Rigtig godt 7,6
baseret på 376 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 376 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 7,2
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelsets komfort/standard 7,5
  • Service 7,6
  • Værdi for pengene 7,3
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

Dominic fra Australien
Forretningsrejsende
Studio
Boede 1 nat i juni 2016
Comfortable rooms, decent value for money
I use this hotel quite regularly primarily because it is close to my client's offices. Staff are friendly and rooms are quite comfortable. It would be great if it were closer to decent eating places, which for me at least are a good 15 min walk away.
Anmeldt 01 juli 2016

Nadia fra Mauritius
Forretningsrejsende
Studio
Boede 2 nætter i juni 2016
Great location
Great location Friendly staff Huge room
Anmeldt 20 juni 2016

Shanelle fra Australien
Forretningsrejsende
Studio
Boede 1 nat i juni 2016
Cheeky charging $10 for 2 hours of internet
Our room was very nice inside but there was no natural light and our "window" turned out to be a hallway when I opened the curtain. In this day and age when internet is so cheap, its really cheeky asking people to pay to use the internet. This is the first time in years I've had to pay for Internet. And for that reason I probably will go elsewhere in the future.
Anmeldt 08 juni 2016

Ewan fra Australien
Forretningsrejsende
Studio
Boede 1 nat i juni 2016
Business
Parking underneath available but very expensive, the Oaks has arranged cheaper parking about 300 metres away. Worth the walk!
Anmeldt 04 juni 2016

Cheryl fra Australien
Par
Studio executive lejlighed
Boede 1 nat i maj 2016
Excellent
We had a lovely stay, staff were very friendly, was reasonably priced, this will be the place we will choose from now on when we stay in the city, no disappointments for a change
Anmeldt 02 juni 2016

Trudy fra Australien
Par
Studio executive
Boede 1 nat i maj 2016
night in town
The hotel's location is within a short walk to many activities and shops in Melbourne. The room was pleasant but basic. Managers should reconsider internet use of 30 mins and increase it to be unlimited like other venues.
Anmeldt 26 maj 2016

Parina fra Thailand
Gruppe
Studio
Boede 1 nat i maj 2016
Big room and great location
The room is bigger that I expected. It locates very close to city
Anmeldt 19 maj 2016

Nabil fra Australien
Forretningsrejsende
Studio
Boede 1 nat i april 2016
Good hotel
Nice people
Anmeldt 04 maj 2016

shirley fra Indonesien
Par
Studio
Boede 2 nætter i april 2016
Good place to stay
Love how they care about us when we arrived at7am and they immediately provide us with a room!
Anmeldt 29 april 2016

Nyanlang fra Australien
Gruppe
Studio executive
Boede 1 nat i april 2016
Great Hotel
Very clean, convenient location.
Anmeldt 28 april 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: