Novotel New Delhi Aerocity Hotel - An AccorHotels Brand
Novotel New Delhi Aerocity Hotel - An AccorHotels Brand
Se alle 29 billeder
Superior Værelse med king-size seng - Seng Novotel New Delhi Aerocity Hotel - An AccorHotels Brand
Superior Værelse med king-size seng - Seng
Se alle 29 billeder
Hotellet indefra Novotel New Delhi Aerocity Hotel - An AccorHotels Brand
Hotellet indefra
Se alle 29 billeder
Hotellet indefra Novotel New Delhi Aerocity Hotel - An AccorHotels Brand
Hotellet indefra
Se alle 29 billeder
Swimmingpool Novotel New Delhi Aerocity Hotel - An AccorHotels Brand
Swimmingpool
Se alle 29 billeder
PÅ KORTET Novotel New Delhi Aerocity Hotel - An AccorHotels Brand
PÅ KORTET
Fantastisk
Beliggenhed
8,6
Se alle 29 billeder Novotel New Delhi Aerocity Hotel - An AccorHotels Brand
Se alle 29 billeder
Fjernet fra Favoritter

Novotel New Delhi Aerocity Hotel - An AccorHotels Brand

Super beliggenhed
Se hvad der er i nærheden
Fantastisk
Baseret på 118 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,4
/
10
Fremragende værelseskomfort og kvalitet
9,8
84% vil anbefale ejendommen til en ven
Værdi for pengene8,0
Afstand til centrum17.7 km
Placeringsvurdering8,6
Tætteste lufthavnIndira Gandhi Internationale Lufthavn (DEL)
Afstand til lufthavn4,1 km
  • 580 m til offentlig transport

  • Lufthavnstransport

  • valutaveksling

  • Placeret i hjertet af New Delhi

Værelsesvalg
9,8
Fremragende
Værelseskomfort og kvalitet
Suite med 1 kingsize seng (Suite 1 King Bed)
Suite med 1 kingsize seng (Suite 1 King Bed)
...
  • Værelsesstørrelse: 52 m²/56...
  • Udsigt: By
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Superior Værelse med king-size seng (Superior Room with King Bed)
Superior Værelse med king-size seng (Superior Room with King Bed)
...
  • Værelsesstørrelse: 26 m²/28...
  • Udsigt: By
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Standard Værelse med king-size seng (Standard Room with King Bed)
Standard Værelse med king-size seng (Standard Room with King Bed)
...
  • Værelsesstørrelse: 26 m²/28...
  • bruser
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Standard-værelse med 2 enkeltsenge (Standard Room Twin Bed)
Standard-værelse med 2 enkeltsenge (Standard Room Twin Bed)
...
  • Værelsesstørrelse: 26 m²/28...
  • brusebad og badekar
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Værelse (Room)
Værelse (Room)
...
    Indtast datoer for at se priser
    Superior Enkeltværelse (Single Superior)
    Superior Enkeltværelse (Single Superior)
    ...
      Indtast datoer for at se priser
      Bed in dormitory FEMALE ROOM
      Bed in dormitory FEMALE ROOM
      ...
        Indtast datoer for at se priser
        Room Capacity 5
        Room Capacity 5
        ...
          Indtast datoer for at se priser
          Standard Værelse til 3 personer (Triple Standard)
          Standard Værelse til 3 personer (Triple Standard)
          ...
            Indtast datoer for at se priser
            Superior Room Shared Bed
            Superior Room Shared Bed
            ...
              Indtast datoer for at se priser
              Vil du vide mere om Novotel New Delhi Aerocity Hotel - An AccorHotels Brand?
              Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

              Priserne falder så snart du logger ind!

              Log ind nu
              Mere om Novotel New Delhi Aerocity Hotel - An AccorHotels Brand

              Mere om Novotel New Delhi Aerocity Hotel - An AccorHotels Brand

              Oversigt

              Vis mere

              Afstande og vigtige steder

              Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
              Vis mindre

              Hvad de tilbyder

              Vis mindre

              I nærheden

              Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
              Vis mere

              Ejendommens gæstepolitikker

              Vis mindre

              Brugbare oplysninger

              Vis mere

              Oplysninger

              Bemærk venligst, at regeringsbestemte ændringer i skattesammensætningen vil resultere i reviderede skatter, hvilket gælder for alle reservationer og opkræves ekstra ved udtjekning.

              Verificerede kundeanmeldelser

              Agoda Anmeldelser (118)Booking.com Anmeldelser (1265)
              Hotellets stand/rengøring8,7
              Faciliteter8,2
              Beliggenhed8,6
              Værelseskomfort og kvalitet9,8
              Service8,3
              Værdi for pengene8,0
              Leveret af verificerede gæster fra Agoda
              Alle sprog
              Alle slags rejsende (118)
              Alle værelsestyper
              Viser 62 verificerede gæsteanmeldelser
              1234
              9,6
              Fremragende
              Lakdasa fra Storbritannien
              Par
              Standard-værelse med 2 enkeltsenge
              Boede 1 nat i oktober 2018
              Excellent hotel in a good location”
              Great Staff - particularly Amrit and Ravi. Staff very helpful in arranging a late checkout - particularly Karan
              Anmeldt 29 oktober 2018
              9,6
              Fremragende
              Lakdasa fra Storbritannien
              Par
              Standard-værelse med 2 enkeltsenge
              Boede 2 nætter i oktober 2018
              Excellent hotel with wonderful staff”
              Great location and easy access to Delhi
              Anmeldt 26 oktober 2018
              6,4
              Godt
              Kanchana fra Sri Lanka
              Forretningsrejsende
              Standard Værelse med king-size seng
              Boede 1 nat i oktober 2018
              Terrible ”
              First hotel ever in my life where you are asked to pay for a game of pool. Breakfast was mediocre and despite requesting for more food from Waiters the chef was not prepared to acknowledge and had to go by my self and request.. All in all first experience of. Novotel and will be the last for sure..
              Anmeldt 18 oktober 2018
              10,0
              Fremragende
              Rudi fra Indonesien
              Par
              Standard Værelse med king-size seng
              Boede 1 nat i marts 2018
              Fremragende”
              great
              Anmeldt 04 marts 2018
              6,8
              Godt
              Deepak fra Indien
              Par
              Standard Værelse med king-size seng
              Boede 1 nat i december 2017
              Room is pretty small breakfast is good ”
              The rooms and the bathrooms are very very small compared to the price the are taking not a value for money deal
              Anmeldt 30 december 2017
              Dear Deepak, Thank you for sharing your valuable feedback on this forum. It is unfortunate that the size of the room and the bathroom has not been up to your expectations. As we strive to deliver the best experience to all our guests; therefore, your feedback has been taken into consideration for any future physical changes. Thank you for making us your hospitality partner and we look forward to welcome you back. Sincerely, Meenakshi Guest Experience Manager
              Besvaret 11 januar 2018
              Novotel New Delhi Aerocity Hotel - An AccorHotels Brand
              6,0
              Paul fra Filippinerne
              Gruppe
              Boede 1 nat i oktober 2017
              Disappointing”
              We booked this hotel thinking that we would have a relaxing last night in Delhi. Unfortunately Agoda and the hotel's reservation team had a hiccup, the payment that I did 3 months before were not paid to the hotel. 2-3 hours of my time were wasted coordinating with Agoda and the hotel on how the issue will be resolved only to find out that the only solution was us paying an extra $500 on the spot (refundable). Im disappointed on how the issue was handled, Agoda and the hotel should have agreed to settle amongst themselves without us in the picture as this was clearly a lapse in their processes. Good thing the $500 was refundable but still it's taking me time again to coordinate the refund back to me. Unnecessary stress. As for the hotel, it looked and feel 5-star. But our bathroom as not clean. Pee stains can be seen in the toilet area. They can do a better job in vacuuming the carpets as well. Breakfast buffet had good selection. The bar is also nice. Location is good if you want to stay near the airport.
              Anmeldt 11 oktober 2017
              Dear Paul, Apologies for the delay in revert as we were investigating regarding the seldom issue which you had to face during your recent stay with us. I am sorry for the dissatisfaction in the services experienced by you during your recent stay with us. As per my investigation with regards to your payment while booking with us, due to the technical erroneous the hotel was not updated timely. Please rest assured that the amount of the pre authorization which was taken from your card at the time of check in has been released from our end and for the concerns shared by you about the cleanliness of the room and bathroom, the concerned team has been strictly alerted on the same to avoid the similar instances in any of your future visits with us. Warm regards, Meenakshi, Guest Experience Manager
              Show more
              Novotel New Delhi Aerocity Hotel - An AccorHotels Brand
              8,8
              Fantastisk
              Laura fra Australien
              Par
              Standard Værelse med king-size seng
              Boede 1 nat i september 2017
              Good hotel close to airport with great buffet breakfast!”
              Good hotel, clean, comfy beds and good hot shower! Buffet breakfast is ACE. Rooms are decent (smaller sized but that's ok). Nice outdoor pool and resting area. Good for an overnight stay. You can book a local taxi to get to and from the airport - otherwise it's 4 times the price at the hotel.
              Anmeldt 19 september 2017
              Dear Laura, Apologies for the delay in response. Thank you for the excellent feedback of your stay. It was a pleasure to have with us and we look forward to welcome you back to Novotel New Delhi Aerocity. Best regards, Meenakshi Guest Experience Manager
              Besvaret 09 januar 2018
              Novotel New Delhi Aerocity Hotel - An AccorHotels Brand
              2,0
              Richard fra Singapore
              Forretningsrejsende
              Superior Værelse med king-size seng
              Boede 3 nætter i august 2017
              Acceptabel”
              I have been completely overcharged by the Hotel against my confirmed rate with Agoda. The agreed rate was SGD 567.33 , the charge upon arrival from the Hotel was SGD 1,021.80 Now I have to fight for the refunds.
              Anmeldt 28 august 2017
              Dear Mr. Grahammer, Thank you for your review on this forum. I am sorry that your experience could not meet your expectations. As per my investigation regarding the double charge from your card, a pre authorization of INR 45,000 was taken from the card provided by you. However, the room rate (taxes included) was charged direct from the online travel agent from where you booked the hotel. The amount taken as the pre authorization must have been released by now and should reach back in your account shortly. I apologize for the inconvenience caused to you and hope to serve you better in your next visit with improvised services. Sincerely, Meenakshi Chettri Guest Experience Manager
              Besvaret 08 september 2017
              Novotel New Delhi Aerocity Hotel - An AccorHotels Brand
              8,4
              Fantastisk
              Eswaran fra Indien
              Forretningsrejsende
              Standard-værelse med 2 enkeltsenge
              Boede 1 nat i juni 2017
              Fantastisk”
              While I recommend Novotel, I am not really happy with Agoda which booked this hotel through booking.com I would have as well directly booked the hotel or through booking.com why through agoda? Further the total value shown in the agoda site was less and you are silent on taxes. I was misled and paid higher amount.
              Anmeldt 09 juni 2017
              8,0
              Fantastisk
              Kamal fra Indien
              Rejsende alene
              Standard Værelse med king-size seng
              Boede 1 nat i maj 2017
              Nice hotel”
              Nice place near the airport. Spent a night and have no complaints. Staff is efficient and customer oriented. Keep up the good work.
              Anmeldt 08 maj 2017
              8,8
              Fantastisk
              Shun fra Taiwan
              Forretningsrejsende
              Standard Værelse med king-size seng
              Boede 1 nat i april 2017
              Fantastisk”
              Charge extra 2000INR on the bill and only explained that is a government tax charge.
              Anmeldt 20 april 2017
              5,6
              RAHUL fra Indien
              Forretningsrejsende
              Standard Værelse med king-size seng
              Boede 3 nætter i marts 2017
              Mediocore”
              They charge as per a super luxury property the value of which is not warranted by the aptitude of staff and its infrastructure. The only positive I can point outs is that this hotel is located at Aerocity and offer free pick & drop to airport.
              Anmeldt 31 marts 2017
              6,8
              Godt
              richard fra Storbritannien
              Par
              Boede 1 nat i februar 2017
              atrocious greeting on arrival”
              Your luggage has to be x-rayed on arrival. No one to help us. I put 2 bags on the machine and two staff members offered to lift the heavy cases and told us to wail the other end of the machine. At that point an illmanered coach party arrived with masses of bags. As our bags had not appeared I went back to the entrance to the machine and discovered that all our bags had been set aside to give preference to the coach party. Huge row and eventually we retrieved our bags. No help from the porters who were busy with the coach party. It was a very poor start to our visit and the hotel should consider how their guests should be treated on arrival.
              Anmeldt 19 februar 2017
              8,4
              Fantastisk
              ismail fra Maldiverne
              Forretningsrejsende
              Boede 2 nætter i februar 2017
              Closer to Airport”
              We moved to this hotel because it was closer to Airport and we had an early morning flight. Rooms and food was good. Had problem early in the morning when I wanted to check out and there was noway I can exchange money. Finally had to pay USD 50 instead of 1000 Rupees + taxes. as I was getting late to my flight. Other than that it was a good stay. and would recommend my friends to stay.
              Anmeldt 18 februar 2017
              10,0
              Fremragende
              kareem fra Forenede Arabiske Emirater
              Par
              Boede 1 nat i februar 2017
              5 stars hotel near the airport and the express metro and new mall”
              Location is perfect away from crowded areas of delhi with access to the metro (5mins walk) and 15 mins from the airport, food is really good and all facilities are available.
              Anmeldt 13 februar 2017
              7,6
              Rigtig godt
              Ivan fra Singapore
              Rejsende alene
              Standard-værelse med 2 enkeltsenge
              Boede 1 nat i januar 2017
              Clean, Comfortable and Secured Premise”
              New property with efficient staff and clean rooms. Location is rather secluded though with not much shops nearby but the area is being develope rapidly.
              Anmeldt 04 februar 2017
              10,0
              Fremragende
              Charanjit fra Indien
              Rejsende alene
              Boede 1 nat i maj 2016
              Excellent stay”
              Short stay on my back, great staff, great food options. Was close to airport, loved the modern short stay
              Anmeldt 22 januar 2017
              10,0
              Fremragende
              Nitesh fra Indien
              Rejsende alene
              Boede 1 nat i januar 2017
              Great Hotel with great Facilities”
              Amazing location, great breakfast and very helpful staff.
              Anmeldt 04 januar 2017
              9,2
              Fremragende
              AKINORI fra Japan
              Forretningsrejsende
              Boede 1 nat i december 2016
              Recommendable”
              Ideal location, new and clean room, friendly staff.
              Anmeldt 04 januar 2017
              9,6
              Fremragende
              Tao fra Kina
              Forretningsrejsende
              Boede 3 nætter i december 2016
              Overall is Ok”
              Staff spent much time for checking in
              Anmeldt 17 december 2016
              1234
              Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

              Tilbage til søgeresultater

              Tilbage til værelsesvalg

              |

              Luk