Fantastisk 8,2
baseret på 2823 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2823 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Personalet 8,2
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

John fra Australien
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 8 nætter i januar 2015
Dr John Aussie Academic was impressed
Location to CBD dinning Staff and cost
Safe place for guest Multicultural cuisine Expertise and positive attitude of all staff Pool facilities great 24 /7 for late arrivals Only minor suggestion from me a who is a self confession coffee diehard os a coffee pod machine for late night guests
Anmeldt 13 januar 2015

Francis fra Malaysia
Rejsende alene
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 8 nætter i september 2014
good
location clean friendliness
good
Anmeldt 12 januar 2015

Tan fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i januar 2015
My Pullman Review
Comfortable bed, air condition is well maintained and spacious bathroom
Anmeldt 12 januar 2015

James fra Malaysia
Familie med store børn
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i januar 2015
Good location, price
Price, food, location
Anmeldt 12 januar 2015

James fra Malaysia
Familie med store børn
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i januar 2015
Good location, price
Price, food, location
Anmeldt 12 januar 2015

SHIFA fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i februar 2014
Nice
Comfort bed nice design
Anmeldt 11 januar 2015

Benny fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i oktober 2014
service continue to amaze me after 3 years
wifi, love the rooms, and gym
1) the facilities are well maintain eg gym, spa and swimming pool after 3 years of my stays here. 2) room is very spacious and well kept. 3) will continue to stay here in my next trip.
Anmeldt 11 januar 2015

Capt fra Holland
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i januar 2015
Pullman Kuchinh
rooms, staff, location
Perfect hotel for the business traveller, nice restaurants, good bar, nice band with the fat lady singing and good staff attitude Hotel is located on an elevated "hill" hence one could argue that the way back up the hill after sampling some of the Downtown Kuching delights is a steep challenge, otherwise, its a great place for the money
Anmeldt 09 januar 2015

KOK fra Malaysia
Par
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 3 nætter i januar 2015
Comfort within the city
Good location, clean and comfortable
Nice location, convenience and close to attractive places
Anmeldt 09 januar 2015

Hazzeir fra Malaysia
Gruppe
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i januar 2015
Very nice hotel
clean, modern, good food
would have rated it excellent if not for the recurring issue with the room access card. Wifi connection was poor in the bedroom
Anmeldt 08 januar 2015


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: