Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 251 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,7
  • Faciliteter 4,8
  • Beliggenhed 7,3
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Personalet 6,9
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 5,5
Sortér efter

Karen fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 4 nætter i juli 2016
SMELLY TOILET
Everything was okay except for the toilet. I made a mistake of leaving the toilet door open one time, and when i came back after a long day, the room literally smelt like a sewage treatment plant. I wouldnt mind staying again only if they'd fix the smell.
Anmeldt 27 juli 2016

Choe fra Malaysia
Gruppe
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i juli 2016
Terrible!
No shampoo, air cond remote control not functioning, dim light, WI-FI failed to connect!! When we complaint about wifi, the staff answered "it is like that"!!!!! Horrible!!
Anmeldt 11 juli 2016

Maximillian fra Malaysia
Gruppe
Standard-enkeltværelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juni 2016
Satisfied
Overall it is a good hotel
Anmeldt 08 juni 2016

nasuha fra Malaysia
Gruppe
Standard med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2016
Good but hot room
The aircond in the room is not cold.
Anmeldt 28 maj 2016

Grace fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i maj 2016
Awful Hygiene Problem
The room is totally unclean. There are a lot of cockroaches in room, bed, toilet. The bedsheet is dirty as well as pillowcase. It's so disgusting. The toilet's ceiling is looking like it's gonna collapse. We expect it has lift but it don't.
Anmeldt 22 maj 2016

MELBY fra Malaysia
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse til 1 person standard
Boede 1 nat i maj 2016
Couple
Unpleasant
Anmeldt 13 maj 2016

dennis fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i april 2016
terrible smell of blanket..
bed sheet and blanket need to clean always especially have lots of "stain" on it...
Anmeldt 03 maj 2016

Norlia fra Malaysia
Gruppe
Standard med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i april 2016
Value for money and great location.
Recommended
Anmeldt 28 april 2016

kyle fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i april 2016
for convenience sake
good for transit purpose, and not for long stay
Anmeldt 22 april 2016

kyle fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i april 2016
Just at convenience
If on a tight budget, it serves the purpose if you are not intending to stay long in that place. For transit purpose is just fine. Reasonably ok as long don come with expectation, but bring ur own coffee and tea, and also water jug :P
Anmeldt 22 april 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: