Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 27 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,2
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 6,9
  • Værelsets komfort/standard 8,6
  • Service 8,7
  • Værdi for pengene 8,9
  • Mad/spisning 6,5
Sortér efter

ANCHAN fra
Par
Standard-bungalow
Boede 1 nat i marts 2012
nice place
good service
room is very clean. quite place and very nice to relax. there are small and clean swimming pool.
Anmeldt 07 marts 2012

Ronald fra Belgien
Par
Standard-bungalow
Boede 4 nætter i december 2011
Quiet bungalows with swimming pool
quiet, swimming pool, wifi
it was not so easy to find the phuket garden homes because the address on the voucher was wrong and the taxidriver dropped us at a building site. once we were at the bungalows we were very pleased. the house was super clean with a little sitting room in front with refrigerator, a large sleeping room with airco an television and in the back a kitchenette with microwave and sink. next to it the very large shower an toilet. some of the houses are build around the nice swimming pool. the houses are far away from phuket town but the staff of the hotel arranged the rent of a motorbike for us. the promotional price we paid with agoda was value for money.
Anmeldt 15 januar 2012

Frank fra Belgien
Par
Standard-bungalow
Boede 2 nætter i januar 2015
vriendelijk proper goede prijs / kwaliteit
mooie tuin leuk zwembad zeer vriendelijke hulpvaardige mensen
Relax.. you need transport to move around, a bit far from shops , etc. It is missing a kitchen because the lay out for a restaurant is already there.. we had a huge jetlag so it was a good place to stay with good service
Anmeldt 30 januar 2015

Laetitia fra Frankrig
Par
Standard-bungalow
Boede 3 nætter i december 2014
Zen attitude
Piscine, calme, tranquilité
Anmeldt 02 januar 2015

Gregoire fra Frankrig
Par
Standard-bungalow
Boede 1 nat i april 2012
Très joli hôtel
Parfait avant d'aller à koh phi phi
Hotel très correct avec un personnel serviable et très gentil. Il n'est pas très loin des ferry pour koh phi phi îles donc parfait pour une halte sur phuket avant de faire la traversée le lendemain matin.
Anmeldt 23 juli 2012

ZHIJIAN fra Kina
Familie med store børn
Standard-bungalow
Boede 3 nætter i februar 2016
挺不错的酒店
一开始入住可能会感觉位置偏僻,设施简陋,蚊虫特多。但住下后,发现其服务很好,很贴心。推荐在酒店租摩托,无需压护照。推荐在酒店解决三餐,味道非常可口。在查龙地区,各方面消费都比卡隆地区便宜近一半,是海岛一日游的好落脚点。
Anmeldt 08 februar 2016

BENWEI fra Danmark
Forretningsrejsende
Standard-bungalow
Boede 1 nat i december 2015
服务态度好
服务好
我在此酒店遇到一位瑞典朋友,他对此酒店评价很好,我预定的是这家酒店,被朋友送到了附近一家酒店, 已经很晚,看不清楚的缘故, 但是他们为了解决问题都很信赖 agoda, 确实感动.
Anmeldt 08 december 2015

HUIQING fra Kina
Par
Standard-bungalow
Boede 1 nat i januar 2015
性价比高,酒店漂亮,店员服务态度好
性价比高,酒店漂亮,店员服务态度好
性价比高,酒店漂亮,店员服务态度好,值得一住
Anmeldt 11 februar 2015

jianfeng fra Kina
Familie med små børn
Standard-bungalow
Boede 6 nætter i juli 2014
经济实惠,环境优雅,值得再一次入住。
经济实惠,环境优雅,人员素质高!
Anmeldt 20 juli 2014

Rattanaporn fra Thailand
Familie med små børn
Standard-bungalow
Boede 2 nætter i april 2016
ความสะอาด
ไม่ทำความสะอาดห้องพัก&ข้อมูลที่ให้กับลูกค้าไม่ตรงกับการจองผ่าน agoda
Anmeldt 13 april 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: