Fantastisk 8,2
baseret på 2822 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2822 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Mohammad fra Brunei Darussalam
Par
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i august 2014
The holiday
Location, convenient and at its best
There's no doubt this hotel is top notch, will definitely come back and stay here
Anmeldt 13 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mohammad fra Brunei Darussalam
Par
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 3 nætter i juli 2014
Getaway
Location, clean and very nice
I am a repeat customer to this hotel and the reason I keep coming is because it's simply the best in Kuching
Anmeldt 13 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Teh fra Malaysia
Familie med små børn
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i november 2014
Great location and value for money
locality, comfort & great customer service
Check in was fast, helpful front desk staffs. Great location very near to river front and no problem finding food.
Anmeldt 13 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SZE fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i november 2014
Recommended accommodation
Comfortable, value for money, location
A comfortable and value for money accommodation at a great location
Anmeldt 12 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lee fra Hongkong
Par
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i oktober 2014
Strategic location, spacious room, friendly staffs
Location
The hotel was standard. Located at the centre of Kuching, a walking distance to waterfront and Attap Street which offered a lot of delicious local food. The room was spacious and quite clean. The staffs were friendly.
Anmeldt 11 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Khing fra Malaysia
Par
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i juli 2011
Modern hotel in the city centre
Comfortable bed, clean room, location
Beautiful modern hotel centrally located. Very comfortable bed and very clean rooms. Very friendly and helpful staff. Free wifi was provided
Anmeldt 11 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cho fra Malaysia
Gruppe
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i december 2013
Just the hot shower always not functioning well.
Clean, comfortable and spacious
Anmeldt 09 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

emmy fra Malaysia
Rejsende alene
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i november 2014
Confortable, hvg a nice view, affordable
Cozy, comfortable, clean
Great, comfortable and cozy
Anmeldt 09 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

GILBERT fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe King-værelse
Boede 3 nætter i november 2014
Best hotel in Kuching
pool, gym, nice room
Great location, one if the newest hotel in Kuching, nice design n modern , big pool and Jacuzzi n gym
Anmeldt 07 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cesare fra Italien
Forretningsrejsende
Deluxe King-værelse
Boede 2 nætter i oktober 2014
Finally WIFI
Clean, large size rooms, WIFI
Anmeldt 07 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: