Fantastisk 8,2
baseret på 2818 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2818 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Personalet 8,2
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Peng fra Malaysia
Familie med små børn
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i december 2013
Cheap Good Hotel but you need a local transport
Price, Cleanl, Quiet
It is a family holiday to Kuching and stay at this hotel. Is a downhill walking distance to the riverside where you can find the tourist area. Hotel room is clean and quiet. Good place to stay. If you want to see Kuching, stay here with transport then will be perfect.
Anmeldt 15 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHIN fra Malaysia
Par
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i oktober 2014
clean and tidy room
comfortable bed and clean room
Anmeldt 15 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LUNG fra Malaysia
Par
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2014
5 Star Services
Good bed, Service Excellent, affordable price
It was terrific and so far it's the best hotel in Kuching. Service impeccable and excellent. Highly recommended for few nights stay
Anmeldt 14 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tze fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i september 2014
clean, comfort
good location, large hotel
Anmeldt 13 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Teo fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i september 2014
Good hotel
Comfortable, good and best location
My stay at the Pullman Kuching Hotel was pleasant. The room is comfortable and good. Consider best location as the event was held in the hotel therefore it is convenient located for me.
Anmeldt 10 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Teo fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe King-værelse
Boede 1 nat i september 2014
Comfortable, good and best location
Comfortable, good and best location
My stay at the Pullman Kuching Hotel was comfortable. The room was good. As i was on business trip, the location was fantactic as the event was held in the hotel. Conveniently and i need not to travel much.
Anmeldt 07 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jennifer fra USA
Par
Deluxe King-værelse
Boede 1 nat i oktober 2014
Good hotel, some problems with the room
Attentive staff, good hotel facilities, large rooms
We stayed at the Pullman hotel on a prior occasion and had a wonderful stay. This time, we had some problems with the rooms we were given and had to change rooms several times. That said, the staff was very attentive and helpful in dealing with the room problems.
Anmeldt 06 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jennifer fra USA
Par
Deluxe King-værelse
Boede 3 nætter i september 2014
Good value for money
Comfortable room, good value
We had a very good stay. The room was very comfortable. The food and hotel facilities are very good considering the price.
Anmeldt 06 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tay fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe King-værelse
Boede 4 nætter i december 2013
Good stay
the room size and comfort, the big toilet
Good staff and service. Nice and clean room with big toilet. My family likes this hotel and will definitely come back.
Anmeldt 05 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Michael fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i august 2014
The best in Kuching!
Big rooms, friendly staff, good gym
Still the best hotel in Kuching with a good gym and big size room...just the huge lobby area would have impressed you. Highly recommended for those who are staying in Kuching for both business and pleasure.
Anmeldt 04 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: