Fantastisk 8,2
baseret på 2823 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2823 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Poh fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i april 2016
Good location
One of the best in Kuching, but price is too high.
Anmeldt 27 april 2016

jiali fra Singapore
Par
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i oktober 2015
Very nice hotel
I love the hotel but the location is up on a hill, prob take about half an hour to reach the city area. Room is spacious and clean.
Anmeldt 27 april 2016

ZEE fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i april 2016
Excellent stay
As usual, its a new and great hotel with good facilities and nice rooms. Highly recommended for business or leisure stay.
Anmeldt 26 april 2016

SOONG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 4 nætter i april 2016
Strategic Location
Overall the hotel location, environment are good for leisure or business.
Anmeldt 24 april 2016

Roland fra Malaysia
Par
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 3 nætter i april 2016
Good location.....big and cosy room
Walking distance to most of the places we want to go....local cafe, restaurants, waterfront, old town......will stay here when we visit Kuching again
Anmeldt 20 april 2016

Mei fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i februar 2016
Good location
It is convenient located next to a shopping mall. So convenient that the basement is directly link to the mall. You can walk over easily for a meal or drinks. Location wise it is located up on a hill and easily accessible to all the other small restaurants in the small town of Kuching
Anmeldt 18 april 2016

Lou fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i april 2016
Excellent experience
Checked out early morning at 4.30am. No compromise in service and all done within 3 minutes.
Anmeldt 18 april 2016

muhammad fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i april 2016
Like 3 star
Disappointed.. It is Pullman not any cheap brand .. I could see yellowish marks on lobby ceiling, patched up painted .. Small room size. Didn't had dentist kit .. I had to call , then later I couldn't find disposal slippers .. Had to call again housekeeping to send .. No airport shatter.. Breakfast was one cold ..
Anmeldt 16 april 2016

Kai fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i marts 2016
Short stay
nice view
Anmeldt 11 april 2016

STEPHEN fra Malaysia
Gruppe
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i april 2016
Services and food at restaurant
Services and food at restaurant need some improvement
Anmeldt 09 april 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: