Fantastisk 8,2
baseret på 1049 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1049 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 8,9
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Personalet 8,8
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

joachim fra Tyskland
Familie med små børn
Lagune side
Boede 2 nætter i maj 2014
Hotel nice for holiday, bad transport.
friendlu stuff, beautifull garden
all in all ok
Anmeldt 01 juni 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

johnavel fra Filippinerne
Familie med små børn
Lagune side
Boede 1 nat i maj 2014
great and kids had a real fun
nice view, child friendly swimming pool & friendly staff
Anmeldt 30 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Joy fra Filippinerne
Familie med store børn
Lagune side
Boede 1 nat i maj 2014
Perfect Weekend
Service Beauty Comfort
Love it!
Anmeldt 27 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

franklin fra Filippinerne
Familie med store børn
Lagune udsigt
Boede 2 nætter i maj 2014
A family hotel, with nice ambiance, hospitable
Amazing laggoon, hospitable staff, afordable food, friendly staff, fast service, far from the mall, less shuttle service to the mall, it should be every hour or evry two hours service to the mall
I have an amazing stay of the resort, staff are courteous, friendly and hospitable, with good in speaking english. The problem of the resort, less shuttle service to the mall, it should be every hour or two back and forth to the mall. The big slide of the swimming pool is not available. Should be fixed right away. food is great and and affordable. Fast room service and high speed internet, nice swimming pool or laggoon. Good for young children. Easy access to the airport and for free. The hotel is for relaxing, for family and child friendly. When i check in and check out. It's a fast service and accomodating staff.
Anmeldt 24 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JoselitoAng fra Filippinerne
Familie med små børn
Lagune udsigt
Boede 2 nætter i maj 2014
Excellent, impressive service from the whole staff
EXCELLENT Facilities Ambiance Staff
Best experience ever! Superb facilities, ambiance Well,trained, professional, the best so far staff
Anmeldt 15 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Roby fra Filippinerne
Par
Lagune udsigt
Boede 1 nat i maj 2014
Good!
Very Nice Amenities, Location and Staff
Overall, it was a very nice hotel. Very good Staff (always smiling). Nice Amenities - From Pools to Lagoon, Biking within the hotel, Wall Climbing, Pools. We have a bit of a problem with the AC, the hotel staff managed it well, we were transferred to another room. I would recommend it to my friends.
Anmeldt 15 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JI fra Sydkorea
Familie med små børn
Lagune side
Boede 3 nætter i maj 2014
Great pool. All good except restautant
Pool/ message/ aqua ride
Clean cozy local mood but not modern. Still pretty good..
Anmeldt 14 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

catherine fra Filippinerne
Familie med små børn
Lagune udsigt
Boede 3 nætter i maj 2014
great staff; excellent customer service
fun activities; superb customer service; surroundings
My kids and I loved the place. Location is very far from the city but ok because my kids never want to leave the resort. we will come back next summer!
Anmeldt 14 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Luke fra New Zealand
Familie med små børn
Lagune side
Boede 1 nat i oktober 2013
Themepark-ish
Plenty of pools, a lot of space, decent restaurants
It's a little artificial for my liking. Everything you swim in is man made. I found it kinda... weird.
Anmeldt 06 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Carmelle fra Filippinerne
Par
Lagune side
Boede 2 nætter i april 2014
Fun & Relaxing
Service, Location & Ambiance
Great!
Anmeldt 06 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: