too.
Anmeldt 22 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: