Fantastisk 8,2
baseret på 1049 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1049 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 8,9
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Service 8,8
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

Hamilton fra Canada
Rejsende alene
Lagune side
Boede 3 nætter i september 2012
Nice clean resort, diving facilities on site
Nice pools, lots of activities, dive shop on site although local sites are limited
Anmeldt 20 juni 2013

Desiree fra Filippinerne
Gruppe
Lagune side
Boede 2 nætter i juni 2013
It was a fun stay.
Quiet location, friendly staff, big place
Fun, a bit expensive, and can be as relaxing or as adventurous as we want.
Anmeldt 19 juni 2013

Jezalin fra Filippinerne
Par
Lagune udsigt
Boede 1 nat i juni 2013
Paradise!
Super friendly staff, beautiful place wherever you turn any time of the day, comfortable beds
Anmeldt 18 juni 2013

SEWOON fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Lagune udsigt
Boede 1 nat i maj 2013
good location, comfortable room
room, clean, service
Anmeldt 17 juni 2013

aireen fra Filippinerne
Familie med små børn
Lagune side
Boede 1 nat i juni 2013
Relaxing stay.
Excellent service, quiet surroundings, good food.
Anmeldt 15 juni 2013

HIU fra Hongkong
Par
Lagune udsigt
Boede 1 nat i juni 2013
Beautiful pool, relaxing, cleanliness
Friendly staffs, nice pool and relaxing
Anmeldt 13 juni 2013

sarah fra Filippinerne
Familie med små børn
Lagune side
Boede 1 nat i juni 2013
There's a lot of thing to do. A lot to explore.it'
View is great, I love the food, the room is clean
Ala in all its great and we love to come back, we will definitely recommend third place to our family and friends
Anmeldt 13 juni 2013

maria fra Filippinerne
Familie med små børn
Lagune udsigt
Boede 1 nat i juni 2013
nature resort with friendly staff
lots of amenities, friendly staff, good food
WePlease contact our Customer Support if you experienced any serious issue. had a great stay at Plantation Bay. They have very accommodating staff. Rooms and bathrooms is large and clean though I think they need to change their bathroom towels as they look old already. Food are superb, a la carte prices is reasonable but their buffet is pricey. Lots of fun activities for the kids.
Anmeldt 11 juni 2013

Juv fra Filippinerne
Familie med store børn
Lagune side
Boede 3 nætter i maj 2013
Not worth a second visit...
ala carte breakfast, lagoon side view room, free shuttle to airport
for a 5-star hotel, you'd expect a no discrimination policy and a more attentive service. We wanted to dine in one of the restaurants, but were told that guests who had wet clothes (from a dip in the lagoon/pool) can't dine in. However, guests who came after us and also had wet clothes were not told of this restaurant policy. As to the slow/absent service, we requested for a tidy up of our room since we'd be out from 9am til 1 pm, but when we returned the room wasn't clean and we had to complain 3 times before they sent two people to clean up the room. These incidents totally ruined our impression about the hotel. Definitely not worth a second visit....
Anmeldt 10 juni 2013

Jiyoung fra Sydkorea
Rejsende alene
Lagune udsigt
Boede 3 nætter i maj 2013
Great swimming pool
swimming pool, service, no tips
great view and perfect swimming pool. but do not eat the lunch on the restaurant in resort. expensive and eww...
Anmeldt 07 juni 2013


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: