Fantastisk 8,2
baseret på 2822 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2822 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

woo fra Malaysia
Rejsende alene
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 3 nætter i juli 2015
Value for money
Location hotel room comfortable staff
The location of the hotel quite near to the main city area just a walking distance to nearby area The breakfast also have variety food of choice . Staff also helpful . I booing the here'll within the promotion period so it really value for money ,
Anmeldt 05 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Eu fra Malaysia
Familie med store børn
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i juli 2015
100% satisfied with this hotel stay!
This hotel is clean & comfortable & within walking distance to Chinatown & Waterfront
I highly recommend this hotel because the hotel room is very clean and comfortable. The air-conditioning is very good too. I will come back to this hotel to stay if I come back to Kuching in the future.
Anmeldt 04 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

XIN fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i juli 2015
good hotel
location, clean room, good food
Anmeldt 04 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

fiona fra Malaysia
Par
Deluxe King-værelse
Boede 3 nætter i juli 2015
Poor room cleaning
Bed, big bathroom, pillow
Stay Pullman 4 years ago, fantastic, nice n clean. Through the years the room looked worn and aged. Needs maintenance such as bathroom , I found few strand of hair , dust and in between tiles , stained. 1. Used swimsuit was found in bathroom which didn't belong to me . That was 4th day of our stay.. Next few days we were worried as to why the swimwear was there. Did someone use our room? Was security compromise? Hotel staff was informed.
Anmeldt 03 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Pek fra Singapore
Gruppe
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i juli 2015
Pullman Kuching
Good room size, air-con is great and big toilet
Overall it was good. The card access slot in the elevator should be checked regularly as some had difficulty reading the card.
Anmeldt 02 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Pek fra Singapore
Gruppe
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2015
Pullman Kuching
Good room size, air-con is great and big toilet
Overall it was good except that the toilet seat and floor area near it wasn't well cleaned when we first check in.
Anmeldt 02 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Matthew fra Storbritannien
Familie med store børn
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i juli 2015
Great Value
Great room with a huge bathroom and nice view
The Pullman represents great value of money, this kind of hotel would cost five times as much in a western country. The location wasn't the best, although adequate, but was more than made up for by the excellent room and facilities. Highly recommended.
Anmeldt 31 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SUH fra Malaysia
Rejsende alene
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2015
Fantastic Stay
Room comfort, Hotel Condition, Staff Performance
Room is very comfortable and staff is helpful and friendly.
Anmeldt 30 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ralph fra Australien
Par
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 5 nætter i juli 2015
5 Star pus
The staff where the Most helpful I have ever encountered and I stay at around 60 hotels per year around souh east asia and Australai.
Anmeldt 30 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Low fra Malaysia
Familie med små børn
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2015
Great location
Comfortable room
Anmeldt 29 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: