Fantastisk 8,2
baseret på 1049 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1049 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 8,9
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Service 8,8
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

hazel fra Filippinerne
Familie med store børn
Lagune side
Boede 1 nat i november 2015
weekend getaway
bicycling around the resort, salt water lagoon, margarita at alien abduction
we only stayed for 1 night, we arrived there early in the evening and my companions were to depart to davao early morning after. so we only have a limited time there. but we enjoyed it there so much. we wish to go back and bring along my nephews and siblings. the best things there to do are bicycling around the resort, swimming on the salt water lagoon and try the margarita at alien abduction!
Anmeldt 11 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

King fra Hongkong
Par
Lagune udsigt
Boede 2 nætter i oktober 2015
My Review
1) Great facilities; 2) Very friendly staff; 3) Have complimentary shuttles to the airport
Anmeldt 02 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jonathan fra USA
Par
Lagune udsigt
Boede 1 nat i oktober 2015
Perfect
Every detail was covered. Unusual for the Philippines.
Anmeldt 22 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lizanne fra Filippinerne
Par
Lagune side
Boede 2 nætter i oktober 2015
Fantastic experience
room, staff, cleanliness
We were a Couple who had been separated for a long time. Cebu/Plantation Bay is our very first out of town destination. Although we did not literally explore the entire resort, we definitely loved our location and the place we've seen. We will definitely refer this to our family and friends.
Anmeldt 21 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

shiella fra Filippinerne
Familie med små børn
Lagune side
Boede 1 nat i oktober 2015
Nice
Excellent for relaxing
Nice
Anmeldt 19 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ivan fra Singapore
Forretningsrejsende
Lagune udsigt
Boede 1 nat i oktober 2015
An excellent & marvellous resort & spa hotel.
1.Room is clean & nice. 2. The scenery is well designed. 3.Staff are very attentive & courteous.
Its money worth spent for staying at Plantation Bay Resort & Spa with lots of entertainment, amenities like the rock climbing, gun shooting, hedway ride, canoeing, water ski boat, kalesa ride, cycling n food outlets.
Anmeldt 17 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Myra fra Filippinerne
Gruppe
Lagune side
Boede 1 nat i oktober 2015
Plantation stay for 1night
Staff, privacy, accessible to facilities
It was okay. Nice facilities. The salt water pool floor is just moldy and dirty for me. Everything else is okay.
Anmeldt 16 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Vernon fra Australien
Par
Lagune side
Boede 2 nætter i september 2015
Vern
Staff. Ambience. Food
Very relaxing. I was upgraded to a better room along with a complimentary basket of goodies all of which I was not expecting.
Anmeldt 15 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kantaphat fra Thailand
Forretningsrejsende
Lagune udsigt
Boede 1 nat i oktober 2015
The beach verry small and durty
Service good
I need everything to clean
Anmeldt 14 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Anna fra Filippinerne
Familie med små børn
Suite med 1 soveværelse
Boede 1 nat i oktober 2015
Great for kids
Great for kids, safe, lots of activities
Anmeldt 08 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: