Fantastisk 8,2
baseret på 2823 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2823 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Beng fra Malaysia
Rejsende alene
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i august 2016
Does NOT deserve 5 stars
Rooms starting to have that run down feeling. Clogged bathroom sink. I requested for a high floor but got a very low floor instead. Great breakfast spread if not for the FLIES swarming over the food!!! Definitely not a 5-star hotel anymore. Disappointed
Anmeldt 16 august 2016

RASHID fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i august 2016
Doesn't not reflect Pullman Standard
1. spacious room but poorly decorated. Bare wall 2. Request room for two but given only one slippers 3. No tooth brush no lotion provided 4. TV channel extremely limited and reception quality is very bad 5. WIFI not working 6. Staff very good and pleasant
Anmeldt 16 august 2016

wong fra Malaysia
Rejsende alene
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 4 nætter i august 2016
Unsatisfied
Wifi not working, sauna not working
Anmeldt 16 august 2016

Pay fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i august 2016
Nice, clean Hotel
This hotel is located in the centre of Kuching, easy access to everywhere. Walking distance to tosspot seafood restaurants, very convenient.
Anmeldt 15 august 2016

Benedict fra Malaysia
Familie med store børn
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i august 2016
Will visit again
Next time
Anmeldt 10 august 2016

Byron fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2016
Big room and cosy
Nice & cosy, easy access to surrounding retails and shopping
Anmeldt 10 august 2016

david fra Storbritannien
Par
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i august 2016
Pullman Kuching
Staff very slow. Breakfast not that good. Resteraunt at night for dinner was average. The internet not working for the whole 2 days of stay.
Anmeldt 09 august 2016

norehan fra Malaysia
Rejsende alene
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 4 nætter i august 2016
Not a 5 Star at all
Service suck..do look into the many reviews..most complaints are shut off by the word sorry...way too many sorry..zero improvement..
Anmeldt 08 august 2016

Jonathan fra Brunei Darussalam
Par
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i december 2015
Friendly
Staff is friendly and hotel is really central of town and walking distance to most of the location ppl would visit
Anmeldt 07 august 2016

Windson fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse
Boede 1 nat i august 2016
Feedback
So far I'm quite happy staying with this hotel. Front desk staffs are well train and good and breakfast buffet serve variety of food. The only thing I would suggest is if they would provide free shuttle service to nearby shopping mall would be perfect.
Anmeldt 07 august 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: