Fantastisk 8,2
baseret på 1049 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1049 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 8,9
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Service 8,8
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

Raquel fra Filippinerne
Familie med små børn
Lagune side
Boede 1 nat i maj 2016
Great
Nice staff
Anmeldt 22 maj 2016

Patrick fra Filippinerne
Par
Lagune udsigt
Boede 2 nætter i maj 2016
Awesome
Amazing resort
Anmeldt 22 maj 2016

Ma fra Filippinerne
Par
Suite med 1 soveværelse
Boede 3 nætter i maj 2016
clean & nice place
Very relaxing place... Nice staff and great foods...
Anmeldt 21 maj 2016

Christopher fra Filippinerne
Familie med små børn
Lagune side
Boede 2 nætter i maj 2016
good location and nice lagoon
good for families with young kids
Anmeldt 20 maj 2016

Irish fra Filippinerne
Par
Lagune udsigt
Boede 1 nat i maj 2016
Good place to relax
Highly recommended amenities. You'll have the option for fresh water or salt water pool or you can just jump in to the beach. Great experience too to have a bar in the middle of the pool. One flaw is you can't bring in food and drinks in the room and there's like 3-4 restaurants only you can choose from and it's kind of expensive. Also, we got disappointed with one of the staffs at Kilimanjaru. We decided to eat here for breakfast since it's the only one open during that time. I got up to get more food while my partner was left at the table. When I got back, my partner informed me that she got pissed off because when the waitress took the used plates we've set aside, it was on a stomped manner. It was really awful and it's not a good customer experience. A smile could have been better even if there's no tip policy.
Anmeldt 19 maj 2016

gerelean fra Filippinerne
Familie med store børn
Lagune side
Boede 1 nat i maj 2016
Awesome R&R
The best rest and relaxation, the best staff, the best food! My stay at Plantation Bay is just beyond awesome!
Anmeldt 16 maj 2016

naoki fra Filippinerne
Par
Lagune side
Boede 2 nætter i april 2016
Anniversary
it was good to stay in Plantation bay. I want to come back
Anmeldt 05 maj 2016

John fra Storbritannien
Par
Lagune udsigt
Boede 5 nætter i april 2016
Couple reciew
Lakes in need of a more regular cleaning, not as clean as the last visit, overall a fantastic place, recommend to visit.my girlfriend says"More clean please cosI don't like it if I saw dirty things floating in the water also under the water."
Anmeldt 04 maj 2016

Silvia fra Filippinerne
Familie med små børn
Lagune side
Boede 1 nat i april 2016
Enjoyable stay
We enjoyed our stay in the resort - saltwater lagoons were clean, the kids enjoyed playgrounds and kids pool. Hotel staff were efficient and friendly. We will definitely come back again with my family :)
Anmeldt 02 maj 2016

oliver fra Tyskland
Par
Lagune udsigt
Boede 2 nætter i april 2016
Great ,but food can improve
Allover great stay for 2 days. But food is not 5 star.
Anmeldt 01 maj 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: