Rigtig godt 7,3
baseret på 1217 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1217 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,8
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 7,3
  • Værelsets komfort/standard 7,4
  • Personalet 7,5
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

NUR fra Malaysia
Par
Minimum 2 nights Double Room
Boede 1 nat i august 2016
Love this hotel
Verry nice to stay in shorts vacation. I love the bathroom and surrounding hotel. Value for money to stay
Anmeldt 25 august 2016

Parawee fra Thailand
Gruppe
POP! Room
Boede 1 nat i august 2016
Nice!
All good
Anmeldt 20 august 2016

Alfius fra Indonesien
Par
POP! Room
Boede 3 nætter i oktober 2015
Low Budjet Hotel
Event it is a low budjet hotel, but i rate this 4/5 the location is near kuta beach and the important thing is it is clean
Anmeldt 17 august 2016

Eliza fra Indonesien
Familie med store børn
POP! Room
Boede 3 nætter i juli 2016
Bed
I have asked for large bed because three of ud were planing to sleep together. But we got twins beds instead of one large bed.
Anmeldt 06 august 2016

audio fra Indonesien
Rejsende alene
Minimum 2 nights Double Room
Boede 2 nætter i juli 2016
Cheap, near to the beach
Cheap, near to the Legian beach but the hotel are hidden, not interested with the breakfast. But, overall this hotel still recommended
Anmeldt 01 august 2016

ARI fra Indonesien
Familie med små børn
Minimum 2 nights Double Room
Boede 3 nætter i juli 2016
good but need improvement
If you traveling alone or travelling with your mates, this hotel is good, its near the beach and shopping area, just beware if you go out at nite, its location not save, you need to go thru a not so bright alley. But if you travelling with children or baby like me, not highly recommended, they don't provide water pot to boil water for making milk, no soap, tooth brush, they never change the drinking glass, and don't be surprise if your breakfast is only only 1 portion of airlines economy meal. Better of you buy your breakfast t the beach. All and all its a good hotel, but not recommended for families.
Anmeldt 31 juli 2016

Danny fra Indonesien
Familie med store børn
POP! Room
Boede 1 nat i marts 2016
Good hotel near beach
Cheap and clean, near beach. I'm very satisfy during stay here.
Anmeldt 29 juli 2016

Abdul fra Australien
Rejsende alene
POP! Room
Boede 1 nat i juli 2016
Ok hotel
Not bad hotel
Anmeldt 18 juli 2016

hudiaratama fra Indonesien
Par
POP! Room
Boede 3 nætter i juli 2016
hotel confuse about my booking from agoda, please recheck always and have good communication between
hotel confuse about my booking from agoda, please recheck always and have good communication between reservation & reception
Anmeldt 11 juli 2016

djuni fra Indonesien
Familie med små børn
Minimum 2 nights Double Room
Boede 8 nætter i juli 2016
good
Good
Anmeldt 10 juli 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: