2015
Godt 7,5
baseret på 9150 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 9150 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 7,2
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Service 7,4
  • Værdi for pengene 7,3
  • Mad/spisning 6,6
Sortér efter

NG fra Malaysia
Par
Deluxe
Boede 1 nat i september 2016
Long Q while check in, room security card issue
Took me 20 minutes for check in, front desk staff not enough. No compliment parking. Toilet a bit old and the most of all, don't know who used their card and entered my room by mistake while night time!!
Anmeldt 25 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

amier fra Indonesien
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i juli 2016
Location near the MRT
Hotel is located near the City Hall Mrt. Surrounding have not much to do, couple of local restaurants available.
Anmeldt 24 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ssu fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i september 2016
They didnt clean the bathroom and remove used bottles of shampoo
Cleanliness was not thorough
Anmeldt 23 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Anna fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i september 2016
Accessible
no problem
Anmeldt 22 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Andrew fra Australien
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 5 nætter i maj 2013
Average stay
Whilst close to most amenities - disappointing option with very average breakfast options. Clean rooms with good desks when travelling for business
Anmeldt 22 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Airina fra Indonesien
Par
Deluxe
Boede 4 nætter i juli 2016
Reception service was so slow
Everythings okay there.. But 1 thing that i want to share is the reception service was so slow.. It took more that half an hour to got my room.
Anmeldt 21 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Loh fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i januar 2016
Good location for businessman
Good location for businessman
Anmeldt 21 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

vanthao fra USA
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i september 2016
best service but hotel room too small
small room than i expected
Anmeldt 21 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JR fra Malaysia
Par
Deluxe
Boede 1 nat i september 2016
So far so good
Good
Anmeldt 21 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YUKIHIRO fra Japan
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 3 nætter i september 2016
old hotel
I killed 100s of insects in my 3 days staying.
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: