Reservér nu: Pangkor Home Sea Village

Rigtig godt
Baseret på 65 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,4

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (65)Booking.com Anmeldelser (12)
7,4
Rigtig godt
Baseret på 65 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,7
Faciliteter6,7
Beliggenhed7,4
Værelseskomfort og kvalitet7,3
Service7,7
Værdi for pengene7,8
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
Bahasa Malaysia
Værelsestype
2 Enkeltsenge
Værelse med 1 dobbeltseng
Seksdobbeltværelse
Delt værelse med 10 senge
Sortér efter
Viser 46 verificerede gæsteanmeldelser
9,6
Fremragende
Nyet fra Malaysia
Familie med store børn
Seksdobbeltværelse
Boede 2 nætter i december 2016
big spacious n clean room with 2 bathrooms.”
good place for snorkeling n relaxation.
Anmeldt 08 januar 2017
6,4
Godt
Balakrishnan fra Malaysia
Familie med små børn
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i december 2016
Family trip”
The accommodation is great. But the staff was very persistent that I pay extra even for my two kids. I told the staff that we will manage without any extra bed but they still ask us to payment RM5 per kid.
Anmeldt 03 januar 2017
9,6
Fremragende
lim fra Malaysia
Familie med små børn
2 Enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2016
value for money, good location, suitable for family”
Excellent location, services & accomodations. the room & the toilet are clean. Superfriendly owner & staffs. Will come again.
Anmeldt 28 december 2016
6,4
Godt
Aw fra Malaysia
Familie med små børn
Delt værelse med 10 senge
Boede 1 nat i december 2016
Friendly and helpful staff”
The staff is so friendly and helpful. Scenery there is great and relaxing.
Anmeldt 22 december 2016
6,0
dayang fra Malaysia
Familie med små børn
Seksdobbeltværelse
Boede 3 nætter i december 2016
Good”
Far from good beach, no activities nearby, no room service but room was clean, water heater was good, ac was good too, no tv though, some cheap non halal food some distance away if you're willing to walk, had to rent a car and bikes to get around. Manager and receptionists were really helpful and nice. All in all it was good except for distance from fun places
Anmeldt 18 december 2016
8,4
Fantastisk
Sherlyna fra Malaysia
Familie med små børn
Delt værelse med 10 senge
Boede 1 nat i december 2016
Value for money and great location for local food . Room were clean and very suitable for family”
Great fishing village experience.
Anmeldt 09 december 2016
9,6
Fremragende
chris fra Japan
Familie med små børn
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 4 nætter i august 2016
See something different”
Location is on the side of the island with the locals and fishing boats. well worth the it to see the real heart of pangkor. The food is delicious and fish is right out of the sea. We felt at home for the few days we were there and recommend it to those who want to experience the real pangkor not just the hotel.
Anmeldt 06 december 2016
5,6
SOOK fra Malaysia
Par
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i juli 2016
Worth for the price.”
Overall very good.
Anmeldt 27 november 2016
6,8
Godt
LIOW fra Malaysia
Par
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i august 2016
nice environment”
Good location, near with the town & jetty, & the room very clean. Just abit disappointed no TV & kettle in the room..
Anmeldt 31 august 2016
8,4
Fantastisk
chew fra Malaysia
Par
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i juli 2016
Friendly Host, Very Helpful”
Friendly Host, Very Helpful
Anmeldt 03 august 2016
8,8
Fantastisk
KATHIRESAN fra Indien
Gruppe
Delt værelse med 10 senge
Boede 1 nat i juli 2016
Nice Staff, Friendly and helpful, room was clean”
Nice Staff, Friendly and helpful, room was clean, location is far from pangkor jetty. over all value for money.
Anmeldt 13 juli 2016
8,8
Fantastisk
yoong fra Malaysia
Par
Delt værelse med 10 senge
Boede 2 nætter i maj 2016
good experience , beautiful fishing village view”
its very friendly staff and would introduce water sports to us
Anmeldt 04 juli 2016
8,0
Fantastisk
yoong fra Malaysia
Familie med små børn
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 2 nætter i maj 2016
good location , nice experience”
its very near to jetty
Anmeldt 04 juli 2016
8,4
Fantastisk
OOI fra Malaysia
Familie med små børn
Seksdobbeltværelse
Boede 2 nætter i juni 2016
Reasonable price with peaceful environment”
Definitely I will stay this homestay again for my next visit.
Anmeldt 08 juni 2016
8,4
Fantastisk
Jeremy fra New Zealand
Par
2 Enkeltsenge
Boede 2 nætter i april 2016
Fantastic Stay”
Staff were very friendly and helpful. We stayed here over the Labour day weekend, mainly for a beach getaway from KL. Although Home Sea Village is on the other side of the island than the beach, we were able to get around via motor-scooter hire. Overall, a great long weekend spent in Pangkor!
Anmeldt 06 maj 2016
8,0
Fantastisk
Zhi fra Malaysia
Par
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 2 nætter i marts 2016
good location, nice environment”
the guest house really has a fishing village feel, good value of money and friendly owner, walking distance to sungai pinang kecil town
Anmeldt 01 maj 2016
7,0
Rigtig godt
Sin fra Malaysia
Par
2 Enkeltsenge
Boede 1 nat i februar 2016
nice environment”
nice staff and helpful, was let us checkin earlier since we reach there at 10am
good experience
Anmeldt 12 februar 2016
10,0
Fremragende
Satheeshkumar fra Malaysia
Gruppe
Delt værelse med 10 senge
Boede 1 nat i februar 2016
Value for Money”
Situated at prime location of Pulau Pangkor and accessible to Jetti and restaurants.
Great and enjoyed!
Anmeldt 09 februar 2016
9,6
Fremragende
si fra Malaysia
Forretningsrejsende
2 Enkeltsenge
Boede 2 nætter i januar 2018
“棒””
1-厕所很干净。 2-床也很舒服。 3-风筒很差 ::><:: 4-烧烤正, 不错! 5-地区不错, 不用担心吃~XD
Anmeldt 23 januar 2018
7,2
Rigtig godt
kok fra Malaysia
Par
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2017
很好,满意”
嘻嘻,惊喜,拿到钥匙打开房门,原来工作人员早已经把冷气开了,房间冷冷,舒服极了,超贴心的、干净舒适,价格便宜,因为价格便宜所以旅店没为游客提供牙刷牙膏,旅客们自己要准备好,美中不足的是房间没电视机,还有因为是木板间隔,隔音不好。除此以外没什么好挑剔的了。
Anmeldt 31 juli 2017
9,2
Fremragende
tang fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2017
Fremragende”
很值得入住的酒店,我不晓得酒店的位置,员工竟然站在太阳底下等我们,还帮我们的房间开着空调。我们还多拿一个枕头,延迟退房,都不加钱。这是一间很有人情味的酒店,诚心诚意推见入住的酒店。
Anmeldt 30 juni 2017
8,4
Fantastisk
Chee fra Malaysia
Familie med store børn
Seksdobbeltværelse
Boede 2 nætter i februar 2017
干净,服务好”
很好
Anmeldt 06 februar 2017
8,0
Fantastisk
Loy fra Malaysia
Familie med store børn
Delt værelse med 10 senge
Boede 2 nætter i september 2016
很满意,环境舒适优美,出海十分方便,地理位置佳。”
超级满意,下次还会再入住此酒店,非常棒,而且还享有折扣买海产。
Anmeldt 20 september 2016
7,6
Rigtig godt
lehsan fra Malaysia
Par
2 Enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2016
鱼村风景”
房间就普普通通,也没有窗。但是外面的感觉就很不错,可以钓鱼,吹海风,看星星。如果你喜欢纯普的鱼村生活,这里是不错的选择!
Anmeldt 12 juli 2016
10,0
Fremragende
SOH fra Malaysia
Familie med store børn
Delt værelse med 10 senge
Boede 1 nat i juni 2016
老板人好,人情味重,平静,一定要出海,沙滩也很美。晚上很浪漫,可以钓鱼,也可以打麻将.”
老板人好,人情味重,平静,一定要出海,沙滩也很美。晚上很浪漫,可以钓鱼,也可以打麻将.
Anmeldt 11 juni 2016
5,0
Hawa fra Malaysia
Par
Værelse med 1 dobbeltseng
Boede 1 nat i februar 2016
Perkampungan nelayan cina. Privasi.”
Privasi, perkampungan nelayan cina, selesa
Hotel atas pelantar nelayan, sangat privasi, jauh dari teluk nipah kena ada kenderaan baru boleh berjalan. Tempat makan melayu takda tapi boleh jugak naik motor pegi ke teluk nipah etc. motor sewa bgs
Anmeldt 11 februar 2016