Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 16 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 5,0
  • Beliggenhed 6,9
  • Værelsets komfort/standard 6,6
  • Service 6,6
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 5,3
Sortér efter

Abraham fra Holland
Familie med store børn
Boede 3 nætter i august 2012
Nice motel, big rooms and near by the beach
Rooms are big enough for four people and near to the beach and Rockpool.
like already said before the rooms are big enough for four persons. you can park your car before the room and the staff is very friendly. there is also a restaurant with the motel, and open in the evening if you don't want to go out. it is clean and every day clean towels. there is a kitchenette with microwave, mugs, glasses, etc. just 2 min by car and you are at the beginning of the beautiful beach and pool (called rockpool). many restaurants at the boulevard.
Anmeldt 17 august 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Candy fra
Gruppe
Self Contained Twin Studio
Boede 3 nætter i maj 2012
good location, clean room,
room with kitchen is convenience, comfortable
good on everything, nice boss, with this comfortable room, I enjoyed my stay in Airlie Beach
Anmeldt 14 maj 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Arto fra Finland
Par
Boede 2 nætter i september 2011
Modest motel with good location close to buss stop
Low cost accommondation with small kitchen, room is suitable for two persons
we were looking for a room to overnite while visting the great barrier reef. the motel served the purpose well. it was very close to the tour pick-up point. the dinner and breakfast is available in the nearby mall or you can cook yourself. two kilometers away from the airlie beach, which can be easily reached by bus.
Anmeldt 23 september 2011
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Henryk fra Tyskland
Rejsende alene
Self Contained Twin Studio
Boede 3 nætter i marts 2013
Sehr sauber und in günstiger Lage
Bett, Bad, Küche
Freundliches und sehr hilfreiches Personal, nahegelegenes Einkaufszentrum Busverbindung. Sauberes und geräumiges Zimmer, ruhig gelegen.
Anmeldt 20 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Marion fra Tyskland
Par
Self Contained Twin Studio
Boede 3 nætter i april 2012
... einfach nur klasse ...
ruhig, sauber, freundlich, Einkaufscenter in der Nähe
gegen ende unserer australienrundreise war dieses motel noch einmal ein sahnestückchen !!! es liegt im vorort von airlie beach (cannonvale). recht ruhig, trotz hauptstraße. sehr freundliche gastgeber. sehr saubere und liebevoll eingerichtete zimmer mit klimaanlage und deckenventilator. 5 minuten entfernt ein großes einkaufszentrum mit gaststätten und bushaltestelle. zum relaxen ist ein kleiner sauberer pool vorhanden. sollte es uns noch mal in diese gegend verschlagen, dann nur in dieses motel.
Anmeldt 23 maj 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MARTA fra Spanien
Rejsende alene
Boede 2 nætter i oktober 2012
Recibimiento desagradable .
Ninguno...
Tuvimos un recibimiento muy desagrable. Llegamos a las 22,30 h; tardamos 1 h. en localizar el hotel, que estaba en las afueras, con escasa iluminación y el rotulo apagado. No se digno a preguntarnos si la tardancia habia sido por algun problema ó incidente. Lamentablemente esto hizo la estancia muy desgrable. Consejos de viajes: No aconsejaria a nadie este hotel. Tarde 1 h. en localizarlo. Estaba en las afueras, con el rotulo apagado y escasa iluminación. Recibimiento desagradable y a pesar de tener reserva me . Os Recuerdo que tarde 1 h. en localizarlo y lo encontre porque nos acompaño la policia.
Anmeldt 04 november 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: