Parkview Holiday Apartments i Durban til Bedste Pris-garanti | Agoda.com
Parkview Holiday Apartments
Parkview Holiday Apartments
Se alle 26 billeder
Suite 2 - Seng Parkview Holiday Apartments
Suite 2 - Seng
Se alle 26 billeder
Udvendig Parkview Holiday Apartments
Udvendig
Se alle 26 billeder
privat pool Parkview Holiday Apartments
privat pool
Se alle 26 billeder
Fritidsfaciliteter Parkview Holiday Apartments
Fritidsfaciliteter
Se alle 26 billeder
PÅ KORTET Parkview Holiday Apartments
PÅ KORTET
Rigtig godt
Beliggenhed
7,0
Se alle 26 billeder Parkview Holiday Apartments
Se alle 26 billeder
Fjernet fra Favoritter

Parkview Holiday Apartments

Rigtig god placering
Bo i hjertet af Durban
Vil du vide mere om Parkview Holiday Apartments?
Godt
Baseret på 18 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,8
  • 230 m fra stranden

  • byens hjerte

  • daglig rengøring

  • bar

Værelsesvalg
Standard Dobbeltværelse (Standard Double Room)
Standard Dobbeltværelse (Standard Double Room)
...
  • 30 m²/323 ft²
  • bruser
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Lejlighed med udsigt over haven. (Apartment with Garden View)
Lejlighed med udsigt over haven. (Apartment with Garden View)
...
  • 60 m²/646 ft²
  • bruser
  • 1 king-size seng og 2 soves...
Indtast datoer for at se priser
Suite 1
Suite 1
...
  • Udsigt: Have
  • 35 m²/377 ft²
  • 1 queen-size seng
Indtast datoer for at se priser
Suite 2
Suite 2
...
  • Udsigt: Have
  • 20 m²/215 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om Parkview Holiday Apartments?
Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Mere om Parkview Holiday Apartments

Mere om Parkview Holiday Apartments

Oversigt

Vis mere

Afstande og vigtige steder

Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mindre

Hvad de tilbyder

Vis mindre

I nærheden

Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mere

Ejendommens gæstepolitikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (18)Booking.com Anmeldelser (24)
6,8
Godt
Baseret på 18 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring6,7
Faciliteter6,1
Beliggenhed7,0
Service7,0
Værdi for pengene7,3
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Français
Værelsestype
Suite 1
Suite 2
Sortér efter
Viser 7 verificerede gæsteanmeldelser
9,6
Fremragende
Kantha fra Sydafrika
Par
Suite 2
Boede 3 nætter i april 2018
Outstanding service Many thanks to Doreen and Jermaine...”
Will surely make this my first option for future bookings. I am impressed
Anmeldt 04 maj 2018
2,8
THANDIWE fra Sydafrika
Par
Suite 1
Boede 3 nætter i april 2018
1”
The hotel is so dirty I was not impressed at all
Anmeldt 02 maj 2018
10,0
Fremragende
Dumisani fra Sydafrika
Rejsende alene
Suite 2
Boede 9 nætter i december 2017
Pleasure Stay”
Always a pleasure booking in this Hotel. My stay always feels shorter every time. Hotel is not too crowded and staff can easily identify everyone entering and leaving the Hotel. Definitely a keep for all my Durban trips
Anmeldt 09 januar 2018
4,0
Andrew fra Sydafrika
Par
Suite 2
Boede 4 nætter i december 2017
We had a bad service at the reception interns of reseevation we wwre told that we dont appear on ”
I dont work for parkview i was told that agoda was responsible for this booking not them that was an emotional abuse,as we have paid for 4days but here we were without accomodation,the manager was also not help full,untill one lady helped us,worse the room had no lights but only in f bathroom with only i toilet paper that was already used,we had to buy our own tissue,i will never ever set my foot no reccomend any one to that place at all,even on the 30th the were customers the very same night complainning about the samething it took them more than an hour for them to get hep,it looks like this is hoe parkview operates, what was gonna happen to my money if we went to look for onother place day? that
Anmeldt 04 januar 2018
Dear Andrew I am sorry to hear of your bad experience at the Parkview. However, from my knowledge and records you did not book with us that is Parkview Holiday Apartments. It is possible that you booked with The Parkview Hotel which is also on Agoda. The Parkview building is a holiday letting establishment with various owners letting out their units. My units(Parkview Holiday Apartments) is managed seperately from the rest of the building and I have my own Manager who deals with all my bookings and not the receptionist at The Parkview Hotel. Kind Regards, Germaine Barnard
Besvaret 17 januar 2018
Parkview Holiday Apartments
7,2
Rigtig godt
Pauline fra Sydafrika
Par
Suite 1
Boede 2 nætter i november 2017
We would use it again if itsunami on special”
The main concern was safety and they delivered. Security staff was amazing. Hot water was perfect and It was really clean. Not far from the beach and hangouts. Lovely
Anmeldt 20 november 2017
5,6
Scelo fra Sydafrika
Par
Suite 2
Boede 1 nat i september 2017
Place was not as nice as pictures ”
The place had a low bed, staff at the property was great and helped a lot. The room has a lot of issues, bathroom door does not close fully, there is no parking at property so had to park at building across.
Anmeldt 07 oktober 2017
2,0
Mélanie fra Frankrig
Par
Suite 2
Boede 1 nat i juli 2018
NE RECOMMANDE PAS!”
Arrivés à 18h30 nous avons été accueillis par l'agent de sécurité du bâtiment (très gentil) car il n'y avait personne à l'accueil. L'agent ne nous avait pas retrouvés dans la liste des clients qu'il devait recevoir ce soir là alors que notre réservation était confirmée et payée. Du coup il a dit qu'il était désolé et qu'il n'y avait rien à faire car à cette heure là il n'y avait plus de réceptionniste et qu'il ne dispose d'aucun numéro de responsable qu'il aurait pu joindre pour expliquer la situation. Nous avons compris par la suite que certaines chambres de l'hôtel appartiennent a des particuliers et c'est à eux d'accueillir leurs clients ou donne l'ordre au gardien de le faire mais ce soir là... personne n'est venu nous acceuillir et l gardien ne savait pas quoi faire. On a finalement trouvé un numéro à joindre (à nos frais) sur la réservation et appelé la personne. Sans excuse, elle a juste communiqué le num de la chambre au gardien. En plus, chambre de qualité très médiocre
Anmeldt 17 juli 2018
Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

Tilbage til søgeresultater

Tilbage til værelsesvalg

|

Luk