Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 251 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,7
  • Faciliteter 4,8
  • Beliggenhed 7,3
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Personalet 6,9
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 5,5
Sortér efter

hilmy fra Malaysia
Par
Standard-enkeltværelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i januar 2016
Good place for budget traveler.
The plae is ok... not so good... but the price is worth for budget traveler...
Anmeldt 06 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

TING fra Malaysia
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse til 1 person standard
Boede 2 nætter i december 2015
Value for money
Basically very satisfy with a night stay. Big room with cheap price
Anmeldt 25 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

swee fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2015
small hotel
location, easy and relax
ok
Anmeldt 25 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

MAGERET fra Malaysia
Par
Dobbeltværelse til 1 person standard
Boede 2 nætter i december 2015
Highly recommended for bacpackers!
Cheap,comfort,near city centre.
Satisfy!
Anmeldt 23 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

winne fra Malaysia
Familie med små børn
Standard med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i december 2015
The room cleaniess
Near to food court
The toilet unclean. Hotel did't provide parking space for guest. Guest need to pay a parking by itself.
Anmeldt 21 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

kyle fra Malaysia
Par
Standard-enkeltværelse med 2 enkeltsenge
Boede 11 nætter i november 2015
Good for short stay
Suffice if on tight budget
1) Moody and unfriendly face staff especially the night shifts 2) Don't expect a daily housekeeping or having your towel change 3) Always full house, so don't expect extra pillow, or extra towels 4) Don't forget parking coupon if you are driving 5) Noisy and no sound proof wall 6) Air con leaking 7) Get your rate online (nett), if you walk in, rate daily and weekend rate are different 8) uncomfortable bed, and dusty floor 9) No basic amenities in the room except TV and mineral water 10) Good for transit purpose but not for long stay
Anmeldt 04 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

mohd fra Malaysia
Familie med små børn
Standard med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i november 2015
Good
Cleanliness
Anmeldt 30 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SHIAU fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i november 2015
overal ok
convenience, location
Anmeldt 21 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kong fra Malaysia
Familie med store børn
Standard-enkeltværelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i november 2015
Value for money
conveneince,tidy and friendly
It was a good experience to stay in this hotel as it provided tidy room with some extra facilities such as water cooler and ironing service in different floor. every room come with Tv for satelite channel(limited channel). Wifi is available for every room. Variety of chinese food available from early morning until late night. 7-11 is just around the corner. Recommended for school/family trip and single backpacker as well.
Anmeldt 20 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wan fra Malaysia
Familie med store børn
Standard med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i november 2015
Value for Money
Location, Price
The best thing for a family who like to eat is that there are a lot of coffee shops around the hotel. It is near the town area too. The price is cheap. It is suitable for travelers who want to stay for many days.
Anmeldt 19 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: