Fantastisk 8,2
baseret på 2818 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2818 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Piotr fra Polen
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 4 nætter i april 2016
in reality it is max 3 star hotel
rooms very basic, quite far away from everywhere. Not a really exciting place if u want to stay longer, Will not stay their again.
Anmeldt 05 maj 2016

Lee fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i marts 2016
Good Business Hotel in Kuching
Pullman Kuching is my first choice for my Kuching trip
Anmeldt 05 maj 2016

Cheah fra Malaysia
Par
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i april 2016
Huge room, good location, comfy bed
Given a huge room with ample amenities - yoga mat & dumbbells too! Ironically, there's no 'do not disturb' sign, pen nor any power point near the bed side. Staff are friendly & service is acceptable. Good location - walking distance to the waterfront & restaurants. Cat City Holidays has a counter at the lobby (9am to 6pm) so it's pretty convenient. We arranged for a half day tour to the caves for next day on the day we arrived. Breakfast is included but there's nothing impressive. Save the calories for local fare outside the hotel.
Anmeldt 03 maj 2016

noraini fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2016
KO
NOT RECOMENDED
Anmeldt 03 maj 2016

noraini fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i april 2016
KO
NOT RECOMENDED
Anmeldt 03 maj 2016

lim fra Malaysia
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i april 2016
nice
Nice view, clean room 1405, hard-working room service, nice pool n facilitiees. 1 thing weird, I walked out fr swimming pool to lift in wet swimming attire n wrapped in towel, meanwhile people fr conference room were having refreshment! So embarrassing
Anmeldt 29 april 2016

Poh fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i april 2016
Good location
One of the best in Kuching, but price is too high.
Anmeldt 27 april 2016

jiali fra Singapore
Par
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i oktober 2015
Very nice hotel
I love the hotel but the location is up on a hill, prob take about half an hour to reach the city area. Room is spacious and clean.
Anmeldt 27 april 2016

ZEE fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i april 2016
Excellent stay
As usual, its a new and great hotel with good facilities and nice rooms. Highly recommended for business or leisure stay.
Anmeldt 26 april 2016

SOONG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 4 nætter i april 2016
Strategic Location
Overall the hotel location, environment are good for leisure or business.
Anmeldt 24 april 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: