2015

Oasia Hotel Novena, Singapore by Far East Hospitality (Oasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality)

8 Sinaran Drive, Novena, Singapore, Singapore 307470 - Vis kort

Fantastisk 8,3
baseret på 4920 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 4920 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,8
  • Faciliteter 8,2
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Personalet 8,5
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 7,2
Sortér efter

Jasmine fra Singapore
Gruppe
Superior-værelse
Boede 1 nat i august 2016
Convenient location, clean hotel with amenities
Shopping center nearby and easy access to city. Train station is just below. Clean room.
Anmeldt 23 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jasmine fra Singapore
Gruppe
Superior-værelse
Boede 1 nat i september 2016
Hassel free, great location, spacious room
Great place to rest and relax away from the city buzz.
Anmeldt 23 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Azimin fra Singapore
Rejsende alene
Deluxe-værelse
Boede 1 nat i oktober 2015
Good location
Hotel is quiet and easily accessible via an underground passage to the train station and nearby shopping mall. Plenty of food options there.
Anmeldt 22 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Donna fra Indonesien
Rejsende alene
Superior-værelse
Boede 2 nætter i september 2016
oasia novena
perfect hotel with MRT direct access
Anmeldt 22 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

THIBAN fra Malaysia
Par
Superior-værelse
Boede 3 nætter i september 2016
Strategic location
Room - spacious and clean. Wifi - good connectivity Staff - friendly and check in is fast as well check out. Location - strategic with direct connectivity to Novena MRT. Transportation - not a problem to get cabs as well there is a GrabTaxi device within the hotel for getting transportation. Easily access to hospital as well shopping malls
Anmeldt 22 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dennis fra Singapore
Par
Superior-værelse
Boede 1 nat i september 2016
Good location but getting old
Was my 4th stay and was upgraded to a club room but was rather disappointed coz it was less comfy than the standard rooms. The free mini bar did not came with any alocholic drinks.
Anmeldt 21 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sri fra Indonesien
Par
Superior-værelse
Boede 3 nætter i september 2016
Oasia Hotel located in very good location with undeground below and lot of restaurants nearby
None
Anmeldt 20 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hui fra Malaysia
Familie med store børn
Superior-værelse
Boede 2 nætter i september 2016
3Cs - Convenient, Clean, Customer Oriented
Pros: - Direct access to Novena mrt - Direct access to Square 2 shopping mall which interlink with 2 other malls (Novena Square and Velocity) - Various selection of eateries Cons: - The glass window between toilet and room is poorly shaded. Able to see all movements in toilet. - Walls are not sound proof. Quite noisy when people are walking along the corridor. - Corridor is quite narrow. A pram or stroller cannot go through when the house keeping trolley is placed at the hallway.
Anmeldt 20 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

WONG fra Hongkong
Par
Superior-værelse
Boede 1 nat i september 2016
MRt is just downunder and food court nearby - good
NICE
Anmeldt 20 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

susilowaty fra Indonesien
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 1 nat i oktober 2015
Nice hotelll.....
Nice hotel with nice staff.... 5 mins walk to nearby mrt station...
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: