Se alle 7.887 ejendomme i Paris.
Anmeldelsespoint5,5
Baseret på 94 anmeldelser
Paris Saint Honore Hotel
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
Badeværelse
Se flere billeder
Badeværelse
Se flere billeder
7,9 Rigtig god placering
Se kort
Se alle 34 billeder
7,9Beliggenhed
  • 100 m til offentlig transport

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • bar

  • lufthavnstransport

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Superior Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge (Superior Double or Twin Room)
...
  • 15 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 2 enkeltsenge eller 1 dobbe...
Indtast datoer for at se priser
Standard Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge (Standard Double or Twin Room)
...
  • 13 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Standard Enkeltværelse (Standard Single Room)
...
  • 8 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 1 enkeltseng
Indtast datoer for at se priser
Enkeltværelse med delt badeværelse (Single Room with Shared Shower and Toilet)
...
    Indtast datoer for at se priser
    Superior Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge (Superior Double or Twin Room)
    ...
      Indtast datoer for at se priser
      Lille standard-dobbeltværelse (Small Standard Double Room)
      ...
        Indtast datoer for at se priser
        Enkeltværelse med delt badeværelse (Single Room with Shared Shower and Toilet)
        ...
          Indtast datoer for at se priser
          Superior Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge (Superior Double or Twin Room)
          ...
            Indtast datoer for at se priser
            Enkeltværelse med delt badeværelse (Single Room with Shared Shower and Toilet)
            ...
              Indtast datoer for at se priser
              Lille standard-dobbeltværelse (Small Standard Double Room)
              ...
                Indtast datoer for at se priser

                Afstande og vigtige steder

                Nærliggende lufthavne
                • 13 km
                • Paris - Le Bourget Lufthavn (LBG)
                • 16 km
                • Paris Orly Lufthavn (ORY)
                Offentlig transport
                • 100 m
                • Miromesnil
                • 550 m
                • Champs Elysées-Clémenceau Metrostation
                Hospitaler og klinikker
                • 750 m
                • Cimn - Medical Imaging
                Apoteker
                • 300 m
                • Pharmacie
                Dagligvarebutikker
                • 1,4 km
                • Carrefour Express
                Pengeautomater
                • 100 m
                • ATM

                Mere om Paris Saint Honore Hotel

                En oversigt

                Vis mere

                Hvad de tilbyder

                Vis mindre

                Politikker

                Vis mere

                Brugbare oplysninger

                Vis mere

                Verificerede kundeanmeldelser

                Agoda Anmeldelser (94)
                Booking.com Anmeldelser (168)

                3,9

                Sortér efter rejsetype
                Anmeldelsespoint
                • Hotellets stand/rengøring 4,8
                • Faciliteter 5,3
                • Beliggenhed 7,9
                • Værelseskomfort og kvalitet 4,9
                • Service 5,6
                • Værdi for pengene 5,1
                Anmeldelsespoint
                • Hotellets stand/rengøring 4,0
                • Faciliteter 4,0
                • Beliggenhed 7,8
                • Værelseskomfort og kvalitet 3,5
                • Service 4,7
                • Værdi for pengene 3,7
                Anmeldelsespoint
                • Hotellets stand/rengøring 5,1
                • Faciliteter 5,6
                • Beliggenhed 8,5
                • Værelseskomfort og kvalitet 5,4
                • Service 5,8
                • Værdi for pengene 5,4
                Anmeldelsespoint
                • Hotellets stand/rengøring 4,9
                • Faciliteter 4,5
                • Beliggenhed 7,8
                • Værelseskomfort og kvalitet 5,5
                • Service 6,1
                • Værdi for pengene 5,8
                Anmeldelsespoint
                • Hotellets stand/rengøring 3,0
                • Beliggenhed 6,0
                • Værelseskomfort og kvalitet 2,5
                • Service 3,5
                • Værdi for pengene 3,5
                • Hotellets stand/rengøring 6,0
                • Faciliteter 10,0
                • Beliggenhed 8,0
                • Værelseskomfort og kvalitet 4,0
                • Service 5,3
                • Værdi for pengene 6,7
                Anmeldelsespoint
                • Hotellets stand/rengøring 4,7
                • Faciliteter 6,0
                • Beliggenhed 6,0
                • Værelseskomfort og kvalitet 4,0
                • Service 5,3
                • Værdi for pengene 3,8
                Leveret af verificerede gæster fra Agoda
                Filtre

                Anmeldelsessprog
                • English
                • Français
                • 简体中文
                • 한국어
                • 日本語
                • Svenska
                • Português (PT)
                • Español
                • Nederlands
                • Italiano
                • 繁體中文 (香港)
                • العربية
                • Ελληνικά
                mere mindre

                Værelsestype
                • Standard Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
                • Superior Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge

                Sortér efter
                Viser 86 verificerede anmeldelser
                • ryd alle

                8,8
                kunlanan fra Thailand
                Rejsende alene
                Standard Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
                Boede 2 nætter i januar 2014
                Great stay”
                Valuable with convenience locotion
                Anmeldt 09 marts 2017
                Dear guests, Thank you very much for your lovely and precious comments. We awould like to thank you for taking the time to give us feedback after your recent stay at Paris Saint Honoré Hôtel. We are so pleased you enjoyed your stay, and recommand it to other people. At Paris Saint Honoré, it is our aim to make sure our guests leave feeling better than when they arrived. We will keep developing our services and products, and we look forward to welcoming you back in the near future. Best regards
                Besvaret 28 juli 2017
                Vis mere
                Paris Saint Honore Hotel
                Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
                2,8
                Rose fra Frankrig
                Forretningsrejsende
                Standard Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
                Boede 1 nat i september 2016
                A rat races hôtel room , and extremly dirty . / tres sale avec des rats dans les chambre ”
                Very dirty hotel with rats in the room , And dim lit so as you don't get to see the dirtiness. Très sale avec des rats dans les chambre Mal illuminer pour caché la salite .
                Anmeldt 12 september 2016
                Monsieur, Ce commentaire est fallacieux, car il n'y JAMAIS eu de rats chez nous. Ma réponse sera court. Merci Cordialement
                Besvaret 28 juli 2017
                Vis mere
                Paris Saint Honore Hotel
                2 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du? |
                5,6
                Phoebe fra Storbritannien
                Par
                Standard Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
                Boede 2 nætter i april 2016
                Small double room with small toilet/shower”
                The room was smaller than what we expected compare to the photos shown online. The toilet was however a big deal breaker, it is a tiny room contains toilet seat right next to the shower and the smallest sink I have ever seen. The wifi was not working from my room. The location is good.
                Anmeldt 15 august 2016
                Dear guest, Thank you for taking the time to post your opinion about our hotel. The rooms for one person, with shared shower and btoilet, like the one you had, even if they are the cheapest we have, have enough space to give you a maximum comfort. We do have had a small issue with the wifi because we have chaged the internet subscribtion, but now it is fixed and it works perfectly. Best regards
                Besvaret 28 juli 2017
                Vis mere
                Paris Saint Honore Hotel
                Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
                4,0
                Hiromi fra Schweiz
                Rejsende alene
                Standard Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
                Boede 1 nat i juni 2016
                The Paris standard”
                It's not easy to find a good hotel in Paris. This hotel may be not so bad according to the Paris standard, but bit difficult to accept for Japanese & Swiss. Nevertheless, the hotel people were nice.
                Anmeldt 04 juni 2016
                Dear Guest, Thank you very much for your comments. We awould like to thank you for taking the time to give us feedback after your recent stay at Paris Saint Honoré Hôtel. We are so pleased you enjoyed your stay. Our hotel is truly affordable and very well located. At Paris Saint Honoré, it is our aim to make sure our guests leave feeling better than when they arrived. We will keep developing our services and products, and we look forward to welcoming you back in the near future. Best regards
                Besvaret 28 juli 2017
                Vis mere
                Paris Saint Honore Hotel
                Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
                3,6
                frank fra USA
                Rejsende alene
                Superior Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
                Boede 1 nat i februar 2016
                Sucks”
                Sucks wifi doesn't work no heat rude to Americans
                Anmeldt 01 marts 2016
                Dear Franck, Thank you for taking the time to post your opinion of our hotel. We welcome many americans and they are very pleased in general. We are sorry if your stay was not like you expected it to be. We do have had a small issue with the wifi, because meanwhile we have changed the internet subscription, but now it perfectly works. Best regards
                Besvaret 28 juli 2017
                Vis mere
                Paris Saint Honore Hotel
                1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du? |
                9,0
                Linh fra Vietnam
                Par
                Standard Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
                Boede 3 nætter i december 2015
                Value for money”
                The location is very good, in the center and easy to catch bus. Near historical venues. The staffs ảre friendly and helpful. The room is warm with nice decor. I would come back again
                Anmeldt 02 januar 2016
                Dear Guest, Thank you very much for your lovely comments. We awould like to thank you for taking the time to give us feedback after your recent stay at Paris Saint Honoré Hôtel. We are so pleased you enjoyed your stay. At Paris Saint Honoré, it is our aim to make sure our guests leave feeling better than when they arrived. We will keep developing our services and products, and we look forward to welcoming you back in the near future. Best regards
                Besvaret 28 juli 2017
                Vis mere
                Paris Saint Honore Hotel
                Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
                2,0
                Ho fra Vietnam
                Rejsende alene
                Superior Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
                Boede 3 nætter i juli 2015
                A terrible place to stay !!!”
                Paris Saint Honore Hotel
                I had a very bad experience at this hotel. Things were very messy and I was very difficult to be able to go inside the hotel. I was amazed when the staff "care of me", their attitude is very bad and I think they are totally unprofessional. They assigned me a room that I thought it was an abandoned warehouse, very dusty. I have felt very hard in those days at this hotel, because I was not able to cancel the reservation. And I felt very very bad, I swear that I will never return to this hotel again!
                Anmeldt 13 juli 2015
                Dear, We have taken your comment into account and it concerns us. We had conducted an inquiry and you wanted to cancel the reservation once you arrived there. However, the room was nothing unusual and was objectively clean, welcoming and according to our standards. We apologize for not being able to cancel the booking immediately, once you said that the room did not meet your requirements, we have a specific procedure to follow for this. We recall that we are a 2 star hotel, and that your assessment is a bit severe with regard to the standards imposed for hotels of 2 stars. We wish you all the best. cordially
                Besvaret 14 august 2017
                Vis mere
                Paris Saint Honore Hotel
                1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du? |
                3,3
                Abdulrahman fra Saudi-Arabien
                Familie med små børn
                Standard Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
                Boede 3 nætter i juni 2015
                It was bad”
                I will never ever repeat visiting this hotel
                Anmeldt 21 juni 2015
                Dear guest, We are upset with the rate and review, and we don't undestand the reasons that make you say that. I t would have been more convenient for us if you had described a little more the problem. Thank you though for this review Best regards The reception
                Besvaret 13 august 2017
                Vis mere
                Paris Saint Honore Hotel
                1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du? |
                3,3
                Biren fra Storbritannien
                Par
                Superior Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
                Boede 2 nætter i juli 2014
                Avoid this hotel!!”
                Good location was the good thing
                We booked this hotel for a weekend trip to Paris. It was a mildly hot day. We got to the hotel at about 10pm. Got in the lift and straight away knew it was rubbish. Me and my wife barely got in the life with our one bag!! We came inside the room and it was dark and stuffy. There was no AC, no fan. The bed and pillows were unclean (do NOT trust the professional pictures!!). The room didn't seem to have been cleaned for a while. We then saw the bathroom - way too small. I mean SMALL. They just somehow fitted a shower, sink and toilet in a small room without thinking what they are actually for. After seeing the status of the room and bathroom me and my wife roamed the streets of Paris at night to look for another hotel. After asking lot of hotel in nearby area we came back to the hotel opposite our hotel. Unfortunately I do not have useful opinion of how it is to spend the night at this hotel because it was so bad we had to abandon this hotel and lose our money.
                Anmeldt 19 april 2015
                Dear, We have taken your comment into account and it concerns us. We had conducted an inquiry and you wanted to cancel the reservation once you arrived there. However, the room was nothing unusual and was objectively clean, welcoming and according to our standards. We apologize for not being able to cancel the booking immediately, once you said that the room did not meet your requirements, we have a specific procedure to follow for this. We recall that we are a 2 star hotel, and that your assessment is a bit severe with regard to the comfort imposed for hotels of 2 stars. Know that the room reserved by your care is a comfort room. If it seemed small, we had offered you at the entrance a superior room which is bigger and which you refused since it is more expensive. The evaluation would have been much better if you had opted for the superior room. Anyway, we are sorry that our comfort rooms did not suit you, and sorry that the stay did not go as planned, we wish you continued success in
                Besvaret 14 august 2017
                Vis mere
                Paris Saint Honore Hotel
                1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du? |
                5,3
                David fra Storbritannien
                Par
                Superior Værelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
                Boede 2 nætter i december 2014
                weekend in paris”
                location, helpful staff, quiet
                Staff very helpful but room was disappointing
                Anmeldt 07 december 2014
                The Hotel Paris Saint-Honoré and his team present their compliments. We are happy to hear you say that our personnel welcomed you well. We are worried about your impression that the room was old. Our establishment is a cozy establishment, located in the very center of Paris and in perfect harmony with the typical historical establishments of the district. The whole may seem old and possibly not to your personal taste, but we must keep a conservative spirit for our typically Parisian establishment. . Nevertheless, we would like to thank you for the time you spent on writing. Very respectfully
                Besvaret 14 august 2017
                Vis mere
                Paris Saint Honore Hotel
                Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


                1

                Vælg bonusordning

                PointsMAX
                Sprog
                Bonusordning A Bonusordning A
                Bonusordning B

                Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

                2

                Vælg pointtilbud

                Hotelværelse A
                Værelsesoplysninger
                Tjen
                5.000 point

                Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

                3

                Indtast medlems-ID

                Land i pas
                Medlemskabs-ID
                1234

                Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

                Start her og vælg din foretrukne ordning:
                <Forrige
                August 2017
                MaTiOnToFr
                 123456
                78910111213
                14151617181920
                21222324252627
                28293031   
                Næste>
                September 2017
                MaTiOnToFr
                    123
                45678910
                11121314151617
                18192021222324
                252627282930