Fantastisk 8,2
baseret på 2824 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2824 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

neo fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i marts 2016
Poor maintenance
Very disappointing for Pullmen's standard, poor maintenance for room. Staffs seem 'lost'
Anmeldt 17 marts 2016

adzleen fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2016
Nice stay
Makanan, hot tub, jaccuzzi
Seronok,
Anmeldt 08 marts 2016

Douglas fra Malaysia
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i marts 2016
Nice convenient location on top of a Hill.
Convenient location near to the waterfront and Chinatown. Easy access to food and friendly staff.
Overall experience was good. Nice location in a safe quiet neighborhood. The staff were friendly. However several things in the room needs fixing : 1. Bidet leaking. 2 Sink stopper faulty 3 Bathtub stopper faulty 4 Door chain lock spoiled 5 Overhead rain shower drips even when switched to hand shower
Anmeldt 07 marts 2016

MOHD fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe King-værelse
Boede 2 nætter i februar 2016
Cleanliness
There others were perfect except cleanliness of the room and the toilet
Anmeldt 28 februar 2016

Lee fra Malaysia
Familie med små børn
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 3 nætter i december 2015
good
town center, walking distance to riverside, kids enjoyed the pool
good
Anmeldt 23 februar 2016

YEE fra Malaysia
Gruppe
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 4 nætter i februar 2016
Nice Hotel
Housekeeping and cleanness very good in the hotel. Front desk staff name Syvester very helpful and kind.
Convenient to all the place I want to go. Nice bed . Kind hotel staff. Only 1 thing was not satisfied was the Tv channel .
Anmeldt 23 februar 2016

Ashwini fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i februar 2016
Good property bad maintainance
Good property but bad maintainance. Staff is also inadequate so self serving was one had to do Hotel when new was good but now it's quite in need of proper maintenance. Reception sofas are very dirty preferred to not to sit on them
Anmeldt 21 februar 2016

Joseph fra Malaysia
Par
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i marts 2015
Good services, clean and spacious room.
Staying in Pullman Hotel is a great experience. Please don't forget to try the Sarawak authentic dish, Sarawak Laksa. Very Nice.
Anmeldt 21 februar 2016

Joana fra Malaysia
Par
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i februar 2016
Clean rooms, good staff
Enjoy and relax, would come and stay again. and i'm check in valentine day . bedroom already prepaid ROSE for me. Very nice.
Anmeldt 18 februar 2016

Hong fra Malaysia
Par
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i september 2015
Spacious and Great Location
Love the spacious room in affordable price. It is new and located in a strategic place. I would suggest to rent a car to visit more places
Anmeldt 18 februar 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: