Fantastisk 8,5
baseret på 4870 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 4870 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,8
  • Faciliteter 8,1
  • Beliggenhed 9,2
  • Værelsets komfort/standard 8,6
  • Personalet 8,6
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 7,7
Sortér efter

Sara fra Singapore
Par
Superior-dobbeltværelse
Boede 4 nætter i februar 2016
Great Location
Good location for shopaholics.
Anmeldt 30 september 2016

Selina fra Singapore
Familie med små børn
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2016
Best location !
Everything is good here esp now they have the new connecting bridge , I foresee price will go higher.
Anmeldt 29 september 2016

Hui fra Singapore
Par
Standard-værelse med 1 dobbeltseng
Boede 3 nætter i maj 2016
holiday
hotel service was good. location is excellent.
Anmeldt 29 september 2016

Stephen fra Indonesien
Gruppe
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i februar 2016
Excellent and very recommended
Nice place. very recommended
Anmeldt 28 september 2016

Stephen fra Indonesien
Gruppe
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i februar 2016
Nice place to stay at, very recommended
Food stalls are everywhere near the hotels, only few minutes away. There is a shuttle vehicle to go to Siam Paragon, the hotel is located right beside the Platinum Mall.
Anmeldt 28 september 2016

Lee fra Singapore
Gruppe
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i september 2016
Good Location!
This hotel is in a very good location. It links to the bridge that connects to Big C and Central World. It also provides free tuk-tuk to various nearby locations too. Room was clean and comfortable. The staff were friendly too.
Anmeldt 27 september 2016

Reyhan fra Indonesien
Familie med store børn
Standard-værelse med 1 dobbeltseng
Boede 3 nætter i september 2016
The best location for shopping
so convenient to shop at Platinum. This hotel is just located above platinum shopping mall. Whenever we are tired, we just need to go up less than 5 min to our room. The Hotel Bar located at level 9 gave us a great view.
Anmeldt 24 september 2016

Solin fra Cambodja
Familie med små børn
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i september 2016
The heart of shopping
The hotel is well-design. It's just above the Pratinum shopping mall.
Anmeldt 24 september 2016

Solin fra Cambodja
Familie med små børn
Deluxe Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 3 nætter i september 2016
All about location
The location is so close to many malls. The room is comfortable yet small.
Anmeldt 24 september 2016

GEMMA fra Singapore
Familie med små børn
Standard-værelse med 1 dobbeltseng
Boede 2 nætter i juli 2016
Convenient Location and accessible to major shopping areas
Hotel is conveniently located at the heart of Pratumum. Just next to Platinum Mall with great accessibility to eateries and major shopping malls. Link bridge to CentraWorld is just next to hotel as well. Hotel serves good breakfast spread which is worth a try
Anmeldt 24 september 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: